A3 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Nadal uważam że Eske SiD'a jest w dobrych rękach a to ile to trwa to na to składa się pare czynników...według mnie nie można mówić że firma jest taka czy owaka bo nie zrobili 500KM w miesiąc tylko w cztery... Są firmy co robiły szybko, wklejali piękne fotki ludzie do których należały te auta mówili że będzie trylion koni w tydzień a potem nagle auto przepadało nie wiadomo gdzie i nie wiadomo co i dlaczego... Daleko nie trzeba szukać forum SR nick Bullitt auto białe EVO V...wszyscy co są w temacie wiedzą co to miało być za cudo...
Maciek pm-motorsport Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Panowie spokojnie autko drgneło do przodu niedługo juz trzeba bedzie czekac na efekt mamy zamiar skonczyc auto przed rajdem orlenu bo jak nie uda sie to znowu sie przeciagnie niestety sezon rajdowy.Miło bedzie stanac trzema autami Sida intertuningu i sportmile
A3 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ja to bym powiedział że nawet czterema bo jeszcze drugi RS od Adama ten na 18' ATS Niech się tylko wystroją ale będzie spot :kox: :kox: hehe
2fast4you Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Kurde to dajcie mi jeszcze troche czasu bo czeka juz w kolejce nastepny rs4 i s4 na kilka fajnych modow zrobimy fotke rodzinna i wkleimy jak sie bawia w PL. Powodzenia
A3 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Poczekamy i zorganizuje się jakiegoś większego spota na 5 S4/RS4 albo i więcej
ktokolwiek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Poczekamy i zorganizuje się jakiegoś większego spota na 5 S4/RS4 albo i więcej To ja sie pisze :polew: Zobaczymy jak bardzo odstaje seria, hehehe
2fast4you Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 to wpadaj na szybko zrobimy ci moda
adams78 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 SID pewnie też. Dacie radę im wszystkim na szybko?
2fast4you Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Sid nie robi juz auta w sportmile . Robi w pm pytanie nalezy skierowac do nich
Maciek pm-motorsport Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Tak jak mówilismy gonimy projekt mamy troche czasu do rajdu orlenu wiec praca. :> taka jest róznica pomiedzy kolektorami rs4 a kolektorami naszej produkcji i Przemo Car Wygladaja jak lustrzane odbice a to jednak dwa kolektory.Nastepne newsy juz w poniedziałek działamy pełnym ogniem.By szybciutko pokazac wyniki naszych prac.
A3 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Widze robota spawacza elegancka :good: mistrz migomatu daje rade
bakuś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Fajne, ale wydaje mi się, że zbyt mały prąd był na te łączenia.
Maciek pm-motorsport Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Prad był dobry jak spawalismy rurki to mnie kopneło nie było miłe.Moze to tak wyglada ze za słabo ale staralismy sie wszystko dopiescic i szczelinki sa małe oraz polerowane w srodku.
SID Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 byłem dzis osobiście, widziałem i sfotografowałem... "banan" na gębie brakuje tłumnika koncowego(ma być na dniach) i moich pięknych koncówek (niech mi je zepsują a ) IC w nast tyg dam foto bo się robi rura od turbo koncowa
ktokolwiek Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 No bardzo sympatycznie..:-) To juz trzeba bylo celowac w dwie koncowki wydechu, z obu stron zderzaka jak juz przerabiac to z dwóch grubych rur, heh No ale czekamy na ta ładne końcówki
szogun0 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 A ja powiem tyle. Myślałem że moja 80-tka była skorodowana od spodu :>
adams78 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 A ja powiem tyle. Myślałem że moja 80-tka była skorodowana od spodu :> Mocne. Ale nie bezzasadne - oleju też nieco gubiła. Pewnie wjechała do PL z zachodu, auta z południa wyglądają od spodu idealnie, zaś te które jeździły zimą to widać. Pozatym wg mnie ten samochód za dużo stoi, a za mało jeździ. Nie wszystko złoto co się świeci. Ale wydech malina
Rekomendowane odpowiedzi