Sysiek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 No nie malo A jakie chmury byly :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 policja podjechala ale bali sie wyjsc z nyski hahahahah tylko patrzeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 dzodza auto jakby porownac do osoby palacej to wypala 3 paczki dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Dzieki za taką frekwencję z dojeżdżającymi było ponad 20 aut . Do galerii dodano tylko 2 foty reszta jutro , obróbka troche czasu zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 hehehe :> to dobrą widownię mieliście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymona4 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 dzięki za spot wszystkim hejj panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Do galerii dodano tylko 2 foty reszta jutro , obróbka troche czasu zajmuje nawet na billboardach tematyka zachowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 ekipa dopisała, w trakcie spotu nowi dołączyli było git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Dzięki obecnym za spota było super i wszyscy razem się świetnie bawili miśką też dzięki że wpadli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 na nastepny raz mozna by sie rozejrzec czy wyrazow czynny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Chyba nie bardzo bo jak jechałem na spota to "puchy" tam straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 To kiedy next spot? Spadam spac bo po 4 trzeba wstac do pracy Dzieki panowie za fajny spocik i do zobaczenia na nastepnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Również dzięki wszystkim za spocika, było super jak zawsze z resztą Billboard-y z tyłu NUTI wyszły kozacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 moje dwie fotki na dobry początek juz wstawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 a no juz wstalem dzien dobry i wale do roboty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 siemka Dzo-Dzo, ja już w robocie od 2 godzin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Strzałka ja też tyram już w "firmie" - i dalej nie odzyskałem dowodu rejestracyjnego juz tydzień policja wysyła go do Wydziału Komunikacji. Dzisiaj po południu wrzucę resztę fotek ( trochę ich jest ) No i pogoda nam dopisała bo jak patrze przez okno to tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymona4 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam panowie ja tez w pracy dokładnie Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bArt4 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 To widzę, że niezłe "krechy" wczoraj były :> Teraz żałuje że nie zostałem I trochę podziękowań -dla trynity00 i Piotrka98igo za (niezłe z was kozaki DUŻY SZACUN ) oraz za pouczenie odnośnie turbiny (będę już pamiętał, że z 3-ciego przykazania nie robi się spółki z ograniczoną odpowiedzialnością) -dla NUTI-edo za CD (jeszcze nie sprawdziłem jak działa on road ale niebawem będę miał parę dłuższych tras to nie omieszkam przetestować) -dla całej pozostałej ekipy za przednią zabawę Ogólnie jestem mile zaskoczony-spocik zacny, świetni klubowicze w fajnych furkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam panowie A ja juz po pracy Co tam wariaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi