Dzo-Dzo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 pany potrzebuje numeru tel. do nie roba tymka ma ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 jakby ktos nie wiedzial to w niedziele jest spot laczony z forum vag-czewa bedzie duuuuuuuuuzo samochodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 jakby ktos nie wiedzial to w niedziele jest spot laczony z forum vag-czewa bedzie duuuuuuuuuzo samochodow no będzie mega dużo golfów dwójek :kox: michaś masz racje robota i robota [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:52_________________________________________________dzodzo ty ku**sie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 jestem ciekaw jak tam madzik czy juz wrocilem z bogusiem z rezania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 :hi: Panowie tak przeglądam waszą galerie i macie fajową nalepkę z kółkiem różańcowym gdzie coś takiego można nabyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zglos sie do Ojca prowadzacego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 tylko z tą naklejką musisz uważać na mohery zobaczysz ile osób zacznie robić zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zglos sie do Ojca prowadzacego Do Ojca prowadzącego... Piotrka :?: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgadles Mysle ze jeszcze ma jakies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 wróciłem... Michał Jutro bede sie bawił reszta... od nowa musze spasowac koszyk... bo nie dochodzi... moze w 5 h zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo8 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 To Twoje auto?? Ile to ma nalotu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 To Twoje auto?? Ile to ma nalotu?? widać że whoooj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 moze ktos reflektuje na Focusa kombi 2000rok TD? Cena do odbioru 9,500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ojcze dyrektorze, masz jeszcze te naklejki z kółkiem różańcowym?? Mógłbyś mi jedną zabrać na dzisiejszego spota. Ile taka wlepa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 dramo dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 darmo to w ryja sie nie dostaje [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 14:43_________________________________________________ To Twoje auto?? Ile to ma nalotu?? koxwidać że whoooj 226 tys.. chcesz VIN? brudne było... nie sprzatane 3 miesiace + wylany duzy red bul z puszki Tomi twoj pazdz ma w hooj... Niemiec pierdział w stołek a teraz ty wachasz Mieszek i kiera wytarła mi sie jak zaczałem jezdzic nim do pracy... pracuje przy skladaniu mebli i mam szorskie lapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo8 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 pracuje przy skladaniu mebli i mam szorskie lapy Sam pewnie nie wiesz na co laski lecą, na OOOO czy na łapy szorstkie hehe brudne było... nie sprzatane 3 miesiace + wylany duzy red bul z puszki Karvwa ja bym tak nie mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 no i gdzie ten spot. bylem po 17 i nikogusieńko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Tomi twoj pazdz ma w hooj... Niemiec pierdział w stołek a teraz ty wachasz Pewnie bo w twoje stołki nikt nie pierdział :polew: Mieszek i kiera wytarła mi sie jak zaczałem jezdzic nim do pracy... pracuje przy skladaniu mebli i mam szorskie lapy pewnie przez 220tysi w rękach holendra się nie wytarły ty wziołeś w swoje łapska jak papier ścierny80 i już wytarte :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 no i gdzie ten spot. bylem po 17 i nikogusieńko Trzeba było dzwonić byliśmy na 2 piętrze do 17.20 a potem pojechaliśmy na tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi