Tomiii Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Szybkie zakupy w M1 i spocik zaliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Jak to lemanowi :gwizdanie: o tobie kolego nie zapomne dla ciebie złowie rekina :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 ja juz w domu,spocik jak zawsze KOX :kox: kikson ja tez chce rekina i karte to IC hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 wystarczy łosoś jak tam spocik kto był na następnym będę już na sto procent zakonczyłem robotę na wyjeździe i teraz będę :yeee: siedział w czewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 tymon chodza sluchy na spocie ze ty do chlopa tam jezdzisz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 tymon chodza sluchy na spocie ze ty do chlopa tam jezdzisz :polew: :polew: no potwierdzam Dzięki za spocior bylo super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 ludzie gadaja tymon ze wy no wiesz ten tegez :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 :shocked: że co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 dzieki Pany za spotkanie. do zobaczenia za 2 tyg. jak wroce to pewnie bede mial z 20 stron do przeczytania :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 udanego urlopiku :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 ja dopiero teraz dotarłem... dzięki za spota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Spocik udany, szkoda ze nie wszyscy pojechali pozniej do "Cobry" Olek, udanego urlopu i przywiez nam jakas pamiatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 który to wymyślił niech sie przyzna :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :rant: :rant: :rant: :rant: dla ciekawych prowadzimy budowę z jednym z nowych marketów w poznaniu(dział elektryczny) właśnie :good: w tym tygodniu kończymy prace a wam co do głowy przyszło :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Też dzięki za spota szkoda że nie pojechałem do Cobry ale musiałem do domu wracać żona sie źle czuła i wiecie jak to jest w 7 miesiącu - dmucha sie na zimno Zdjęcia z spota w galerii ale slabe bo z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 tymon nie musisz sie tlumaczyc :kox: :polew: a ja se przed chwila wypolerowalem "koncowe" :polew: chce ktos zobaczyc poza Tymkiem? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 a ja se przed chwila wypolerowale "koncowe" :polew: chce ktos zobaczyc :kox: nie nikt nie chce oglądać twojej wypolerowanej "końcówki" napewno jest mała :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 no mala jest ,ale za to podwojna :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Piotr zachowuj się robisz tu ,,burdel" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 siemano wszystkim Widzę ,że wspólne spoty jak zwykle udane w czewie i to się chwali :> - :> Niestety w Kato się nie da wspólnie spotkać naszej ekipie Pl z eu - bo niektórzy mają dziwne podejście do pewnych spraw No nic , co nie którzy jeszcze się muszą od was dużo nauczyć _________________________________________________ Będzie ktoś od was w Oświęcimiu na mega-zlocie - 1-2 sierpień ? Będzie tam kilka klubów audi nie będę pisał jakie bo mi znowu posty skasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi