jarko Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Hehe, no to gafa To tam jest jakieś lotnisko, albo coś w tym stylu :?: Gdzieś tam kiedyś byłem na pokazach sztucznych ognii - tych samych co w Ogrodzieńcu były kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Pokazy były właśnie w Olsztynie na zamku ale po kilku pokazach stwierdzili to zagraża ruiną zamku i takie tam pierdoły(ktoś się z kimś nie dogadał ) i przenieśli je na lotnisko w Rudnikach ale tam to już nie ten klimat był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Panowie i Panie co myślicie na temat: Spot-Niedziela-18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Pisze sie i jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ja tez moge zajrzec jesli tylko moge oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 tez jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 To ja może też będe jak mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tez mi pasuje Jezeli zona urodzi do tego czasu to pewnie sie troszke spoznie ale bede Wentyl, rzucam rekawice Choc turbawka jeszcze nie bedzie ogarnieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Haha no to spoko widze że ci się spodobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Heh, ja juz wiem od dawna na czym to polega. Jezdzilem kiedys na takie spociki ale jak jeszcze mialem japonska wiertare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No to świetnie w takim razie stawiam CocaCole wszystkim co przyjadą jak się bawić to się bawić, dodatkowo papierosy gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 trzymam za slowo jhhjasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No to świetnie w takim razie stawiam CocaCole wszystkim co przyjadą jak się bawić to się bawić, dodatkowo papierosy gratis I po faworku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No to świetnie w takim razie stawiam CocaCole wszystkim co przyjadą jak się bawić to się bawić, dodatkowo papierosy gratis Ty nie szalej bo cię z torbami puścimy nawet niepalący będą cię sępic jak taki chojny jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Heh, widze ze kolega nie ma co z pieniedzmi robic ;> Moge podac numer konta chetnie przyjme jakas gotowke Jade z zonka sie przejechac przegonic troche turbawke. Moze sie jakas buma trafi do zlojenia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tak czy owak zawsze się spotkamy na spocie, bo w końcu łączy nas marka A ty czego tu szukasz wielki Clubowiczu bezczelny jesteś, mysle że wiesz co mam na myśli Kolegi nie zgrywaj bo tu nie znajdziesz A ja nie rozumiem do czego tu pijesz , żeby niezaśmiecać to napisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No i co tam ziomki niedziele godizna 18.00 jest ten spot :-) Wentyl dzieki za .......... wiesz za co hahhaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tak niedziela godzina 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ja niestety odpadam ;( bo w tym czasie bawię się na weselu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tak niedziela godzina 18.00 Ja niestety odpadam ;( bo w tym czasie bawię się na weselu Powiedz gdzie a podjedziemy po małe co nie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi