Piotrek98igo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 to tyle samo co przez ostatni miesiac :polew: :>
MAGIC87 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 ale dzisiaj zrobilem 200km decayedtrase do kato i wieczorem upalalem trroche kox kox pewnie z angela był i tak to wyglało http://www.youtube.com/watch?v=DOLd3Tq_boY&feature=related
Piotrek98igo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 hahahha :polew: btw magik nie odzywam sie juz do ciebie za te zarty,wlasnie kasuje twoj nr z tel :foch: :foch: :foch: ogolnie rzecz biorac to cie wykluczam z zycia klubowego,masz zakaz przyjezdzania na spoty!!!
malin85 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ale stales sie wrazliwy! Moze jeszcze zaczniesz jezdzic w weekendowe wieczory do GJ na dziewczynki?!
michal_g84 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 No nie mogę ale walnęli tytuł artykułu: http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,84749,10909759,Umowa_na_wezel_Kobra__Znikna_korki_na_DK1__ANIMACJA_.html
Dzo-Dzo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 to samo chcialem teraz wrzucuc wezeł KOBRY no nie mam pytan szok szokszok jednak mozna stac sie mega slawną :> :> http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/55,84749,10563591,,,,10909759.html
malin85 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 respekt poprostu respekt...zawod nielekki i z niejednego pieca juz chleb jadla, ale tyranie w pocie czola oplaca sie, kobieta legenda
snake s4 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 no ale sama legenda muwi że kobra widziała więcej h... niż twarzy
P-U-M-A Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 no ale sama legenda muwi że kobra widziała więcej h... niż twarzy :polew:
MrTea Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 i no stało się. Nastąpił powrót do serii, Ecu seryjne wróciło na swoje miejsce. Stwierdziłem że po 30tce nie ma juz się co bawić w modzenie. TO dobre dla młodszych. Kropelka jestem z Tobą! Seria to seria! napewno mniej pali.
Tomasz Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 i no stało się. Nastąpił powrót do serii, Ecu seryjne wróciło na swoje miejsce. Stwierdziłem że po 30tce nie ma juz się co bawić w modzenie. TO dobre dla młodszych. Kropelka jestem z Tobą! Seria to seria! napewno mniej pali. nie rób się takich żartów
Sysiek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Herbata, Ty sie chyba z c**jem na rozumy pozamieniales Weź karteczke narysuj koleczko i zapierdol se w czuleczko
Tomasz Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Herbata, Ty sie chyba z c**jem na rozumy pozamieniales Weź karteczke narysuj koleczko i zapierdol se w czuleczko
P-U-M-A Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Herbata, Ty sie chyba z c**jem na rozumy pozamieniales Weź karteczke narysuj koleczko i zapierdol se w czuleczko :polew:
MrTea Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 wiedzałem że moj post wywoła poruszenie ... ale to prawda.. auto wróciło do serii, turbo AWX już nie ma , teraz tylko kompa muszę pogonic i będe sie cieszył seryjnym 115konnym dieselm ... Herbata, Ty sie chyba z c**jem na rozumy pozamieniales Weź karteczke narysuj koleczko i zapierdol se w czuleczko Ksywka Al Bundy do czegoś zobowiązuję Sysiu, nie?
P-U-M-A Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 wiedzałem że moj post wywoła poruszenie ... ale to prawda.. auto wróciło do serii, turbo AWX już nie ma , teraz tylko kompa muszę pogonic i będe sie cieszył seryjnym 115konnym dieselm ... WHY???
MrTea Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 bo nie chce mi sie już nic grzebać, robić.. z resztą kolega Tymon też chce wrócić do seri.. Nie jestem sam przynajmniej
Dzo-Dzo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 :polew: dzis w maku na sniadaniu gadał co innego
MrTea Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 ja tam w głębi serca wierzę że Tymek wróci do seri... Skończą mu sie problemy ze sprzęgłem, turbo .. po prostu normalna ekonomiczna spokojna jazda :wink4:
Rekomendowane odpowiedzi