Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

MAGIC87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piotrek98igo

4047

• MAGIC87

2676

• tymonA4

2396

• Dzo-Dzo

1690

Top użytkownicy w tym temacie

gdyby fabryka chciała żeby auto było mocniejsze to by takie zrobiła. Podzespoły są przewidziane na taką moc jak seria więc po co ryzykować z chipowaniem itd i zwiększać szanse że się coś wysra? ..

To tyle z mojej strony.. I tak Was nie przekonam do swoich racji ..

Chcesz to sobie jezdzil seria, nikt Ci nic nie kaze tylko proponuje, nikt nie kaze robic Ci setupu takiego jak ma Piotrek, a to ze sie cos czasami moze wysrac? normalne, nawet na seri moze Ci wy***ac korbe bokiem (czyt. b7 dzodza) strzelic pasek po 50k jak u mnie, wysrac sie turbina a pozniej dostac samo zaplonu jak u Ciebie, silnik nie jest przezroczysty i nie widzisz co sie w nim dzieje, zobaczysz dopiero jak sie wysra i napewno nie ma na to wplywu soft czy wymiana podzespolow silnika na wydajniejsze ...

Herbata, ten slupek co Ty masz wystepowal w wersjach 100 konnych 115 130 i 150 wiec odpowiedz sobie sam na to co napisales w ostatnim poscie ;)

Piter, zawsze mi sie wydawało że można z Tobą pogadać.. jednak wyszło inaczej .. kupa.eu? no i chyba tak zrobię, zawsze jeszcze mi zostaje VAG-czewa.. ..

Sysiek, rozumiem Cie.. ale to tylko auto , ma przewieźć mnie z punktu a do punktu b .. z resztą Pan Marian G. z ul. Piastowskiej mówił że każdy element który nie jest zastosowany seryjnie przy danym modelu silnika może mieć wpływa na jego pracę, i nie powinno się nic przerabiać.

EOT.

nie ma sensu dyskutować. Moje auto seryjne za 10 lat będzie śmigać a Wasze "tjuningowane" juz dawno bedą gnić na szrocie. To tyle..

nie ma sensu dyskutować. Moje auto seryjne za 10 lat będzie śmigać a Wasze "tjuningowane" juz dawno bedą gnić na szrocie. To tyle..

:polew: :polew: :polew: :polew:

cos mi sie wydaje ze ktos wszedl na konto herbaty i te glupoty pisze :mysli: :mysli:

Piter, zawsze mi sie wydawało że można z Tobą pogadać.. jednak wyszło inaczej .. kupa.eu? no i chyba tak zrobię, zawsze jeszcze mi zostaje VAG-czewa.. ..

Sysiek, rozumiem Cie.. ale to tylko auto , ma przewieźć mnie z punktu a do punktu b .. z resztą Pan Marian G. z ul. Piastowskiej mówił że każdy element który nie jest zastosowany seryjnie przy danym modelu silnika może mieć wpływa na jego pracę, i nie powinno się nic przerabiać.

EOT.

Ale o czym Ty teraz piszesz bo nie rozumiem? BRD wcale nie jest duzo wiekszym turbem od tego co bylo wsadzane do ARL`a druga sprawa AL`ki byly seryjnie wsadzane do tego slupka co Ty masz wiec co w tym nie seryjnego?

Aha, ARL wychodzil tez z FMIC ;)

Wymiana czesci na wydajniejsze laczy sie pewnym obciazeniem silnika wiec jestem w stanie to zrozumiec.

Po tej wypowiedzi pewnie dolacze do grona MOTO ZGREDOW :P

ale co znowu za obciaganie :polew:

nie było mnie 6 h i taku burdel... łoo fak.... co tu sie dzieje :thumbdown:

wszystko Twoja wina bo tylko chodzisz i śpiewasz MOC MOC MOC

Magic zaczął modzić, na poaczątku tylko program, pożniej wyszło że coś jest nie tak z silnkiem, teraz nie wiadomo ile kasy trzeba w auto włożyc.

u mnie juz seria biedna była...

dwa auto kupiłem i wiedziałem ze idzie na soft, duzo czytałem na klubseata.pl

u mnie nic sie nie wysrało przez wzrost mocy. auto jest upalane dosc czesto....

Wymiana czesci na wydajniejsze laczy sie pewnym obciazeniem silnika wiec jestem w stanie to zrozumiec.

Po tej wypowiedzi pewnie dolacze do grona MOTO ZGREDOW :P

Dobrze że chociaż malin mnie rozumie. Z resztą po części ze swojego doświadczenia. Kupił A4 zaczał modzić i problemy się zaczęły..

Piotrze ja szanuje twoja decyzje, powrot do serii ok. ale nie mozna pisac głupot. mi sie nic nie wysrało przez mody z moca. Jedynie poducha pod skrzynia. ale to z mojej winy i stylu jazdy, bo nakur... lewarkiem jak widłami w oborze :kox:

Piotrze ja szanuje twoja decyzje, powrot do serii ok. ale nie mozna pisac głupot. mi sie nic nie wysrało przez mody z moca. Jedynie poducha pod skrzynia. ale to z mojej winy i stylu jazdy, bo nakur... lewarkiem jak widłami w oborze :kox:

nie mowiles ze masz obore :mysli: