Piotrek98igo Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Dzo ze co zrobiles? heh Jakies 20 minut temu wciagnieta e36 start oczywiscie spokojnie i mi dosc odszedl ale 2 pelna podloga i go dochodze Skonczylo sie na 4 biegu i zgarnietym golebiu na szybe haha ty to jestes hardocorowiec ,nie odpusci nikomu,po trupach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 hehehe ty sledziu nie swiruj hehehe myslisz ze jak zdrapales naklejki i wlorzyles nadkole od s4 to masz chociarz 170 KM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 pewnie to było e36 316i :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 co ram robimy dziady cos dzis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Rafaell to bylo e30 1.6 sory za pomylke i ledwo co jej dalem rade Piotrek, nie moja wina ze ten golab byl jakis przybity i nie mogl wystartowac, przeciez widzial ze nadjezdzam Dzo, przeciez ja wiem ze moje padlo nie trzyma nawet seri, jak ma ze 130 kucy to maks Na mnie dzisiaj nie liczcie jade na imprezke poskakac troche :dance: :dance: :dance: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Sysiek nie mart się jak zrobisz program to dasz radę :> co ram robimy dziady cos dzis ? ja odpadam dziś i jutro jak coś to też, dziś chlańsko a jutro rodzinne spotkanie może w tygodniu ale nie tak późno jak zawsze tylko ok 18 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 kurde wszyscy walą moze tez by cos dzis czlowiek wypił hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ja nie wale bo ktos musi za sterami niestety siedziec a kawalek jest do przejechania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 To na ktura dzisiaj [br]Dopisany: 25 Lipiec 2009, 18:37_________________________________________________A ile by mnie kosztowało obniżenie fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 A moze jutro spot na Wyrazowie tak ok 16-17 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Mi pasi będę miał bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 No to czekamy na reszte. Wpisałem z głupoty w google fraze dżo dżo i co wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 ja odpadam jutro.... work Tymon od 350 pln do 10.000 pln :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 To kto się pisze na juro jeszcze a jak tam wiedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 a jutro tam czasem nie ma tego całego "Drift taxi", czy jakoś tak...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Witam no ten wyrazó jak by była imprezka driftowa to spoko można podjechac ja dziś już też :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 niexle dzisiaj Massa oberwal....szkoda kola http://f1.wp.pl/kat,1775,title,Bardzo-grozny-wypadek-Felipe-Massy,wid,11345887,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 czas dać trochę w czajnik... miłego wieczoru panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Pare osób już nie pisze np. Son coś ta mu zrobili :gwizdanie: nikt nic nikomu nie zrobil...nie pisze jego sprawa ,moze ma wazniejsze sprawy albo organizuje spoty z cicha i niech tak zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 ja dzisiaj ostro dalem w czajnik,wypilem 0.2l soczku z ananasa :kox: jutro spot o 17 to moze bym sie wyrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi