MrTea Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Herbata dzwonił stolarz o stronę pytać.? Dzwonił, jutro sie z nim mam spotkać żeby obgadać szczegóły. Dzięki Tymciu! ---------- Post dopisany at 16:58 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ---------- Herbata dzwonił stolarz o stronę pytać.? Dzwonił, jutro sie z nim mam spotkać żeby obgadać szczegóły. Dzięki Tymciu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 tak to jest jak się przekracza 3000 obrotów tak to jest jak sie jezdzi seria bez czypa http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/avb-101km-poranne-kopcenie-na-niebiesko-235683/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 hahahahha:grin: ten człowiek nigdy sie nie nauczy TDI jest po to zeby przypierdolic w podłoge... ale chyba nigdy 4500 obrotów nie widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 hehe... przez swoją cipowatą jazde zamęczył swojego diesla.. Co za kiep ---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ---------- hehe... przez swoją cipowatą jazde zamęczył swojego diesla.. Co za kiep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 nie ma to jak wysrac turbo na serii 100ps :polew::polew: trzeba bys miszczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 te 100 to i tak było za duzo:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 pewnie odbył szaleńczą jazdę z obrotami pow. 2,5 tyś i dlatego turbo padło .. buhehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 pewnie odbył szaleńczą jazdę z obrotami pow. 2,5 tyś i dlatego turbo padło .. buhehehehe dokladnie bo wczesniej byl w miescie na szalonej akcji na lodach koral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 poczytalem troche lekturki u was i stwierdzam ze macie ladnie w bani miesiac jeszcze i powinienem zawitac do was MAGIC rewanzyk bedzie ? ---------- Post dopisany at 11:04 ---------- Poprzedni post napisany at 11:04 ---------- poczytalem troche lekturki u was i stwierdzam ze macie ladnie w bani miesiac jeszcze i powinienem zawitac do was MAGIC rewanzyk bedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Moze bedzie, niby lezącego sie nie bije ale dam Ci szanse:decayed: Dzisiaj spadł mi waz od turbo a IC.... jak ,, jebło'' to az gosciu na chodniku podskoczył ale sprawne paluszki naprawiły:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Moze bedzie, niby lezącego sie nie bije ale dam Ci szanse:decayed:Dzisiaj spadł mi waz od turbo a IC.... jak ,, jebło'' to az gosciu na chodniku podskoczył ale sprawne paluszki naprawiły:jerk: Wyćwiczone paluszki ma od :jerk: To naprawiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 ale spocik na luzie, pozniej kilka aut pobralem dla poprawienia humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adr3k Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Witam mam pytanko do was gdzie polecicie podskoczyć z klimką do odgrzybiania są rózne serwisy moze coś polecicie THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 jutro spot od rana na rudnikach SSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 dzisiaj tez było Ciekawie:wink: kolega z meganki był najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Witam mam pytanko do was gdzie polecicie podskoczyć z klimką do odgrzybiania są rózne serwisy moze coś polecicie THX Na Kilińskiego na przeciwko stadionu lekkoatletycznego jest serwis m.in. klimatyzacji. Koleś wydaje się spoko, dwie audice tam miały przegląd klimy ( napełnienie + ozon ) i wszystko było OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Dzięki za mega spota:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 spocik konkretny,jestem spalony tez a z lba mi sie kopci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 spocik konkretny,jestem spalony tez a z lba mi sie kopci kto Ci kazał stać za Jetcarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 jakie wyniki finalu na 1/4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi