H4mm3R Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 nie z kąd tylko skąd się pisze niuki, przez te błędy czytać się tych pyskówek nie da
tymonA4 Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Ciekawe co zrobi twoja mama jak pokarze jej jak sie zachowujesz ?
P-U-M-A Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Ciekawe co zrobi twoja mama jak pokarze jej jak sie zachowujesz ? To samo co twoja Żona:grin:
MAGIC87 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 dobra 22... dzieci ida spac:wink: a tak serio to koniec juz tego burdelu... kazdy se upuscił... kazdy na kazdym wyzył Przepraszam wszystkich. w szczegolnosci WhyME. Puma. Tymona( zabiore Cie do altanki) i wszystkich wolnych słuchaczy... w szczegolnosci Dobrka vel Pablo, pewnie nie czyta tego bo szuka brakujacych chromów A no i jeszcze zapraszamy za tydzien na kolejny odcinek z cyklu , wrzucamy sobie na forum''
WhyMe? Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Moim zdaniem wy po prostu zazdrościcie mu tego czego osiągnął. W jego wieku rozbijaliście się tico od rodziców i namiastka dostała do dzisiaj. I później takie a nie inne akcje wychodzą. Zresztą po medalionach nie spodziewał bym się innej reakcji. Ps. Przeprosiny przyjęte.
P-U-M-A Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Ja mogę napisać tyle. Niech sobie wszyscy myślą o mnie co chcą. Ci co mnie poznali osobiście trochę lepiej a przede wszystkim moją mamę dobrze wiedzą skąd pieniądze na wszystko i takich głupot jak ten cep z konopisk. Dobranoc
addassko Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 wielu juz obserwuje watek i dobrze sie przy tym bawi a tak powaznie powoli konczyc bo pozamykam wszystko i tyle z tego bedzie pzdr hammer
MAGIC87 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 ja już się odciąłem ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- Gdy emocje juz opadna...
zmudaa Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 masakra... wracam do serii dzisiaj w alejkach.. dziadek (raper) sie opalał ogniem ewidentnie lezacy głeboko problem neurologiczny (BoguS) bedzie tu spokoj?? kiedy jedziemy sie gdzies poganiac??
Piotrek98igo Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 masakra... wracam do serii dzisiaj w alejkach.. dziadek (raper) sie opalał ogniem ewidentnie lezacy głeboko problem neurologiczny (BoguS) bedzie tu spokoj?? kiedy jedziemy sie gdzies poganiac?? papa snoop dogi dog wymiata :polew: tomi bierz diesla dynamicznie i tanio
andr3i Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 2 strony lektury a wyszedlem tylko na chwile...masakra z wami jest
Sysiek Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Why Me zakmnij k**wa juz ta piz*e bo jak sie czyta Twoje nedzne wypociny to az sie niedobrze robi. Nawet ludzie z SLU sie z Ciebie nabijaja a Ty chcesz byc fajny i im sie podpodobac i wlazisz w zwieracze bez wazelinki. Obejzyj sie w kolo, przypatrz sie uwaznie i przemysl czy aby napewno jest tak jak sobie tego myslisz.
P-U-M-A Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Why Me zakmnij k**wa juz ta piz*e bo jak sie czyta Twoje nedzne wypociny to az sie niedobrze robi. Nawet ludzie z SLU sie z Ciebie nabijaja a Ty chcesz byc fajny i im sie podpodobac i wlazisz w zwieracze bez wazelinki. Obejzyj sie w kolo, przypatrz sie uwaznie i przemysl czy aby napewno jest tak jak sobie tego myslisz.
MAGIC87 Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Opublikowano 31 Lipca 2012 Piotrze dzwoniłem co i jak z wyprawa, a ty olewasz system...
WhyMe? Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Prawdopodobnie najszybsze 2.5 TDI w klubie Mam dla ciebie coś lepszego Prawdopodobnie największy ulep na forum! :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie: Wiem wiem nie musisz dziękować
Rekomendowane odpowiedzi