rogigor Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Panowie, ma ktoś z Was wprawę w demontażu słupka ? Muszę wymienić pasy przednie ale demontaż tapicerki że słupka mnie chyba przerósł....Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marky2552 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Dzieje się coś jutro ?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
szczuraz Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2018 Ja dziś odpadam. Gdyby zebrała się ekipa to napiszę.
Zymek1989 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Siema. Jest ktoś kto mógłby na spocie ogarnąć przeprogramowanie w awx-ie pompowtrysków? Były AL są BA. do dogadania $$ Jeśli nie to czy możecie kogoś polecić na dolnym śląsku? pozdro
Toskańczyk Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 W dniu 30.12.2017 o 17:39, HOLMATRO napisał: Rozbierałem i czyściłem spirytusem, 4 patyczki na zmianę na mokro i sucho i były brudne, dopiero ostatni w miare Ok. Izopropanol lepiej doczyści? Płyty z muzyka czyta bez zająknięcia, ale DVD rozpędza i po chwili hamuje, komunikat o braku możliwości odczytu. Płytę brałem od H4mm3Ra Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk U mnie była dokładnie taka sama sytuacja, płytę rowniez miałem od tego samego kolegi, tylko u mnie po czyszczeniu płytę już czyta
Toskańczyk Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ma ktoś przerobione lampy na bixa z soczewka Hella ? Mam od kolegi Gwerty i nie jestem zadowolony a chciałbym u kogoś porównać taki zestaw
Dev Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 5 minut temu, Toskańczyk napisał: Ma ktoś przerobione lampy na bixa z soczewka Hella ? Mam od kolegi Gwerty i nie jestem zadowolony a chciałbym u kogoś porównać taki zestaw Mam na Intemo i jest git Wcześniej było na Helli z C6 i też było ok. Robił Gwerty.
marky2552 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ma ktoś przerobione lampy na bixa z soczewka Hella ? Mam od kolegi Gwerty i nie jestem zadowolony a chciałbym u kogoś porównać taki zestaw Ja mam na Hella 3 jestem bardzo zadowolony po za parowaniem u dołu lamp to jest git Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Toskańczyk Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 No własnie, też mam od kolegi Gwerty 1. Lampa paruje już na drugi dzień od montażu 2. Klosz nadaje się do mocnej polerki 3. Nie odpalają się drogowe w soczewce 4.Na 1 soczewce zostały chyba ślady palców
marky2552 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Tzn nie chodzi przesłona tak ? Może cos żle podłączone bo przesłony lutowane są do wtyczki świateł długich zobacz czy labelki przylutowane tam sąCo do parowania cóż mam te lampy rok czasu i jak parowały tak parują ten typ tak chyba ma Jak masz jakieś ślady palcy to reklamuj u niego U mnie tak o to wygląda Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
szczuraz Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2018 11 godzin temu, Toskańczyk napisał: Ma ktoś przerobione lampy na bixa z soczewka Hella ? Mam i sobie chwalę. 10 godzin temu, Toskańczyk napisał: 1. Lampa paruje już na drugi dzień od montażu sprawdz szczelność przy przetwornicy. 10 godzin temu, Toskańczyk napisał: 3. Nie odpalają się drogowe w soczewce Z przykrością powiem że elektryka to nie jest mocna strona gwertego. Poprawiałem już 3 kpl lamp po nim a czwarty tylko diagnozowałem. Wiązka do poprawy i zadziała. 10 godzin temu, marky2552 napisał: U mnie tak o to wygląda Sprawdź odpowietrznik czy jest drożny.
Toskańczyk Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 1 minutę temu, szczuraz napisał: Mam i sobie chwalę. sprawdz szczelność przy przetwornicy. Z przykrością powiem że elektryka to nie jest mocna strona gwertego. Poprawiałem już 3 kpl lamp po nim a czwarty tylko diagnozowałem. Wiązka do poprawy i zadziała. Sprawdź odpowietrznik czy jest drożny. Poprawiałeś już lampy w których montuje te przetwornice od Mitsubishi?
marky2552 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 @szczuraz wyjmowałem te odpowietrzniki były czyste a i tak parują Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
HOLMATRO Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Cos sie dziisaj dzieje pod milenijnym ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marky2552 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Własnie dzieje sie co ?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Toskańczyk Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Panowie, czepiam się czy te lampy są do d*py po prostu? Drogowe nie działają w soczewce tylko w H7 się włączają, kable wszystkie na swoim miejscu więc pewnie gdzieś do wtyczki przetwornicy są źle włożone ale jak widać na ostatnim zdjęciu próba naprawy to rozszczelnienie już całej lampy
marky2552 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ale do przetwornicy jest tylko plus i minus który ją zasila normalne jest to że wlaczają się H7 wyjmij żarówki i zobacz czy przesłona chodzi Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
marky2552 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) @HOLMATRO jedziesz ? Na spot ? Bo jest o 17 dziś A ty @Toskańczyk bedziesz ? To możesz porównać moje lampy z twoimi Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Stycznia 2018 przez marky2552
Toskańczyk Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Mnie nie bedize, dziecka pilnuje
Rekomendowane odpowiedzi