oca69 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Hamowalem ale jak sie zapaliło czerwone dla pieszych to poleciałem dalej bo za 2 sekundy juz sie później zielone zapalił i koniec. Na następnej krzyzowce juz stałem na czerwonym. Nikogo nie potracilem ,nie zabiłem , każdy z was napewno nie raz popełnił większe wykroczenia na drodze a teraz wszyscy święci nagle ! Zluzujcie Chopin wrzuc na luz znasz ich i wiesz jacy są , posmieja i dadzą spokój bo jak narazie to ty sie unosisz
szczuraz Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dajcie na luz pijany wracał z biby u cwiary i prawie udało mu sie wychamowac. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
kaju Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Hamowalem ale jak sie zapaliło czerwone dla pieszych to poleciałem dalej bo za 2 sekundy juz sie później zielone zapalił i koniec. Na następnej krzyzowce juz stałem na czerwonym. Nikogo nie potracilem ,nie zabiłem , każdy z was napewno nie raz popełnił większe wykroczenia na drodze a teraz wszyscy święci nagle ! Zluzujcie Chopin wrzuc na luz znasz ich i wiesz jacy są , posmieja i dadzą spokój bo jak narazie to ty sie unosisz +1, każdy bije beke poza hornetem, bo on już pewnie z nagraniem na psiarni siedzi
hornet Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Hamowalem ale jak sie zapaliło czerwone dla pieszych to poleciałem dalej bo za 2 sekundy juz sie później zielone zapalił i koniec. Na następnej krzyzowce juz stałem na czerwonym. Nikogo nie potracilem ,nie zabiłem , każdy z was napewno nie raz popełnił większe wykroczenia na drodze a teraz wszyscy święci nagle ! Zluzujcie Chopin wrzuc na luz znasz ich i wiesz jacy są , posmieja i dadzą spokój bo jak narazie to ty sie unosisz +1, każdy bije beke poza hornetem, bo on już pewnie z nagraniem na psiarni siedzi Właśnie wróciłem
hornet Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 ooo o o o, o wilku mowa Przeca wiesz, że ja widzę wszystko.... Jutro o 11 sprawa w sądzie... zobaczymy co to będzie ...
oca69 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 ooo o o o, o wilku mowa Przeca wiesz, że ja widzę wszystko.... Jutro o 11 sprawa w sądzie... zobaczymy co to będzie ... Jak co? Wolność !!!
hornet Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jeszcze batalia o synka czeka.... i małą niespodziankę mam ale to już na finał Jak coś to w innym miejscu napiszę bo tutaj ...... to wiesz..
emay Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 ooo o o o, o wilku mowa Przeca wiesz, że ja widzę wszystko.... Jutro o 11 sprawa w sądzie... zobaczymy co to będzie ... Będzie długo
Gość cwiara Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 ooo o o o, o wilku mowa Przeca wiesz, że ja widzę wszystko.... Jutro o 11 sprawa w sądzie... zobaczymy co to będzie ... Będzie długo Moj trwal 7 minut
nitroo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 cwiara, jak znajdziesz dla mnie czas, to dorzucę Ci jeszcze flaszkę na zachętę
szymeniu Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 k**wa jak jak bym chciał żeby mnie ktoś nagrał ale jakoś nie mam szczęścia.
szczuraz Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ty za szybko latasz. Obraz sie tylko rozmaze i tyle z nagrania bedzie. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
kaju Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ty za szybko latasz. Obraz sie tylko rozmaze i tyle z nagrania bedzie. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 +1
Lolek Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Panowie powiedzcie mi, bo pewnie większość z Was ma obniżone zawieszenie w swoich autach. Sam powoli przymierzam się do takiego zabiegu i powiedzcie mi co najlepiej zrobić żeby obniżyć, a przy okazji nie tracąc komfortu z jazdy, czy jest taka możliwość, czy albo to albo to? Czy kola jakie mam na chwilę obecną 225X55 r16 będą okej czy już za małe? Czy tylko w grę wchodzi gwint? jeśli tak to co polecacie, jakie koszta mnie czekają za taką przyjemność. Jeśli nie powinienem tu zamieszczać takiego pytania od razu najmocniej przepraszam
szczuraz Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2014 wal kit 40/40 jak nie chcesz pchać się w koszta z gwintem. Cena ok 300-600 pln za 4 szt i nie tracisz na komforcie. A co do felg to 17 minimum.
Lolek Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 wal kit 40/40 jak nie chcesz pchać się w koszta z gwintem. Cena ok 300-600 pln za 4 szt i nie tracisz na komforcie. A co do felg to 17 minimum. szczuraz bo nie specjalnie się znam, chodzi o zmianę samych sprężyn tak?
roae Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 wal kit 40/40 jak nie chcesz pchać się w koszta z gwintem. Cena ok 300-600 pln za 4 szt i nie tracisz na komforcie. A co do felg to 17 minimum. tu bym się nie zgodził
Rekomendowane odpowiedzi