hornet Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Karol, zluzuj troche gacie, wrzucił link do innego forum - dobra, niech sobie jest, myślisz, że ktoś stąd pójdzie tam? Może zajrzy, ale nie najeżdżaj od razu na faceta, bo odstraszasz takim manewrem od naszego forum ludzi, którzy i tak rezygnują z forum a6, a3 czy forum innych modeli na korzyść naszego. qr** jak nie wiesz to nie mów... zanim napisałem, że spam to już był na celowniku Proponuję nie wypowiadać się jak się nie wie. ---------- Post dopisany at 03:09 ---------- Poprzedni post napisany at 03:03 ---------- Właśnie widzę ale zostawiam to bez kom. bo ten filmik to pewnie też spam dodany bez żadnej dyskusji Chyba nie mamy o czym dyskutować.
kaju Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 ja mam luźne gacie. dla mnie temat zamknięty. coś chcesz dodać?
hornet Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 ja mam luźne gacie. dla mnie temat zamknięty. coś chcesz dodać? Nie lubię takiej popeliny. Między wódką a zakąską nie jest ciekawie:whistling:
banan87 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 banan widziany na borowskiej niemożliwe, w sobotę byłem w Bardzie banan87 a Ty co sie nie chwalisz ze urodziny dziś masz Sto lat thx 100! thx Mrugalem mu na borowskiej ale nie skumał sto lat thx
Nelson Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Banan, ja nie chciałbym nic mówić... Ale flaszkje mógłbyś postawić.... Stówka Byq:decayed:
kaju Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 ja mam luźne gacie. dla mnie temat zamknięty. coś chcesz dodać? Nie lubię takiej popeliny. Między wódką a zakąską nie jest ciekawie:whistling: nadejdzie dzień w który będzie i wódka i zakąska
banan87 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Banan, ja nie chciałbym nic mówić... Ale flaszkje mógłbyś postawić.... Stówka Byq:decayed: chętnie, bo jeszcze ślubną wiszę z czerwca dam znać kiedy, ten weekend na pewno odpada:facepalm:
hornet Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Banan, ja nie chciałbym nic mówić... Ale flaszkje mógłbyś postawić.... Stówka Byq:decayed: chętnie, bo jeszcze ślubną wiszę z czerwca dam znać kiedy, ten weekend na pewno odpada:facepalm: mądrze mówi ale kolejny już jest jak najbardziej wskazany
banan87 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Banan, ja nie chciałbym nic mówić... Ale flaszkje mógłbyś postawić.... Stówka Byq:decayed: chętnie, bo jeszcze ślubną wiszę z czerwca dam znać kiedy, ten weekend na pewno odpada:facepalm: mądrze mówi ale kolejny już jest jak najbardziej wskazany pomyślimy nigdy z wami jeszcze nie imprezowałem, macie jakąś miejscówę? bo u mnie za bardzo się nie da
hornet Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 człowieku... możemy pić tam gdzie parkujesz i Emilowi żyłka się napina
banan87 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 człowieku... możemy pić tam gdzie parkujesz i Emilowi żyłka się napina hehe lepiej nie wywoływać wilka z lasu chyba, że jest syty, bo dzisiaj ktoś inny stoi na tym miejscu i może już na straż dzwonił
szczuraz Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2014 Macie jakiś sprawdzony punkt regenerujacy baterie w laptopach ?
hornet Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Macie jakiś sprawdzony punkt regenerujacy baterie w laptopach ? kupić nową. Z regeneracją jest jak z pudrowaniem pryszcza.., niby nie widać a jest.
banan87 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Macie jakiś sprawdzony punkt regenerujacy baterie w laptopach ? kupić nową. Z regeneracją jest jak z pudrowaniem pryszcza.., niby nie widać a jest. nie wiedziałem, że w ogóle jest coś takiego jak regeneracja baterii i w życiu by mi to do głowy nie przyszło
szczuraz Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2014 Macie jakiś sprawdzony punkt regenerujacy baterie w laptopach ? kupić nową. Z regeneracją jest jak z pudrowaniem pryszcza.., niby nie widać a jest. Regeneracja czyli wymiana ogniw na nowe i reset elektroniki. Zostaje tylko stara obudowa. Nie wiem co miałeś na myśli pisząc o pryszczach ale chyba nie o takiej regeneracji myslales.
nitroo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Macie jakiś sprawdzony punkt regenerujacy baterie w laptopach ? A jaki model laptopa? Bo nie wiem, czy jest sens regenerować.
chopin Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Najnowsze baterie są zaprogramowane na ilość cykli ładowania
Rekomendowane odpowiedzi