Duds Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 z gaju? 4km. Bliżej niż do Biedry 7,5 km Jakby się paliło to od razu bym jechał, ale nie ma takiej potrzeby zadziwiasz mnie co raz bardziej... Oszczędny jestem, trzeba sobie radzić. Zbieram na Ostrów
Duds Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Może i tak Teraz przy upalaniu po mieście to ja nawet nie chcę wiedzieć ile mój pali
arre Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Może i tak Teraz przy upalaniu po mieście to ja nawet nie chcę wiedzieć ile mój pali a tak wszyscy mowia ze te eko dieselki po 3l pala
szymeniu Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 chciałbym Wam kogoś przedstawić moja nowa miłość:
szczuraz Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 Planujesz montować jakiś dodatkowy zbiornik paliwa?
kaju Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 chciałbym Wam kogoś przedstawić moja nowa miłość: http://s30.postimg.org/6koyzf8n1/s6_moded.jpg
szymeniu Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Planujesz montować jakiś dodatkowy zbiornik paliwa? Nie, teraz będę odchudzał nie no żartuje myślę że obecne 75l wystarczy na 300km Poczekajcie aż będą czasy z RL'a ja już mam
Duds Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Może i tak Teraz przy upalaniu po mieście to ja nawet nie chcę wiedzieć ile mój pali a tak wszyscy mowia ze te eko dieselki po 3l pala W trasie max 6 litrów A jak do 100km/h to poniżej 5 da się zejść Jeszcze jakieś pytania? ---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 16:06 ---------- Szymeniu, graty wyniku :slina:
arre Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Może i tak Teraz przy upalaniu po mieście to ja nawet nie chcę wiedzieć ile mój pali a tak wszyscy mowia ze te eko dieselki po 3l pala W trasie max 6 litrów A jak do 100km/h to poniżej 5 da się zejść Jeszcze jakieś pytania? ---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 16:06 ---------- Szymeniu, graty wyniku :slina: a jak do 60 w trasie to pewnie ze 2 i pol
kaju Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Może i tak Teraz przy upalaniu po mieście to ja nawet nie chcę wiedzieć ile mój pali a tak wszyscy mowia ze te eko dieselki po 3l pala W trasie max 6 litrów A jak do 100km/h to poniżej 5 da się zejść Jeszcze jakieś pytania? ---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 16:06 ---------- Szymeniu, graty wyniku :slina: a jak do 60 w trasie to pewnie ze 2 i pol chyba kjerwa na lawecie.
dzienciol Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Pany , w swoim A4 mam pompke centralnego z literka B na końcu. Wiem że jako zamiennik można wsadzić z literką E... Wsadziłem dziś takową , podpiąłem wszystko , kluczyk otwiera z zamka tylko drzwi kierowcy , pompki nie słychać ale po otworzeniu drzwi mrugają kierunki , czego nie było na pompce seryjnej. Czeski film - nikt nic nie wie a może ktoś z was kuma o co chodzi ?
kaju Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Pany , w swoim A4 mam pompke centralnego z literka B na końcu. Wiem że jako zamiennik można wsadzić z literką E... Wsadziłem dziś takową , podpiąłem wszystko , kluczyk otwiera z zamka tylko drzwi kierowcy , pompki nie słychać ale po otworzeniu drzwi mrugają kierunki , czego nie było na pompce seryjnej. Czeski film - nikt nic nie wie a może ktoś z was kuma o co chodzi ? a adaptacje kluczyka zrobiłeś?
Rekomendowane odpowiedzi