kiciafirerek Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 tu coś nowego tylko tu inne tablice są któreś chyba lewe albo szybki albo XXX albo obie na WP pisza że to Robert N. a na filmiku pasażer mówi Boguś uspokój się ...
szczuraz Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2014 Cwiara jest Grzesiek a mowimy mu Andrzej. To o niczym nie świadczy
Gość cwiara Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Cwiara jest Grzesiek a mowimy mu Andrzej. To o niczym nie świadczy
kaju Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Cwiara jest Grzesiek a mowimy mu Andrzej. To o niczym nie świadczy nie tylko on jest Andrzej.
goldi Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Hera koka hasz lsd hehe wrzuciłem zdjecie na fejsa borata z nysy co gniady chciał go klepać jarosław godlewski jakby ktoś chciał zzobaczyć
kaju Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Hera koka hasz lsd hehe wrzuciłem zdjecie na fejsa borata z nysy co gniady chciał go klepać jarosław godlewski jakby ktoś chciał zzobaczyć misiaczku daj no link do profilu bezpośrednio, bo takich jak Ty jest kilku i żodyn mi się nie zgadza - a od razu wrzuci się w liste znajomych
qrczak91 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Hera koka hasz lsd hehe wrzuciłem zdjecie na fejsa borata z nysy co gniady chciał go klepać jarosław godlewski jakby ktoś chciał zzobaczyć misiaczku daj no link do profilu bezpośrednio, bo takich jak Ty jest kilku i żodyn mi się nie zgadza - a od razu wrzuci się w liste znajomych https://www.facebook.com/jarek.godlewski.7
Lolek Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Dobry, a ja za 20 min będę już po pracy:hi:
wojtas-audi Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Macie może dostęp lub kogoś kto może zalatwic parasol taki z piwa duży w jakiś rozsadnych pieniadzach ??
arre Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Macie może dostęp lub kogoś kto może zalatwic parasol taki z piwa duży w jakiś rozsadnych pieniadzach ?? kiedys dawno temu mozna bylo (wiem bo mam) teraz to licza strasznie... nie wiem czy nie szybciej po znajomych knajpach pytac
Lolek Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 No sa ale 1000 zł nie dam kiedyś można było z cocacoli na międzyleskiej wyrwać za śmieszne pieniądze, ale czy dalej tak jest to nie powiem
szczuraz Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wojtas jakbys dorwal w dobrej monecie to daj znać. Na taras by mi się przydal
goldi Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Odpływ klimatyzacji udrożniony dzięki lolek ten co wymyślił drugą śrubę aby odkręcić lejek to zrobiłem fotostory wrzuce do działu warsztat
Gniady Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 No tego borata to bym klepnal ale tak jak Emila czyli za żywopłot
Rekomendowane odpowiedzi