goldi Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 :hi:jeszcze nic mi nie wiadomo czy będe czy nie
Gość cwiara Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tez korozja ? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
szczuraz Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 Boi się newsow. Balowalem wczoraj z jego bratanica
szczuraz Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 Oli obgadywalismy cie na spocie czy jesteś w pl czy usa i czyje auto Chopin widzial u lolka na slubie
olinek2 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Raf kierownikował wsio dogadane było ja dzisiaj właśnie wracam do PL, jutro będę we Wro BTW to tu na miejscu zrobiłem prawie 4kkm taka mała wycieczka, benzyna jak za darmo to można
kaju Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Oli obgadywalismy cie na spocie czy jesteś w pl czy usa i czyje auto Chopin widzial u lolka na slubie mi pewnie też dupsko objebaliście ciule
oca69 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Oli obgadywalismy cie na spocie czy jesteś w pl czy usa i czyje auto Chopin widzial u lolka na slubie mi pewnie też dupsko objebaliście ciule Jak zawsze
banan87 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 może po to dzisiaj w nocy pojedziemy Seat Exeo ST 2.0 TDI*Style*Alu*Klimaautomatik* als Kombi in Braunschweig jak Wam się widzi? ---------- Post dopisany at 14:14 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- jeszcze to Seat Exeo ST 2.0 TDI Style Navi Xenon als Kombi in Grebenstein lub Seat Exeo ST 2.0 TDI Style NaviMFD-BiXeno2011 als Kombi in Braunschweig ---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ---------- nad tym jeszcze się zastanawiamy Opel Astra 1.7 CDTI Sports Design Edition GOWORIM!!! als Kombi in Hannover ---------- Post dopisany at 15:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ---------- to Opel Astra Sports Tourer Design Edition 1,7 CDTI NAVI als Kombi in Grebenau-Wallersdorf ---------- Post dopisany at 15:33 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- ciężko się zdecydować pomóżcie ;-) Audi A4 1.9 TDI DPF, 19" Alufelgen als Limousine in Hannover
bidzio1 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 może po to dzisiaj w nocy pojedziemy Seat Exeo ST 2.0 TDI*Style*Alu*Klimaautomatik* als Kombi in Braunschweigjak Wam się widzi? ---------- Post dopisany at 14:14 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- jeszcze to Seat Exeo ST 2.0 TDI Style Navi Xenon als Kombi in Grebenstein lub Seat Exeo ST 2.0 TDI Style NaviMFD-BiXeno2011 als Kombi in Braunschweig ---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ---------- nad tym jeszcze się zastanawiamy Opel Astra 1.7 CDTI Sports Design Edition GOWORIM!!! als Kombi in Hannover ---------- Post dopisany at 15:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ---------- to Opel Astra Sports Tourer Design Edition 1,7 CDTI NAVI als Kombi in Grebenau-Wallersdorf ---------- Post dopisany at 15:33 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- ciężko się zdecydować pomóżcie ;-) Audi A4 1.9 TDI DPF, 19" Alufelgen als Limousine in Hannover Exeo fajne. Prawie jak audi dużo wspólnego. A z opli może insignia? Tez można wyrwać w fajnych pieniądzach.
Gniady Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Oli obgadywalismy cie na spocie czy jesteś w pl czy usa i czyje auto Chopin widzial u lolka na slubie mi pewnie też dupsko objebaliście ciule Brocha Cię nie piekła wczoraj ?
banan87 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 lecimy w nocy te trzy auta oglądać Opel Astra Sports Tourer Design Edition 1,7 CDTI NAVI als Kombi in Grebenau-Wallersdorf Seat Exeo ST 2.0 TDI*Style*Alu*Klimaautomatik* als Kombi in Braunschweig Seat Exeo ST 2.0 TDI Style Navi Xenon als Kombi in Grebenstein
qrczak91 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 lecimy w nocy te trzy auta oglądaćOpel Astra Sports Tourer Design Edition 1,7 CDTI NAVI als Kombi in Grebenau-Wallersdorf Seat Exeo ST 2.0 TDI*Style*Alu*Klimaautomatik* als Kombi in Braunschweig Seat Exeo ST 2.0 TDI Style Navi Xenon als Kombi in Grebenstein ten biały Exeo
Hardjack Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Odpuście sobie Opla tyle z mojej strony
czorny_07 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Panowie taka sytuacja, poszukiwałem gwintu, zgłosił mi sie koleś o nicku odison(ul Ks. Witolda),z wrocławia, ze ma fk g36 i poszukuje 1ba, więc dobrze sie składa, bo akurat mi taki lezał, ugadałem sie z nim na wymiane + dopłata z mojej strony, prosił mnie żebym mu wysłał przed weekendem, bo chciałby w sobote podziałać zmienić i w poniedziałek odesłać mi gwint, jednak mamy wtorek, z gościu kręci, że nic nie dostał paczki, chodź według kuriera jest dostarczone, a już widziałem fotki jak założyl... moje pytanie, czy może go ktoś odwiedzić, jakby to nie był problem? do tego wątek typka. jak to mu siadło na 1ba, założony 15-06-2014, 14:30 -niedziela http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/sprezyny-1ba-332106/ tutaj załącznik kurierowy:
Lolek Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Siema:hi: dopiero dzisiaj wytrzezwialem więc się zglaszam:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi