Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A co blotniki nie pasuja, haha :D

Mam przedni zderzak do malowania, bo pająk się zrobił na pół zderzaka :( To przez Twój garaż się stało, posądzę Cię o dodatkowe koszty! :lol:

haha żebyś się nie zdziwił jak Ci listonosz rachunek za wykonaną usługę przyniesie !!!!

Edytowane przez lolek91
  • Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:grin:

Opublikowano

A co blotniki nie pasuja, haha :D

Mam przedni zderzak do malowania, bo pająk się zrobił na pół zderzaka :( To przez Twój garaż się stało, posądzę Cię o dodatkowe koszty! :lol:

haha żebyś się nie zdziwił jak Ci listonosz rachunek za wykonaną usługę przyniesie !!!!
Twoja wątroba już mi wystawiła ten rachunek :decayed:
Opublikowano

Siemankoo

Opublikowano

Siemaaaa ;D

Pany jeśli macie dzisiaj w planach umyc auto to nie robcie tego!!! Ja wlasnie wyjechalem z myjni więc deszcz murowany :D

Opublikowano

Siemaaaa ;D

Pany jeśli macie dzisiaj w planach umyc auto to nie robcie tego!!! Ja wlasnie wyjechalem z myjni więc deszcz murowany :D

Skąd ja to znam :kox:

Opublikowano

Ja zawsze jak umyje to gnam do garażu i chowam auto.

nadane z nory szczura

Opublikowano

Siemka. Pany, potrzebny mi ktoś z vagiem, kto zakoduje mi kierę multi z b8 do b6. Kiera już założona. Tylko zakodować i wsio. Jestem z Trzebnicy.

Opublikowano

Siemka. Pany, potrzebny mi ktoś z vagiem, kto zakoduje mi kierę multi z b8 do b6. Kiera już założona. Tylko zakodować i wsio. Jestem z Trzebnicy.

Pisz do cwiary kiedy ma czas ogarnie :wink:
Opublikowano

No właśnie nie odpisuje coś. Podejrzewam, że dla niego to 5 minut roboty.

Opublikowano

No właśnie nie odpisuje coś. Podejrzewam, że dla niego to 5 minut roboty.

Może cos kutasi :grin:

Tak na poważnie jak bd miał chwile to pewnie odpisze :wink:

Opublikowano

Dzis jestem niedostepny i najprawdopodobniej do konca tyg. Dlugi weekend jest, a po pijaku nie biore sie za robote :grin:

Opublikowano

Jak masz kodowania, to ja mam vcds'a - jeśli to ruszy, to możemy się umówić, ale do mnie jak do cwiary - bez kierowcy nie przyjeżdżaj :grin:

Opublikowano

To jeszcze pytanie czy chcesz sama kiere zakodowac czy byl zmieniany modul kierownicy. Jak modul to tez abs trzeba przekodowac. Troche roboty z tym jest.

Opublikowano

uuu gruba robota :drunk:

Opublikowano

bez litra nie podchodź :grin:

Opublikowano

ABS już zrobiony z Andr3i. Sama kiera została. Moduł był zmieniany, ale to już ogarnięte.

Opublikowano

Nie, nie. Jeździłem do niego :D

Opublikowano

Pany zmienilem radio na kenwooda kupilem skondoniala przejsciowke z adapterem. Podlaczylem wsio ale tylne glosniki nie banglaja. Zanim pojade i zatluke goscia ta przejsciowka za 70Zl co moge sprawdzic albo przerobic bo pierwszy raz sie spitkalem z czyms takim