Lolek Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) A co blotniki nie pasuja, haha Mam przedni zderzak do malowania, bo pająk się zrobił na pół zderzaka To przez Twój garaż się stało, posądzę Cię o dodatkowe koszty! haha żebyś się nie zdziwił jak Ci listonosz rachunek za wykonaną usługę przyniesie !!!! Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez lolek91
nitroo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 A co blotniki nie pasuja, haha Mam przedni zderzak do malowania, bo pająk się zrobił na pół zderzaka To przez Twój garaż się stało, posądzę Cię o dodatkowe koszty! haha żebyś się nie zdziwił jak Ci listonosz rachunek za wykonaną usługę przyniesie !!!! Twoja wątroba już mi wystawiła ten rachunek
Lolek Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Siemaaaa ;D Pany jeśli macie dzisiaj w planach umyc auto to nie robcie tego!!! Ja wlasnie wyjechalem z myjni więc deszcz murowany
Aron21 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Siemaaaa ;D Pany jeśli macie dzisiaj w planach umyc auto to nie robcie tego!!! Ja wlasnie wyjechalem z myjni więc deszcz murowany Skąd ja to znam
szczuraz Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ja zawsze jak umyje to gnam do garażu i chowam auto. nadane z nory szczura
vblpl Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Siemka. Pany, potrzebny mi ktoś z vagiem, kto zakoduje mi kierę multi z b8 do b6. Kiera już założona. Tylko zakodować i wsio. Jestem z Trzebnicy.
oca69 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Siemka. Pany, potrzebny mi ktoś z vagiem, kto zakoduje mi kierę multi z b8 do b6. Kiera już założona. Tylko zakodować i wsio. Jestem z Trzebnicy.Pisz do cwiary kiedy ma czas ogarnie
vblpl Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 No właśnie nie odpisuje coś. Podejrzewam, że dla niego to 5 minut roboty.
oca69 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 No właśnie nie odpisuje coś. Podejrzewam, że dla niego to 5 minut roboty.Może cos kutasi Tak na poważnie jak bd miał chwile to pewnie odpisze
Gość cwiara Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Dzis jestem niedostepny i najprawdopodobniej do konca tyg. Dlugi weekend jest, a po pijaku nie biore sie za robote
kaju Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jak masz kodowania, to ja mam vcds'a - jeśli to ruszy, to możemy się umówić, ale do mnie jak do cwiary - bez kierowcy nie przyjeżdżaj
Gość cwiara Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 To jeszcze pytanie czy chcesz sama kiere zakodowac czy byl zmieniany modul kierownicy. Jak modul to tez abs trzeba przekodowac. Troche roboty z tym jest.
vblpl Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 ABS już zrobiony z Andr3i. Sama kiera została. Moduł był zmieniany, ale to już ogarnięte.
kozunia13 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Pany zmienilem radio na kenwooda kupilem skondoniala przejsciowke z adapterem. Podlaczylem wsio ale tylne glosniki nie banglaja. Zanim pojade i zatluke goscia ta przejsciowka za 70Zl co moge sprawdzic albo przerobic bo pierwszy raz sie spitkalem z czyms takim
Rekomendowane odpowiedzi