szczuraz Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Remote podlacz do adaptera nadane z nory szczura Sterowanie po el. Antenie albo wyjście na wzmaka nadane z nory szczura
Gość cwiara Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Nie, nie. Jeździłem do niego Kawalek bylo. Ja po zlocie dojsc nie moge do siebie. Od pn zaczynam normalne zycie do pt bo pozniej urlop i do wladiego A tym czasem zamykam
chopin Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Nitroo chciałeś chyba ostatnio 4 x el szyby http://a4-klub.pl/index.php?/topic/285172-boczki-a4-b7-b6-s-line-pakiet-swiatlo-4x-elektryka-alarm-kompletne/
szczuraz Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Nitro terrorysta z granatem nadane z nory szczura
nitroo Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 No granat... Znalazłem na razie tylko lewy tył
Mako Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Miałby ktoś polecić jakiegoś dobrego machera od tiptroniców z B5 w celu sprawdzenia oleju bądź ewentualnie jego wymiany? Najlepiej w jakimś rozsądnym prajsie
Nelson Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Miałby ktoś polecić jakiegoś dobrego machera od tiptroniców z B5 w celu sprawdzenia oleju bądź ewentualnie jego wymiany? Najlepiej w jakimś rozsądnym prajsie We Wrocławiu same paprochy... Wysłane z monopola 24/7
Mako Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Miałby ktoś polecić jakiegoś dobrego machera od tiptroniców z B5 w celu sprawdzenia oleju bądź ewentualnie jego wymiany? Najlepiej w jakimś rozsądnym prajsie We Wrocławiu same paprochy...Wysłane z monopola 24/7 To może coś z okolic?
Gość cwiara Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Pytaj Qraka on gdzies oddawal ojca paska tylko nie pamietam gdzie. Chyba u nas w dziale dolnoslaskim jest gdzies watek o fachmanach od skrzyn http://a4-klub.pl/index.php?/topic/274680-Multitronic---diagnostyka-%2B-wymiana-oleju
szczuraz Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Miałby ktoś polecić jakiegoś dobrego machera od tiptroniców z B5 w celu sprawdzenia oleju bądź ewentualnie jego wymiany? Najlepiej w jakimś rozsądnym prajsie Kierunek Biestrzyków. Nie pamietam nazwy firmy ale oni tam sa jedyni od automatow. nadane z nory szczura
kaju Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Poznań, guru od automatów, kolega Bart-S on to nałogowo robi
qrczak91 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Miałby ktoś polecić jakiegoś dobrego machera od tiptroniców z B5 w celu sprawdzenia oleju bądź ewentualnie jego wymiany? Najlepiej w jakimś rozsądnym prajsie ja oddawałem we Wrocku na Rakowej koło korony http://www.skrzynie-biegow.wroclaw.pl/ jestem bardzo zadowolony
szczuraz Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Bo nie ty placileś tylko ojciec nadane z nory szczura
Nelson Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Miałby ktoś polecić jakiegoś dobrego machera od tiptroniców z B5 w celu sprawdzenia oleju bądź ewentualnie jego wymiany? Najlepiej w jakimś rozsądnym prajsie ja oddawałem we Wrocku na Rakowej koło korony http://www.skrzynie-biegow.wroclaw.pl/ jestem bardzo zadowolony . A Ja ich wręcz odradzam, takich paprochów że świecą szukać. zj***li skrzynię tak, że po 8 miesiącach znowu była do remontu. Wysłane z monopola 24/7
qrczak91 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Bo nie ty placileś tylko ojciec nadane z nory szczura ojciec też jest bardzo zadowolony @Nelson Nam zrobili dobrze, ale wiadomo, to nie jest reguła Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez qrczak91
Nelson Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Bo nie ty placileś tylko ojciec nadane z nory szczura ojciec też jest bardzo zadowolony @Nelson Nam zrobili dobrze, ale wiadomo, to nie jest reguła Ja polecam przejechać się do Barta. Jak rozebraliśmy skrzynię po 8 msc, okazało się, że nie było nawet połowy oleju. Po dwóch dniach od remontu przeprowadzonego przez tych paprochów cały olej ze skrzyni wyjebało... Wysłane z monopola 24/7
Lolek Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Pozdrowienia z ostrzeszowa, z najgorszego abstynenckiego wesela. Jutro 500km do przejechania za kolkiem
Rekomendowane odpowiedzi