Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Jak radyjko po testach?
arre Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Przepustka ci się kończy ? nadane z nory szczura liste podpisac trzeba od czasu do czasu
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Przy tych gajgerach to zawsze takie tandetne te trójniki? Nie pęka ten plastik po czasie? Jak by ktoś chciał to mam kilka fajnych solidniejszych trójników aluminiowo-mosiężnych
szczuraz Opublikowano 15 Października 2014 Autor Opublikowano 15 Października 2014 Jak radyjko po testach? Gra zacnie. Sąsiedzi potwierdzą. Zakończyłem działalność koło 3 w nocy Kości nie pasowały i musiałem podmieniać na Twoje. Przy tych gajgerach to zawsze takie tandetne te trójniki? Nie pęka ten plastik po czasie? Jak by ktoś chciał to mam kilka fajnych solidniejszych trójników aluminiowo-mosiężnych Ja wymieniałem swój na akwarystyczny ale jak w dieslu nie masz dławika w trójniku to gajger hałasuje.
arre Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Przy tych gajgerach to zawsze takie tandetne te trójniki? Nie pęka ten plastik po czasie? Jak by ktoś chciał to mam kilka fajnych solidniejszych trójników aluminiowo-mosiężnych u mnie gada z niecaly rok i wsio ok tam pamietaj ze jakas zwezka musi byc na trojniku w strone gajgerka by wskazowka nie latala Btw z Gregorem sie dogadales?
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Wszystko do ogarnięcia Nie ustawiałem się jeszcze z nikim... jeszcze parę tajli mam na liście przed korektą
kaju Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 pany szybka porada zanim wygładze morde w krawacie. gładzić na full US zderzak czyli bez miejsca na blache, czy wstawić ori blende mocowaną w tylnych klapach US? tak to wygląda: oczywiście przy okazji zrobie zderzak z dokładką w jedną całość z tą blendą teraz mi wpadło do głowy, bo początkowo chciałem całkiem gładki a blende mocowaną na kątowniki w kratce - patent kowiego. co myślicie?
szczuraz Opublikowano 15 Października 2014 Autor Opublikowano 15 Października 2014 Us ramka nadane z nory szczura
szczuraz Opublikowano 15 Października 2014 Autor Opublikowano 15 Października 2014 Jak ori i będzie kox nadane z nory szczura
Nelson Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Siema Zasłyszane dzisiaj w radyjo. Disco polo z rana jak śmietana
Duds Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Siema Zasłyszane dzisiaj w radyjo. Disco polo z rana jak śmietana Kurde, a miałem tego szukać, bo przechodziłem obok firmy detailingowej i słuchali na cały regulator
szczuraz Opublikowano 16 Października 2014 Autor Opublikowano 16 Października 2014 Nowy singiel Łony i Webbera wyszedł a wy mi tu z pijackim disco polo...
Rekomendowane odpowiedzi