bidzio1 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Spartan i jak miałaś stracha przy zjedzie z estakady ? dobrze że się już zmywali troche prędzej i by nas trzech zawineli.
KYLOMC Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 troche prędzej i by nas trzech zawineli. Kur....a to by była tragedia dla mojego portfela .....a i przez rok przepisowo ....
KYLOMC Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 to na c**j zapierdalasz i to jest dobre pytanie
bidzio1 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 troche prędzej i by nas trzech zawineli. Kur....a to by była tragedia dla mojego portfela .....a i przez rok przepisowo .... E tam nie było aż tak szybko przecież.
szczuraz Opublikowano 19 Października 2014 Autor Opublikowano 19 Października 2014 Trzeba delikatnie. Chmurka i do przodu. [emoji6] nadane z nory szczura
szymeniu Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Skromnie Edytowane 19 Października 2014 przez szymeniu
Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Jakie zapierdalanie... ja mialem 120 a oni fhuj za mna... przepisowo chlopaki lecieli Poza tym widok tych burkow w wyblaklych czapkach mnie nie rusza ale punktow mi juz wystarczy Edytowane 20 Października 2014 przez Spartan_Wroc.
Gość cwiara Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Joł ostatnia korozja i cza wracac
szczuraz Opublikowano 20 Października 2014 Autor Opublikowano 20 Października 2014 Pijanych na pokład nie wpuszczaja [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] nadane z nory szczura
Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 .. na towarowy wpuszczają
oca69 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Siema, pany sprawa jest [emoji87] zabrałem się za rezanie lamp przód wywaliłem ori bosche wsadziłem valeo na bixenonie od Gwertego wtyczki podłączyłem wg. Schematu z forum i teraz konkrety: włączam przełącznik od świateł w pozycję świateł mijania nic nie swieci daje wajche do siebie od kierunków palą się mijania a długie od siebie jak dam normalnie świecą pomysły? Patykiem pisane Ryju zapodaj nr kom na pw , sprawę mam
banan87 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 nowy klubowicz przedstawiam Wam Wojtka dzisiaj pępkowe u mnie wieczorem we Wro przy Strzegomskiej, są tu jakieś alkusy? jak coś kom 66 88 33 974 lub whatsapp, tutaj może mnie już nie być
WIŚNIA Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Siema, pany sprawa jest [emoji87] zabrałem się za rezanie lamp przód wywaliłem ori bosche wsadziłem valeo na bixenonie od Gwertego wtyczki podłączyłem wg. Schematu z forum i teraz konkrety: włączam przełącznik od świateł w pozycję świateł mijania nic nie swieci daje wajche do siebie od kierunków palą się mijania a długie od siebie jak dam normalnie świecą pomysły? Patykiem pisane Ryju zapodaj nr kom na pw , sprawę mam Poszło panie Patykiem pisane Edytowane 20 Października 2014 przez WIŚNIA
oca69 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Siema, pany sprawa jest [emoji87] zabrałem się za rezanie lamp przód wywaliłem ori bosche wsadziłem valeo na bixenonie od Gwertego wtyczki podłączyłem wg. Schematu z forum i teraz konkrety: włączam przełącznik od świateł w pozycję świateł mijania nic nie swieci daje wajche do siebie od kierunków palą się mijania a długie od siebie jak dam normalnie świecą pomysły? Patykiem pisane Ryju zapodaj nr kom na pw , sprawę mam Poszło panie Patykiem pisane Si
emay Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Kierwa ja to jestem jednak jakis nie ten teges. Zamontowałem sobie lampy polift wszystko gra elegancko pasuja. Chciałem przyszpanić i kupiłem kierunki LED. Padaka na maksa za mały opór i wiadomo co się dzieje.. Nie będę tego komentował. Najgorsze jest to, że teraz do kierunków za cholere się nie mogę dostać... Pewnie zderzak trzeba będzie ściągać.
goldi Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 No jak nie możesz zdjac lampy
Rekomendowane odpowiedzi