Ans Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 nitroo, dnia 26 Paź 2014 - 10:53, napisał: olinek2 swoje B8 serwisuje w VagSerwis. Podaj z nim Jak sam Nitro wiesz, ja też i polecam dookoła Wiem, ale tu była rozmowa o B8 Kiedy wpadasz do mnie na bajerę? trzebaby póki jeszcze kapci na zimowe nie zmieniłem bo moje auto traci wtedy 99% uroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ja już mam setup zima i jakoś mi nie wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYLOMC Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 jeszcze czas na zimówki najlepiej jak temperatura za dnia będzie do 7stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbam Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Kwity ogarnięte 20zl i flacha kocham ten kraj [emoji38] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Podaj nr stacji. Podjebiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Mamy kontakty i adresy. W przyszlym tygodniu będzie "tajemniczy klient" [emoji41] nadane z nory szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbam Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Cwiara przecież wiesz gdzie robisz [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Cwiara przecież wiesz gdzie robisz [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Jest i nasz wczorajszy bohater http://youtu.be/Lyk3IkKhqPg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Znowu b8 podjebali we Wrocku, co te k**wy tak kradną te audi ? Uwzieli sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Maneli na rynku brakuje nadane z nory szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 http://olx.pl/oferta/sprzedam-opel-astra-CID5-ID7fl0w.html#5397116cbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Przekutasiewicz [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] nadane z nory szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Ma ktoś może otwornice albo coś innego czym zrobię dziurę na światło przeciwmgielne tylne w lampie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Tam się wyłamuje ori zaślepke śrubokretem [emoji6] nadane z nory szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Tam jest zaślepka? Nie zauważyłem, jutro wyjmę ja z auta w takim razie i pokombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 W większości instalka jest pociągnieta. Wsadzasz zarowke wylamujesz zaslepke i bangla nadane z nory szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Instalke mam oczywiście, po prostu kupiłem lampę poliftową z tą "zaślepką" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Znaczy anglika czy chcesz mieć dwa? nadane z nory szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi