Gość cwiara Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zrobię Ci dobrą cenę. Skrzynia wódy i bedzie Pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Pany w tym roku niestety nie zorganizuje wigilii. Także szukamy miejscowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Zrobię Ci dobrą cenę. Skrzynia wódy i bedzie Pan zadowolony wy mnie tu chcecie wycyckac a Chopin nie da rady i co teraz? ja sie nie wypowiadam bo wrocka po dobrych miejscowach nie znam szczuraz napisz do Prezesa moze da Ci festkopa Edytowane 7 Grudnia 2014 przez ostrybartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Żarcie jest w tym samym budynku wysłane z kalkulatora mowisz o stadionie? Wrocław Racing Center. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Pany w tym roku niestety nie zorganizuje wigilii. Także szukamy miejscowy Tak myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Pany w tym roku niestety nie zorganizuje wigilii. Także szukamy miejscowy Tak myślałem Nie bede sie usprawiedliwiał i pisał czemu nie bo i tak to nic nie zmieni. Zmieniły się władze i nie ma zgody. Niech teraz ktoś inny się wykaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Pany w tym roku niestety nie zorganizuje wigilii. Także szukamy miejscowy Tak myślałem Nie bede sie usprawiedliwiał i pisał czemu nie bo i tak to nic nie zmieni. Zmieniły się władze i nie ma zgody. Niech teraz ktoś inny się wykaże Czekam na kase za ramki - 40pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zrobię Ci dobrą cenę. Skrzynia wódy i bedzie Pan zadowolony wy mnie tu chcecie wycyckac a Chopin nie da rady i co teraz? ja sie nie wypowiadam bo wrocka po dobrych miejscowach nie znam szczuraz napisz do Prezesa moze da Ci festkopa Ty przygotuj najpierw wiadro wody do killwateru i zamach do młotka. [emoji111] Tapniete z HGW 2 Pany w tym roku niestety nie zorganizuje wigilii. Także szukamy miejscowy Tak myślałem Cwiara uruchamiaj proktologa. Tam musi być jakaś wolna sala...Tapniete z HGW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Siema ryje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Czapka Tapniete z HGW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Tapniete z HGW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 bry - szczuraz jak Ci sie piekli to w sobote mozesz podejchac po te dystanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Nie pali się. Daj znać jak będziesz jechal na spot. Tapniete z HGW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi