szczuraz Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Opublikowano 31 Marca 2015 Tam już spokój. 3-4 lata temu wybuchło i zbiera się do kupy dopiero teraz. Ale to dobrze. Fajnie czasem stare mordy zobaczyć.
Gość cwiara Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 beka, dosłownie. Grzegorzu, zdrowia Dzieki
WIŚNIA Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 100 lat ćwiarczyński! nabazgrane z Tapatalka
KluBB Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Siema. Z kimś tutaj kiedyś rozmawiałem o naprawie złamanego zawiasu w schowku i była dyskusja, że na Krakowskiej spawaja plastiki. Powiem tak, temat kosztuje 40pln, także jak komus strzeli zawias to zamiast bujać się z naprawianiem samemu można to pospawać i drogo nie jest.
chopin Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 W związku z ostatnimi debatami na temat zerowej frekwencji na sobotnich spotach wrzuciłem ankietę w pierwszy post. Ta frekwencja nie była spowodowana tym ze ludzie nie mogą tylko tą sytuacją co żeście nawyrabiali na whatsappie i tym że nikt nie chciał sie ze sobą widzieć. Koniec kropka . Spot reaktywacja za 2 tygodnie i wszystko w temacie
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Grzebmy dalej kijem w mrowisku... na bank się polepszy :ok:
kaju Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Grzebmy dalej kijem w mrowisku... na bank się polepszy :ok: racja i nie racja. ja się odseparowałem, za dużo mam swoich problemów, żeby jeszcze sobie łeb zawracać tak prawdę mówiąc pierydołami... ktoś chce ze mną pogadać/napić się, to numer zna
Gość cwiara Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Patrząc na AKP to mamy jeszcze troche czasu
kaju Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Patrząc na AKP to mamy jeszcze troche czasu wygrał
emay Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zaraz idę sprawdzić pizga i nie chce mi sie wychodzić z ciepełka ;D
szczuraz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dobry. Walczyłem wczoraj z demolką po wichurze a dzisiaj w wyrze spędzę cały dzień
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dobry. Walczyłem wczoraj z demolką po wichurze a dzisiaj w wyrze spędzę cały dzień Mi drewutnie zdmuchnęło do sąsiada
szczuraz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 U mnie w firmie odleciało wszystko co stawiało opór. Puste ciężarówki zwijały firany żeby żagla nie robić. Pół lasu za firmą połamało. Nie widziałem jeszcze takiego czegoś na oczy.
goldi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Siemka no masakrycznie a to chyba jeszcze nie koniec
WIŚNIA Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 U nas też kaszana, wczoraj myślałem że okna do mieszkania powpadają dzisiaj nie lepiej nabazgrane z Tapatalka
Nelson Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 U mnie zabrało blachy przykrywające moją czarną
maq Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 U mnie sąsiad z góry założył talerz od satelity na balkonie tak że przy tym wietrze całą noc co chwilę naparzał o metalowa barierkę, Dzieciaki się o 3 w nocy od tego pobudziły . Jak dziś tego nie poprawi to mu zarzucę sznurek i ściągnę do siebie na dół tą antenę razem z dekoderem. Nie będzie oglądania polsatu....
Rekomendowane odpowiedzi