szczuraz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Już widzę te 42 cale jadące za dekoderem w stronę wyjścia :grin:
Frankk Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Śnieg sypie a letnie laczki nawinięte :/ Dziękuje Bogu że przymrozków nie ma....
maq Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 śnieeeggg... zajebioza .... tylko co z tego jak jutro i tak już nie będzie.
szczuraz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Już masz wodę zamiast śniegu [emoji6] Tapniete z HGW 2
arre Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Już masz wodę zamiast śniegu [emoji6] Tapniete z HGW 2 e tam godasz
goldi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Siemka cieszcie się śniegiem bo patrząc na te zimy to za parę lat będziemy oglądać tylko na zdjęciu śnieg
p4ndp Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Cześć Wszystkim! potrzebuje zająć się silniczkami od climatronika :/ Mam już ELSA'e, VAG COM'a na dniach ogarnę.. Czy jest szansa, żeby się z kimś ustawić i to razem zrobić? Najlepiej w rejonie ul. Pięknej, u mnie w garażu będzie cieplej
nitroo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 O który konkretnie silniczek Ci chodzi? Bo ostatnio u siebie wymieniałem
p4ndp Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 O który konkretnie silniczek Ci chodzi? Bo ostatnio u siebie wymieniałem Na ucho to słyszę, że chyba każdy jest do przesmarowania a w jednym jest potencjometr do czyszczenia. Jak tylko znajde czas, żeby zaczał mi VAG działać z kablem to będę wiedział.. Chciałbym generalnie i tak wszystkie rozebrać.. wg ELSA jest to w miare proste.. ale z kimś kto już to robił będzie "bezpieczniej"
nitroo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Daj znać, jak sprawdzisz VAGiem, które to silniczki
raSheed Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Hej Panowie, kolega potrzebuje przed świętami jeszcze wymienić łożysko w kole w b6, ktoś wie, jaki warsztat dziś albo jutro może pomóc?
p4ndp Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Daj znać, jak sprawdzisz VAGiem, które to silniczki Jasne, dam znać
nitroo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Hej Panowie, kolega potrzebuje przed świętami jeszcze wymienić łożysko w kole w b6, ktoś wie, jaki warsztat dziś albo jutro może pomóc? Dzwoń do VAG Serwis.
Rekomendowane odpowiedzi