szczuraz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2015 Czyli ciebie tak jak mnie głowa nie boli tylko łeb nαpie®dαlα [emoji2] Tapniete z HGW 2
szczuraz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2015 Pewnie kropa załapie standardowo Tapniete z HGW 2
szczuraz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2015 Na tapa widzę normalnie Tapniete z HGW 2
Gabriela Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja z racji tego że zamierzam kupić swoją wymarzoną A4 zadzowniłam do serwisu VW na Bruknera zapytać jak u nich wygląda cenowo przegląd i wymiana rozrządu? Więc tak: audi a4 b8 rozrząd: pasek, pompa wody itd...: 1100zł - robocizna 1350zł - części przegląd + oleje: 930zł filtr pyłkowy 130zł filtr powietrza 180zł filtr paliwa 300zł płyn hamulcowy 270zł Także wszędzie będzie lepiej
nitroo Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Mówię - jedź do chłopaków z VAG Serwis. Omijaj szerokim łukiem RS Serwis.
goldi Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 i kup tu nowsze auto nie dość że kradną to jeszcze ceny zabijają
Gabriela Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Panowie , wiem że off ale potrzebuję na szybko kogoś we Wrocławiu lub okolicy od pneumatyki (Q7)
jmr Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ja z racji tego że zamierzam kupić swoją wymarzoną A4 zadzowniłam do serwisu VW na Bruknera zapytać jak u nich wygląda cenowo przegląd i wymiana rozrządu? Więc tak: audi a4 b8 rozrząd: pasek, pompa wody itd...: 1100zł - robocizna 1350zł - części przegląd + oleje: 930zł filtr pyłkowy 130zł filtr powietrza 180zł filtr paliwa 300zł płyn hamulcowy 270zł Także wszędzie będzie lepiej Ja sobie sam części kupuję więc wychodzi w tedy taniej (ale czasem trzeba się nagimnastykować żeby dobre kupić) Co do serwisu oryginalnego, to tam części tylko kupuję :-) a innych godnych polecenia pewnie kilka się znajdzie we Wro (dyskusja w działach polecane warsztaty) i kup tu nowsze auto nie dość że kradną to jeszcze ceny zabijają chyba trochę z tego powodu wciąż latam B6-ką (już 6 lat chyba będzie) i jeszcze Ci pod blokiem lub na parkingu drzwi obiją lub obrysują
Gabriela Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) chyba trochę z tego powodu wciąż latam B6-ką (już 6 lat chyba będzie) i jeszcze Ci pod blokiem lub na parkingu drzwi obiją lub obrysują pod blokiem jak pod blokiem, najgorsza hołota jest na parkingach pod galeriami! przynajmniej we Wrocławiu! Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Gabriela
Maciasp Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 zapraszam Wrocław Braterska 6 Warsztat Sokola
szczuraz Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2015 chyba trochę z tego powodu wciąż latam B6-ką (już 6 lat chyba będzie) i jeszcze Ci pod blokiem lub na parkingu drzwi obiją lub obrysują pod blokiem jak pod blokiem, najgorsza hołota jest na parkingach pod galeriami! przynajmniej we Wrocławiu! Ja tam parkuje dalej ale bezpieczniej. Tapniete z HGW 2
pela235 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 GTB2260 na pokładzie, także prawdopodobnie w niedziele sie widzimy [emoji14]
Gabriela Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) chyba trochę z tego powodu wciąż latam B6-ką (już 6 lat chyba będzie)i jeszcze Ci pod blokiem lub na parkingu drzwi obiją lub obrysują pod blokiem jak pod blokiem, najgorsza hołota jest na parkingach pod galeriami! przynajmniej we Wrocławiu! Ja tam parkuje dalej ale bezpieczniej.Tapniete z HGW 2 Tylko pod Koroną czy Młynem niestety nawet dalej już nie ma miejsca... A ja robie zakupy codziennie w Piotrze i Pawle a jedyne puste miejsca najbliżej są pod parkingiem piętrowym za Koroną ciężko by mi było z zakupami i dzieckiem taki kawał , z resztą nie o to chodzi , po to się autem podjeżdża żeby było blisko... Edytowane 13 Czerwca 2015 przez Gabriela
szczuraz Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ja dzisiaj odpadam. Nie wiem o której mnie przywiozą z Nysy. Tapniete z HGW 2
githaros2 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Klubowicze mam takie pytanko odnośnie DVD w B8. Mam znajomego który ma B8 i pyta się mnie jak ma nagrać filmy (które ściagnie sobie z internetów) na DVD żeby hasało? Są jakieś specjalne ustawienia nagrywania czy tak jak każdą inną płytę?
emay Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Specjalny format trzeba każdego mkv czy DivX przerabiać pod DVD
Rekomendowane odpowiedzi