Toskańczyk Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Dzięki wielkie za info, to ta sama co w październiku sprzedawał, trzeba gdzieś wątek założyć o RS_MOBILE będzie łatwiej innym na przyszłość Szukam 1.8 T a się jeszcze skończy na 1.9 Tdi
michu93 Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Temat goscia i jego aut juz byl walkowany w osobnym watku: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/373374-BEX-Wrocław oraz tutaj w Spotach Millenijnych,musialbys sie cofnac kilkadziesiat stron wstecz.Ogolnie opinie nie sa zbyt pochlebne. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka O widzisz, dobrze wiedzieć
goldi Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 ja byłem u niego parę razy zadzwoń do mnie to co nieco Ci powiem
Radex121 Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) Perełek to on nie ma mieszkam dwie ulice dalej to co któryś dzień widzę te jego auta czesto je ustawia pod wejściem do PolMotors VW Edytowane 12 Listopada 2016 przez Radex121
Ben3k Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Chłopaki, używał ktoś z Was jakiegoś depresatora do AVF lub ogólnie do diesla? Po przygodzie z A6 z zamarzniętą ropą w tamtym roku zastanawiam się nad prewencyjnym użyciem. Macie coś sprawdzonego czy odradzacie?
Pawisco Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam. Niebieska kostka od fabrycznego subwoofera mi mocno zaśniedziała, przestały mi działać tylne głośniki i sub. bo wyczyszczeniu okazało się, że pin od grubego brązowego przewodu (masy?) przestał istnieć prawdopodobnie jest to przyczyna awarii. czy ktoś we Wrocławiu lub okolicach jest w stanie mi to naprawić? załączam zdjęcie, wiele rzeczy zrobię sam, ale na to nie mam pomysłu...
p4ndp Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Powiem ci tak dać 600 zł a sie okaże że to nie pompa tylko magiel i co kasa w błoto trza by gdzieś pożyczyć na podmianę jak pożyczysz pompę to mogę Ci podmienić bo moja od b5 to chyba nie to samo Jestem po wymianie pompy na regenerowaną ZF'a i jest miodnie jeśli chodzi o kręcenie kierą. Teraz jest temat, łożyska, szczególnie na zimnym silniku je słychać. Całe szczęście mam ją na gwarancji i mają mi kolejną przysłać na podmiankę.
szczuraz Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Opublikowano 15 Listopada 2016 czy ktoś we Wrocławiu lub okolicach jest w stanie mi to naprawić? Jest ale koszt naprawy może przewyższyć wartość wzmacniacza. W kostce natomiast należałoby wymienić piny przed wpięciem w nowy wzmacniacz.
goldi Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Powiem ci tak dać 600 zł a sie okaże że to nie pompa tylko magiel i co kasa w błoto trza by gdzieś pożyczyć na podmianę jak pożyczysz pompę to mogę Ci podmienić bo moja od b5 to chyba nie to samo Jestem po wymianie pompy na regenerowaną ZF'a i jest miodnie jeśli chodzi o kręcenie kierą. Teraz jest temat, łożyska, szczególnie na zimnym silniku je słychać. Całe szczęście mam ją na gwarancji i mają mi kolejną przysłać na podmiankę. To ci się po szczęsciło że tylko to pompa fajnie powodzenia
Toskańczyk Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Dobrze kojarzę, że do sprawdzenia hebli i wymiany przewodów hamulców to VAG serwis na tarnogajskiej się nadaje?
chopin Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 czy ktoś we Wrocławiu lub okolicach jest w stanie mi to naprawić? Jest ale koszt naprawy może przewyższyć wartość wzmacniacza. W kostce natomiast należałoby wymienić piny przed wpięciem w nowy wzmacniacz. jak piny zaśniedziałe przy wzmaku to i kostka wpinana od wiązki do wymiany , bo nawet jak założy nowy wzmak to nie zagra czysto, ostatnio gdzieś u nas w dziale sprzedam był wzmak z kostką do wzięcia Witam. Niebieska kostka od fabrycznego subwoofera mi mocno zaśniedziała, przestały mi działać tylne głośniki i sub. bo wyczyszczeniu okazało się, że pin od grubego brązowego przewodu (masy?) przestał istnieć prawdopodobnie jest to przyczyna awarii. czy ktoś we Wrocławiu lub okolicach jest w stanie mi to naprawić? załączam zdjęcie, wiele rzeczy zrobię sam, ale na to nie mam pomysłu... całkowicie nieopłacalne , szukaj nowego wzmaka z kostą i sobie przelutujesz przewody i wszystko na nowo ruszy
cinkers Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Ale od bose czy zwykły aktywny? Nie widze na tel. Jak cos to mam wzmaka z wtyczka z b7 ale nie bose Edytowane 17 Listopada 2016 przez cinkers
szczuraz Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Opublikowano 17 Listopada 2016 kostka wpinana od wiązki do wymiany Po co wymieniać całą kostkę za 40 pln plus piny 15 pln skoro można wymienić same piny? Plastik chyba mu nie zaśniedział.
Pawisco Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) kostka wpinana od wiązki do wymiany Po co wymieniać całą kostkę za 40 pln plus piny 15 pln skoro można wymienić same piny? Plastik chyba mu nie zaśniedział. Dokładnie, kupiłem wzmacniacz na aukcji za grosze, piny sobie ogarnę też za grosze, a kostkę wyczyszczę... i oby grało, ale jednak zastanawiam się, czemu tak to zgniło, nie widzę nigdzie tam źródła wilgoci... Edytowane 17 Listopada 2016 przez Pawisco
emay Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Bry Sent from my C6603 using Tapatalk
pksmlody Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Bry By bidzio jest sprawa! Zadzwoń do mnie jak przeczytasz! Panowie gdzie we Wro jest stacja diagnostyczna, na której naprawdę PROFI ogarną mi sprawdzenie zawieszenia? Najlepiej na płaskich płytach, bo tutaj w Oleśnicy rolki są tak zajefajne, że gdzie nie wjadę, to jest BUM progiem dzięx!
Radex121 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Panowie kiedyś był tu kolega "Cwiara" pracował w servisie bosha jest on tu jeszcze na forum ?
Rekomendowane odpowiedzi