Gość Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Panowie kiedyś był tu kolega "Cwiara" pracował w servisie bosha jest on tu jeszcze na forum ? Nie.
emay Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Ale dalej tam pracuje Sent from my C6603 using Tapatalk
Radex121 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Ok dzięki wielkie chciałem sie tylko cos podpytać chodziło własnie o tego bosha ale ze sie tu nie pokazuje to nic muszę sam tam podejść i sprawdzić warsztat
szczuraz Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 Warsztat jest na 5 z plusem. Nic się nie zmieniło.
cinkers Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 Ja tam tylko na przeglądy jeżdżę ale z podłogi widziałem, że jeść można Z jakością usług nie wiem ale jak koledzy twierdzą, że jest OK to znaczy że jest OK.
Radex121 Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 No to cieszą mnie takie opinie chyba zacznę się u nich gościć zobaczymy jak będzie miejmy nadzieje ze nie tak jak w większości warsztatów we Wrocławiu sami naciągacze nie wspominając już o jakości usług Dziękuje i pozdrawiam panowie muszę sie kiedyś na spot wybrać hehe
Radex121 Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Polecę Ci jeszcze VagSerwis. Dziękuję ale niestety tych dwóch kanciarzy omijam z daleka .... Z Konradem jeszcze ujdzie pogadać ale ich usługi to pomsta to nieba a na pytanie jakie części zostały zamontowane odpowiadają "te dobre" i tyle szkoda gadać.... Edytowane 26 Listopada 2016 przez Radex121
hornet Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Chcesz namiar na ogarniętego mechaniora od diesla to odezwij się na PW.
Radex121 Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Chcesz namiar na ogarniętego mechaniora od diesla to odezwij się na PW. Dziękuje zaraz napisze, ale wiesz to nie chodzi już nawet ze diesel ale ogólnie o różne podzespoły auta takie jak np poduszki silnika w vagservis dałem sie namówić na zamienniki firmy X i do tej pory jeżdżę z błedem poduszki i panowie z vagu mówią ,ze wszystko jest ok..... Tak się nie robi
Ben3k Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Co jakiś czas rozkodowuje mi się kluczyk. Nie mogę otworzyć wtedy auta z pilota. Dopiero po przekręceniu stacyjki na zapłon wszystkie zamki puszczają, kluczyk się koduje i działa x czasu normalnie. Bateria wymieniana. Kluczyk pada?
_małyTM_ Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 leci ktoś w 2017 na Wörthersee?
Toskańczyk Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Wymieniał ktoś rozrząd w Vagserwis w b6 1.9? Ile biorą? jestem świeżo po zakupie auta i mam parę rzeczy do zrobienia, chciałbym zrobić dobrze ale jeśli nie trzeba to nieprzepłacać
nitroo Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Wymieniał ktoś rozrząd w Vagserwis w b6 1.9? Ile biorą? jestem świeżo po zakupie auta i mam parę rzeczy do zrobienia, chciałbym zrobić dobrze ale jeśli nie trzeba to nieprzepłacaćJa. 1150 z gratami INA. Polecę Ci jeszcze VagSerwis. Dziękuję ale niestety tych dwóch kanciarzy omijam z daleka .... Z Konradem jeszcze ujdzie pogadać ale ich usługi to pomsta to nieba a na pytanie jakie części zostały zamontowane odpowiadają "te dobre" i tyle szkoda gadać.... Dziwne jest to, co piszesz. Nigdy nie miałem problemu. Zawsze miałem foty, co i jak. Części też wiedziałem jakie i jak coś było nie tak po wymianie klocków, to od razu dzień później usunęli błąd hamulców za darmo.
Radex121 Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Wymieniał ktoś rozrząd w Vagserwis w b6 1.9? Ile biorą? jestem świeżo po zakupie auta i mam parę rzeczy do zrobienia, chciałbym zrobić dobrze ale jeśli nie trzeba to nieprzepłacaćJa. 1150 z gratami INA. Polecę Ci jeszcze VagSerwis. Dziękuję ale niestety tych dwóch kanciarzy omijam z daleka .... Z Konradem jeszcze ujdzie pogadać ale ich usługi to pomsta to nieba a na pytanie jakie części zostały zamontowane odpowiadają "te dobre" i tyle szkoda gadać.... Dziwne jest to, co piszesz. Nigdy nie miałem problemu. Zawsze miałem foty, co i jak. Części też wiedziałem jakie i jak coś było nie tak po wymianie klocków, to od razu dzień później usunęli błąd hamulców za darmo. No nie okłamuje cię mówię jak było niestety tez długo u nich się gościłem ale już nigdy tam nie pojadę
Toskańczyk Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Będę przyciemniał szyby w aucie ale docelowo chciałbym też wymienić obwódki szyb z czarnych na chrom wiec najlepiej wymienić to razem, pytanie czy znacie albo czy jest jakiś warsztat który podjąłby się wymiany tych listw?
goldi Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Marek wczoraj filip też kupił w Rzeszowie pięknego sline tylko że w 2.5 tdi ale wszystko porobione sline zew plus wewnetrzny z webasto i grzane tylne siedzenia dziś godzinkę z nim rozmawiałęm przez tel
Maciasp Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Panowie szukam jakiś winntermodów czyli kołpaczki jakieś 16''
banan87 Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Czołem, macie może kontakt do kogoś od opon? Potrzebuję komplet zimówek 17 225 50
Rekomendowane odpowiedzi