kaju Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 W dniu 8.03.2021 o 23:28, szczuraz napisał: Póki masz czas się podetrzeć to jest ok. No jest jako tako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Taki tu młyn, że nie nadążam czytać. Tylko smród po nie do końca wypolerowanym pośladzie Kajaka przypomina że ktoś tu jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barca8585 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 jest ktoś tutaj z dolnego śląska co ogarnie Mi przełożenie w przedlifcie manetki na liftowe i kiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 15 godzin temu, barca8585 napisał: jest ktoś tutaj z dolnego śląska co ogarnie Mi przełożenie w przedlifcie manetki na liftowe i kiere @kaju Pan do Ciebie. I nie mów, że nie masz czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 siemanko Panie i Panowie , znacie może jakieś opinie na temat tego komisu : https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-golf-2-0-tdi-alltrack-salon-polska-serwis-aso-181-km-automat-navi-ID6DL8F2.html#map czytam opinie na googlach i są tragiczne... Nie wiem co mam myśleć bo auto ciekawe, a mam do przejechania prawie całą polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 21 minut temu, jozek726 napisał: czytam opinie na googlach i są tragiczne... Nie wiem co mam myśleć bo auto ciekawe, a mam do przejechania prawie całą polskę To tu chyba nie ma filozofii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Czy to s4 należąca do forumowego kolegi Emila? Chyba nowy właściciel upadł na łeb, żeby takiemu dzbanowi oddać samochód na jakieś niby testy, które mają być śmieszne, a są żałosne... Bardzo żałuje, że nie udało mi się na czas opchnąć b8 i kupić tą ese, bo trochę się przykro robi oglądając takich "jutuberów" ujeżdżających tak wygłaskane auto :/ To się pożaliłem troche , pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_f Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 3 godziny temu, Chuck Norris napisał: Czy to s4 należąca do forumowego kolegi Emila? Chyba nowy właściciel upadł na łeb, żeby takiemu dzbanowi oddać samochód na jakieś niby testy, które mają być śmieszne, a są żałosne... Bardzo żałuje, że nie udało mi się na czas opchnąć b8 i kupić tą ese, bo trochę się przykro robi oglądając takich "jutuberów" ujeżdżających tak wygłaskane auto :/ To się pożaliłem troche , pozdrawiam Tak to Emaya furka. Masz szansę bo obecny właściciel wystawił eSkę na sprzedaż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 5 minut temu, krzysiek_f napisał: Tak to Emaya furka. Masz szansę bo obecny właściciel wystawił eSkę na sprzedaż ? Bardziej żałosnego „materiału” nie widziałem. Szkoda, fajne auto, w tym tempie za chwile będzie stało na oponach w Piotrostalu… 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 W dniu 20.05.2021 o 05:51, Chuck Norris napisał: Czy to s4 należąca do forumowego kolegi Emila? Chyba nowy właściciel upadł na łeb, żeby takiemu dzbanowi oddać samochód na jakieś niby testy, które mają być śmieszne, a są żałosne... Bardzo żałuje, że nie udało mi się na czas opchnąć b8 i kupić tą ese, bo trochę się przykro robi oglądając takich "jutuberów" ujeżdżających tak wygłaskane auto :/ To się pożaliłem troche , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deny9393 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Witam! Poszukuję informacji, czy ktoś z "starych" forumowiczów kojarzy bardzo zadbane jak na tamte lata 2011-2014 rok Audi a4 b6 z województwa Opolskiego które zostało sprzedane na giełdzie we Wrocławiu ul. Gnieźnieńskiej w 2014r, chciał bym odnaleźć temat na forum albo informacje na temat audiczki jako że nadal jest w rodzinie a jestem niemal pewny że auto znajdowało się gronie forumowiczów. Informacje o aucie Audi a4 b6 Avant czarne 1.9 TDI sprowadzone według cepiku i rejestrowane w grudniu 2011 w Polsce województwo OPOLSKIE i tam pozostało do sprzedaży W momencie sprzedaży przedni zderzak S line, ciemne szyby, radio 2din rnsd, oklejone folia Carbon maska, listwy drzwiowe, 0 chromów, na 100% zrobiony program w ECU PROJECT świadczyly o tym naklejki na klapie oraz czuć że auto jest dobrze podkręcone, oklejenie w Carbon wykonywane w firmie nazwy nie pamiętam nie jestem pewny czy nie "ArtGraf" również naklejki o tym świadczące. Felgi "biedronki" nowsze malowane na pomarańczowo, brewki na lampach Chciał bym po prostu znaleźć temat na forum albo informacje o aucie z tamtych lat żeby odświeżyć sobie historię auta które nadal żyje i miewa się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryks25 Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Żyje tu ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Ekipa stała zawsze jest trza by tylko wskrzesić spoty od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Nigdy na spocie nie byłem bo jak chciałem to się rozpadło wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Ja byłem z 2 razy ? kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Witam ruszamy z reaktywacja spotów Wrocławskich jutro 12.06 godz 16 Parking Liroy na Granicznej pozdr goldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek303 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Cześć wszystkim, Szukam kogoś kto ma VCDS i może pomóc w odblokowaniu kilku opcji w audi a4 b7. Ktoś posiada program i jest we Wrocławiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoGTI Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 19 godzin temu, Adamek303 napisał: Cześć wszystkim, Szukam kogoś kto ma VCDS i może pomóc w odblokowaniu kilku opcji w audi a4 b7. Ktoś posiada program i jest we Wrocławiu? co potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryks25 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 (edytowane) Hej, mialby ktoś może udostępnić na dzień lub dwa jakieś miejsce żeby przy furze pogrzebać? We Wrocławiu... Posypała mi się miejscówka a roboty się nagromadziło... Oczywiście dogadamy się, nie chce nic za darmo Edytowane 25 Stycznia 2023 przez Patryks25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estase Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Co do grzebania przy aucie we Wrocku to gościu wynajmuje garaże z kanałami na godziny. 15zł/h albo stówka za dzień. Sam korzystałem już dwa razy, może komuś się przyda Garaż na godziny WWW.FACEBOOK.COM Garaż na godziny, Wroclaw, Poland. 48 likes. Zapraszam do korzystania z garażu na godziny. Łatwy dostęp poprzez sejf z kluczem. Po opłaceniu usługi dostaniesz tymczasowy kod do sejfu. Cena: 15zł/h,... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi