hornet Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Jak mozna krecic spoty przyjezdzajac na nie Thalią? Chyba jesteś nie w temacie ...... ale cóż zawszy byłeś z tyłu [br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 18:47_________________________________________________ mała sikawka to i strumień mały Mówisz, że masz problem :gwizdanie: Przykro mi ale nie pomogę. grozisz mi ? :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Chyba jesteś nie w temacie ...... ale cóż zawszy byłeś z tyłu To chwal sie tą lalką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 brak mi słów do ciebie...rzucasz tylko słowa na wiatr... Czyli wszystko w normie To chwal sie tą lalką... Oj przestań ... będzie czas to po nią poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Widzę że jeden sobie nie radzi to po posiłki napisał. Jak przychodziliście do klubu to mogliście po wszystkich sprzątać oprócz Pozia a teraz co wyżęj du...y skaczecie ??? śmiech mnie ogarnia .... ale cóż..... nic więcej nie powiem bo szkoda słów - wracam do picia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 wracam do picia. A co Ty tak ostatnio tylko pijesz ? Jakieś problemy ? Za dużo sexu pewnie W alkoholizm nam tu wpadniesz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jest okazja to jest picie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Widzę że jeden sobie nie radzi to po posiłki napisał. Jak przychodziliście do klubu to mogliście po wszystkich sprzątać oprócz Pozia a teraz co wyżęj du...y skaczecie ??? śmiech mnie ogarnia .... ale cóż..... nic więcej nie powiem bo szkoda słów - wracam do picia. hah, tylko, ze przez te 1,5r (z)robilismy cos konstruktywnego, to jest ta subtelna roznica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Widzę że jeden sobie nie radzi to po posiłki napisał. Jak przychodziliście do klubu to mogliście po wszystkich sprzątać oprócz Pozia a teraz co wyżęj du...y skaczecie ??? śmiech mnie ogarnia .... ale cóż..... nic więcej nie powiem bo szkoda słów - wracam do picia. hah, tylko, ze przez te 1,5r (z)robilismy cos konstruktywnego, to jest ta subtelna roznica. Ktoś musi robic ..... KONIEC OT Jak coś masz pisz na PW .... P.S Niech ktoś poczyści te nasze śmieciowe wypowiedzi.... w końcu to nie ten wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamsDH Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Hej chlopaki, Czy w ta niedziele szykuje sie ktos na spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 zawsze ktos jest pod MM ale przeważnie lecimy okolo 19.06 na parking osobowicki polatac bokiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 bry Wrocławianie, prośba malusia, jutro o 18tej muszę być na ul. Szczepińskiej, jadąc od Częstochowy to jak sobie tam lecieć? A4 od Opola czy lepiej gdzieś tam od yyy Oleśnicy? Chciałabym uniknąć zbytniego zagłębiania się w centrum miasta, chyba, że ulica ta właśnie tam się gdzieś znajduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 naświetl trochę dokładniej co na tej ulicy jest bo szukałem jej na mapie "mapa szukacz" i jej nieznalazłem =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opole, Bielany, koło Czołgu w lewo w Powstańców Śląskich, cały czas prosto, przed Arkadami (ta Galeria) w lewo w Swobodną (jest tam stacja BP)... Na światłach w prawo w Zieliśkiego, potem gdy ulica zrobi się jako T ze światłami, czyli albo w prawo albo w lewo to jedziesz w lewo w Piłsudzkiego i aż do placu Jana Pawła II (od skrzyżowania T są to drugie światła). Na Placu JPII w lewo i jesteś na Legnickiej... przed takim przejściem co idzie nad ziemią w prawo, Plac Solidarności i jesteś już bbb blisko[br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 22:18_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 ah czyli jakby nie było bardzo skomplikowane, ale dam radę dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony04 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam szukam dobrego blacharza z Wrocławia lub okolic mam problem z opuszczonymi drzwiami podobny jak tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/a4_b5_97_swiszczenie_z_boku_podczas_jazdy_120_kph-t10402.0.html szukam speca który by potrafił wyregulować drzwi a nie wygiąć ramkę :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwestor Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam Sam szukam takiego speca, mojego znajomego ojciec powiedział że może się podejmie tego. Mówił też że to musi być robione w temp pokojowej, aby to dobrze ustawić, no i musi być to ktoś z wyobraźnią. Jak już się z nim ustawię i mi to zrobi to dam znać jak wyszło. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAx Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Siema wszystkim mam prosbe pytanie -szukam we wrocławiu dobrego sklepu (duży wybór) z głosnikami do kina domowego poleccie cos, poza Media. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcar Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 extreme car audio na swidnickiej tez jest sklep z glosnikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubeł Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Już pisałem, ale jakimś cudem mój wpis zniknął, więc jeszcze raz: do MM nie chodzimy chcąc kupić dobry sprzęt. To sklep zasadniczo dla tych, których wspomina ta sieć w swoich reklamach. We Wrocławiu jest kilka fajnych punktów: Top HiFi na ul. Widok, Strefa Dźwięku na Kluczborskiej, na Powstańców w galeriowcach sklep i komis, nazwy nie pomnę, kiedyś nazywał się Big Beat, ale wspólnicy się rozstali i zmieniono nazwę, jest Visatex na Ruskiej - wylot na pl. 1-go Maja i jeszcze parę. Extreme Car Audio to od samochodówki, ale nie polecam akurat tych panów, są we Wrocławiu ciekawsze miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PERSHINGUS Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 A czy może któryś szanownych przedmówców jest zainteresowany przyjazdem na spot. Tam łatwo się wymienia informacjami. Miło, jak by było więcej czwórek niż moja i CHrisa. !!! Poziu co u ciebie nic mi nie piszesz ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi