Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

szczuraz

Rekomendowane odpowiedzi

A Ty musisz nam tu spamować ? Na warszawskich Ci nie wystarczy ? :decayed::kox: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

A Ty musisz nam tu spamować ? Na warszawskich Ci nie wystarczy ? :decayed::kox: :gwizdanie:

poszerzam horyzonty :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

poszerzam horyzonty :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Poszerzaj na północ :tongue4::polew:

Nie wiem czy się pojawią bo spot został odwołany ze względu na małą ilość chętnych i szykujemy się do wyjazdu do Nysy 5-6 Czerwca także z naszego klubu audi 80 powinno nas w Nysie być spora ilość mam taką nadzieję

DObry!

Mam do Was prośbę koledzy i koleżanki. Oddajcie głosik... http://www.a4-klub.pl/smf/all_prosba_o_oddanie_glosu-t134902.0.html;msg1613873#msg1613873

:hi:

:hi: Witam, jak tam sytuacja we Wrocławiu? Podobno wał w którymś miejscu puścił??

Jutro chcę jechać na tor na Rakietową. Jadę z Radomia i mam dwie opcje - albo normalną drogą i później przewalać się przez cały Wroc na Rakietową, albo jechać od Katowic autobaną. Druga opcja sporo dłuższa, ale może będzie szybciej, jak wam się wydaje? Czy przez te sytuacje z powodziami Wroc bardzo się korkuje??

Z góry dziękuję za odp. :)

:hi: Witam, jak tam sytuacja we Wrocławiu? Podobno wał w którymś miejscu puścił??

Jutro chcę jechać na tor na Rakietową. Jadę z Radomia i mam dwie opcje - albo normalną drogą i później przewalać się przez cały Wroc na Rakietową, albo jechać od Katowic autobaną. Druga opcja sporo dłuższa, ale może będzie szybciej, jak wam się wydaje? Czy przez te sytuacje z powodziami Wroc bardzo się korkuje??

Z góry dziękuję za odp. :)

Jedź normalnie ja już sprawdzałem trasę przez Katowice i powiem Ci że może szybciej ( sensie prędkości) jedziesz ale czasowo wychodzi tak samo.

Jedź normalnie ja już sprawdzałem trasę przez Katowice i powiem Ci że może szybciej ( sensie prędkości) jedziesz ale czasowo wychodzi tak samo.

Jadąc normalną trasą to ul. Rakietową mam na drugim końcu Wrocławia i to mnie najbardziej przeraża, tym bardziej, że mogą być korasy przez te powodzie. No ale ok, pojadę normalnie. Dzięki. :th:

żyjecie coś ? :hi:[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 15:37_________________________________________________Panowie ... Z racji otwarcia w najbliższym czasie przez mojego dobrego kolegę kolejnego klima - serwisu mogę wam zaproponować grupowe odgrzybianie i nabijanie .

Cena za odgrzybienie + nabicie przy grupowym będzie kosztowała ok 80 pln

Ogłoszenie wrzucę też na Audi Klub Polska bo im nas więcej tym lepiej i taniej . :D

Zainteresowanych proszę info na pw będę robił listę .

żyjecie coś ? :hi:[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 15:37_________________________________________________Panowie ... Z racji otwarcia w najbliższym czasie przez mojego dobrego kolegę kolejnego klima - serwisu mogę wam zaproponować grupowe odgrzybianie i nabijanie .

Cena za odgrzybienie + nabicie przy grupowym będzie kosztowała ok 80 pln

Ogłoszenie wrzucę też na Audi Klub Polska bo im nas więcej tym lepiej i taniej . :D

Zainteresowanych proszę info na pw będę robił listę .

Jak z zapisami???

czekamy na pełne otwarcie warsztatu . Ja i ojcowy saab pójdą na pierwszy ogień . Jeżeli bedę w 100% zadowolony z usługi jedziemy grupowo. Chodzi o to żeby wszyscy byli zadowoleni .

Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html :hi: