szczuraz Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2012 pierdzielona ale upasiona widziałbym takie wnętrze u siebie w a4
kaju Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Jest dobrze upasiona i naprawdę zadbana, Darka znam od gówniarza, z jednego podwórka z Oleśnicy jesteśmy, dbał o to lepiej jak o kobite, jakby ktoś od nas dzwonił, to się powołujcie na Karola.
Duds Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Dzisiaj we Wro widziałem ex zółtka Duffiego robi robotę :naughty:
kaju Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Miała mieć sesje z moją, ale Nelson nie dał rady z kolegą podlecieć niestety... I tak wyszło kilka ciekawych fot z tego spota, jedno nawet do kalendarza '13 trafi :decayed: korzystając z okazji, Panowie, dziękuję za oddane głosy
Duds Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ja jeszcze w tym lub przyszłym tygodniu na pewno znowu zawitam we Wro, bo byłem oglądać mieszkania Niestety nie byłem swoim autem, bo prawdopodobnie mam jakiś wyciek oleju. Auto stoi cały czas, ale olej znika Wczoraj przestało, dzisiaj ściągnę osłonę i zobaczę czy miska cała
Nelson Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Żółtkowi jakiś dziadzio wjechał w dupeczkę Nie ma tragedii, ale chłopaka wk***ia przetarcie i wgnieciona maska.
szczuraz Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2012 to ładny szczep z tej audi jak po wjechaniu w d*pę pogięła mu się maska
Duds Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 A to nie widziałem, bo najpierw widziałem bok, a potem przód, bo jechał chwilę za mną. Nie byłem swoim autem:wink:
emay Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Siema. Dzisiaj babka wjechała mi w bok na skrzyżowaniu Balonowa - Bystrzycka koło rogatek. El quattro, rehabilitacja, itd.
kaju Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Z Twojej winy Emil? Kobita aż tak poturbowana, że el quattro i reszka? Superb mocno ucierpiał? DudsA4, posłałem Ci PW.
emay Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jechałem rowerem do pracy o 8 rano. Byłem na drodze z pierwszeństwem, baba z podporządkowanej A3. Jechała z mężem, ani on ani ona nie widzieli mnie :polew: przecież ja na rowerze to normalnie prędkość światła. Przyjechały policjanty, porobili foty, spisali protokół.
kaju Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Łosz kuuuurwa. Taki to pożyje. Teraz el quattro, będziesz w domku zimne piwko pił i konia bił, raaaaj
Hardjack Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Kaju to Ty z Oleśnicy pochodzisz?? Duds przejebana sprawa z mieszkaniami co? Czasami uda się od razu coś znaleźć, a czasem i miesiąc trzeba szukać. Na jaką uczelnie się wybierasz?
Duds Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Kaju to Ty z Oleśnicy pochodzisz?? Duds przejebana sprawa z mieszkaniami co? Czasami uda się od razu coś znaleźć, a czasem i miesiąc trzeba szukać. Na jaką uczelnie się wybierasz? Nie ma aż takiej tragedii z tym mieszkaniem, ale łatwo też nie jest Idę na UE
szczuraz Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 tam nigdy nic ciekawego nie było... po 2 sesji Ci się znudzi.
Duds Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 tam nigdy nic ciekawego nie było... po 2 sesji Ci się znudzi.
Ksiadz Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Efekty prac znajomego lakiernika... Miała być kładziona folia na dach, niestety, calutki klar odszedł. Teraz muszę się jeszcze bawić w skrobanie przy brzegach.
Hardjack Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Mam koleżankę na UE, czasami będziesz musiał przysiedzieć ale większość czasu będziesz mógł się opier:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi