grover Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 pewnie czegoś ciekawego:naughty:, no ale w bagażniku i pod maską tez nic nie znaleźli. ja kiedyś stałem pod MM z koleżką i też nas przeszukali w dosłownym znaczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Emil nie bądz taki cwany bo w życiu różnie bywa dzisiaj masz kaśiorkę a jutro robisz kredyt konsolidacyjny żeby powiązać koniec z końcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Emil nie bądz taki cwany bo w życiu różnie bywa dzisiaj masz kaśiorkę a jutro robisz kredyt konsolidacyjny żeby powiązać koniec z końcem Wtedy idę mieszkać pod MM i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Emil nie bądz taki cwany bo w życiu różnie bywa dzisiaj masz kaśiorkę a jutro robisz kredyt konsolidacyjny żeby powiązać koniec z końcem Wtedy idę mieszkać pod MM i tyle. Odpowiedzialny ojciec z Ciebie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Emil nie bądz taki cwany bo w życiu różnie bywa dzisiaj masz kaśiorkę a jutro robisz kredyt konsolidacyjny żeby powiązać koniec z końcem Wtedy idę mieszkać pod MM i tyle. Oooo stary doj**ałeś teraz nie znam Twojego położenia finansowego i nie obchodzi mnie ono, no ale stary... Jesteś ojcem, takie coś nawet przez myśl Ci przejść nie powinno... :whistling:ja jak mi się pierwszy syn urodził, to powiedziałem, że zrobię wszystko, by nie usłyszał tego, co mój ojciec usłyszał kiedyś od mojego rodzeństwa: "Tato, dlaczego my nie mamy co jeść..." Niestety takie były realia, a na marginesie tylko powiem, że ojciec służył dla tego smutnego jak piz*a kraju 30 lat... nie, żebym komuś na ambicje próbował wjeżdżać - absolutnie nie to miałem na celu, no ale trzeba sobie strzelić plaskacza, browawa z wujkiem kaju i ogarnąć w porę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ale żeś doj**ał poezje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ale żeś doj**ał poezje Czasami mam wenę Andersena pany, do zobaczenia za tydzień pod MM!! :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ale żeś doj**ał poezje Czasami mam wenę Andersena pany, do zobaczenia za tydzień pod MM!! :decayed: A mnie akurat nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Spoko spoko, zostaję do stycznia nawet się opłatkiem podzielimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Spoko spoko, zostaję do stycznia nawet się opłatkiem podzielimy oo git :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Pakiet zima na furze, auto ujowo wygląda:cry: Maciek pytałeś się kiedyś czy do felg od merca potrzebne są ringi centrujące. Tak są potrzebne, średnica piasty w MB jest większa niż w VAG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grover Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 merc 66,6 vag 57,1:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 chwilowo koncepcja mi się zmieniła co widac w podpisie ale dzięki za info. Jak nikt nie weźmie mojej a4 to podnoszę ją do góry ładuję stare fele z S6 (oczywiście przemalowane) podpinam hak, wrzucam gaz i zostawiam ją do śmierci swojej albo jej. :whistling:Jak na razie sami telefoniczni targowacze wydzwaniali. dużo oglądaczy internetowych też jest: Ogłoszenie wyświetlano 754 razy. Może się trafi ktoś konkretny biorąc pod uwagę że ogłoszenie wisi od soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Przyjechały opony zimowe, a za oknem do 6 grudnia ani grama śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Podobno do końca roku tak ma być ---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ---------- szczuraz, musisz poczekać, nie raz wystawić, ja czasem 2-3 miechy sprzedawałem i w końcu trafiał się kupiec A teraz to też taki okres święta itd więc mniej ludzi kupuje, ale jak ktoś ma kupić to kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Każde auto ma swojego kupca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Duds tempomat masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Duds tempomat masz? Nie mam Arek, Twoją rameczkę ma Kurczak, bo mówił, że będzie się z Tobą widział. Kurczak, te błędy w silniku mam przez ten alarm jednak:facepalm: Podepnę się w weekend w domu to zobaczę czy powróciły, ale na 99% tak Ewentualnie będzie przekaźnik świec do wymiany:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja tam zawsze biorę ramki z Audi Centrum Wrocław, bardzo ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja tam zawsze biorę ramki z Audi Centrum Wrocław, bardzo ładne Klubowe ładniejsze :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi