roman_tyk Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Jest łooogień Pany co to ? 1.8t? :polew:
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dostałem, ziomek się rozmyślił... Szuka rs6 w 20" Zaraz wrzucę filmik co się dzieje w rr'ce jak kierunek włączę Choinka akurat na święta Nie zwracać uwagi na strzelanie z komina...na ssaniu był
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Sprwdź czy kabel gdzieś do masy nie zwiera.
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Wiem, wiem... dzisiaj miałem pruć wiązkę ale czasu nie było. Może w niedzielę
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja w końcu skomunikowałem RNS-E z FISem RDS uruchomił mi cwiara, a strzałki ogarnąłem... Polskim VAGiem 2,5 nieporozumienie to jakieś było ale w końcu bangla jak należy, jak wykąpię chłopaków to lecę do auta wgrać inny wsad, może pojawi się na FISie autko przy otwartych drzwiach
szczuraz Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 epiej założyć dolot ze stożkiem czy wkladke K&N?? dolot z kwasiaka i porządny stożek. Przy okazji wymień zawór DV. Jest łooogień Pany Aż by się chciało zaśpiewać "wśród nocnej ciszy głos się rozchodzi" Chinka akurat na święta u mnie na święta zwykle stawia się choinkę a nie chinkę... co dom to inny zwyczaj
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Jest łooogień Pany Aż by się chciało zaśpiewać "wśród nocnej ciszy głos się rozchodzi" Chinka akurat na święta u mnie na święta zwykle stawia się choinkę a nie chinkę... co dom to inny zwyczaj
hornet Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja w końcu skomunikowałem RNS-E z FISem RDS uruchomił mi cwiara, a strzałki ogarnąłem... Polskim VAGiem 2,5 nieporozumienie to jakieś było ale w końcu bangla jak należy, jak wykąpię chłopaków to lecę do auta wgrać inny wsad, może pojawi się na FISie autko przy otwartych drzwiach nie pojawi się jeżeli masz stary fis.. chyba że sobie markerem narysujesz
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja w końcu skomunikowałem RNS-E z FISem RDS uruchomił mi cwiara, a strzałki ogarnąłem... Polskim VAGiem 2,5 nieporozumienie to jakieś było ale w końcu bangla jak należy, jak wykąpię chłopaków to lecę do auta wgrać inny wsad, może pojawi się na FISie autko przy otwartych drzwiach nie pojawi się jeżeli masz stary fis.. chyba że sobie markerem narysujesz FIS mam z 2003 roku ale mam blaty z a6, gdzie info szło po module komfortu, zostało jedynie pogrzebać w hexach
Gość cwiara Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Tylko najpierw zrob kopie zapasowa licznika, zeby w razie czego przywrocic. Sent from my iPhone using Tapatalk
hornet Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja w końcu skomunikowałem RNS-E z FISem RDS uruchomił mi cwiara, a strzałki ogarnąłem... Polskim VAGiem 2,5 nieporozumienie to jakieś było ale w końcu bangla jak należy, jak wykąpię chłopaków to lecę do auta wgrać inny wsad, może pojawi się na FISie autko przy otwartych drzwiach nie pojawi się jeżeli masz stary fis.. chyba że sobie markerem narysujesz FIS mam z 2003 roku ale mam blaty z a6, gdzie info szło po module komfortu, zostało jedynie pogrzebać w hexach a to co innego... ale nie wiem czy Ci się uda....
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja w końcu skomunikowałem RNS-E z FISem RDS uruchomił mi cwiara, a strzałki ogarnąłem... Polskim VAGiem 2,5 nieporozumienie to jakieś było ale w końcu bangla jak należy, jak wykąpię chłopaków to lecę do auta wgrać inny wsad, może pojawi się na FISie autko przy otwartych drzwiach nie pojawi się jeżeli masz stary fis.. chyba że sobie markerem narysujesz FIS mam z 2003 roku ale mam blaty z a6, gdzie info szło po module komfortu, zostało jedynie pogrzebać w hexach a to co innego... ale nie wiem czy Ci się uda.... Do odważnych świat należy, nie rzucam się od razu na głęboką wodę, na razie rozkminiam to dorywczo, w święta przysiądę i postaram się cokolwiek z tego ogarnąć. Grzegorz, mam zapisany w razie czego ten wsad przed edycją, jakby nie poszło a Ty posiadasz może jakies wsady do a4 po lifcie?
Gość cwiara Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Cos tam moge miec tylko numer licznika musialbym znac. Jak wgrasz z innego numeru to moze error sie wyswietlic lub def. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi