Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w ASO za wymianę sprzęgła zaśpiewali sobie 5800zł :grin: a za poduszkę pod silnikiem 1140zł :grin:

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
w ASO za wymianę sprzęgła zaśpiewali sobie 5800zł :grin: a za poduszkę pod silnikiem 1140zł :grin:

A coś Ty myślał?

Opublikowano

Masz audi to płać i płacz.:grin:

Opublikowano

w ECU za sprzęgło z robocizną chcą 2600zł, to jest dwa razy mniej, ASO to złodzieje na maxa...

Opublikowano

Ja płaciłem za kompel z dwumasem 2400zl sachsa rok gwaranacji. Jak chcesz moge dać Ci namiary na ten serwis.

Opublikowano

Czemu do cwiary nie podrzucicie auta? :whistling:

Opublikowano
Ja płaciłem za kompel z dwumasem 2400zl sachsa rok gwaranacji. Jak chcesz moge dać Ci namiary na ten serwis.

mój komplet kosztował 1300 sachsa :decayed: oczywiście new i z gwarą :naughty:

Opublikowano
Czemu do cwiary nie podrzucicie auta? :whistling:

a kto to

Opublikowano

ktoś coś robił u koleżki?:wink:

Opublikowano
u Lubonia poduszka pod silnikiem oryginalna 480 zł do B7 + 65 zł wymiana

Mam od razu pytanie, jakie są objawy wysranej poduszki silnika? Przy zmianie biegu podczas jazdy może lekko szarpać?

Opublikowano

cwiara to dowiedz się jak możesz jaki koszt wzmocnienia sprzęgła w asz :wink:

Opublikowano
:hi: hejoł! :) wiecie może gdzie znajdę jakiś szrot u nas czy miejsce gdzie uda mi się kupić 2 węże od turbo Bo na gwałt potrzebuje do mojej B5 :(
Siema!

Szrot Audi masz pod Sobótką. Nie mają strony www a tel. gdzieś zapodziałem. Mają głównie manele od Audi właśnie.[

Ślicznie dziękuję udało mi się już ogarnąć ale na przyszłość przyda sie info:hi:

P.s tak przy okazji chciał bym polecić nowo poznanego kolegę który dziś zakładał mi wtryski i robił program:decayed::decayed:, chłopaczek zaczyna dopiero ale autko magia jeździ :wink:urzęduje na Milickiej we WRO jak coś to przekaże jakiś kontakt :cygaro: Jak ktoś będzie zainteresowany to jutro jakieś kreski wrzucę :naughty:

Opublikowano
:hi: hejoł! :) wiecie może gdzie znajdę jakiś szrot u nas czy miejsce gdzie uda mi się kupić 2 węże od turbo Bo na gwałt potrzebuje do mojej B5 :(
Siema!

Szrot Audi masz pod Sobótką. Nie mają strony www a tel. gdzieś zapodziałem. Mają głównie manele od Audi właśnie.[

Ślicznie dziękuję udało mi się już ogarnąć ale na przyszłość przyda sie info:hi:

P.s tak przy okazji chciał bym polecić nowo poznanego kolegę który dziś zakładał mi wtryski i robił program:decayed::decayed:, chłopaczek zaczyna dopiero ale autko magia jeździ :wink:urzęduje na Milickiej we WRO jak coś to przekaże jakiś kontakt :cygaro: Jak ktoś będzie zainteresowany to jutro jakieś kreski wrzucę :naughty:

jaki jest koszt programu??

Opublikowano
Siema!

jaki jest koszt programu??

nie chciał bym mówić co i jak i ile:naughty: jeśli chcesz to podam ci nr ale naprawdę dobra cena:wink: i jakość super :kox:

Opublikowano

napisz mi na pw tak orientacyjnie chciałbym się dowiedzieć

Opublikowano

pokaż wykres bo każdy soft po serii jest super .....:decayed:

Opublikowano

bry:hi:

Koledzy nie długo zaczynam pranie dywanów,wykładziń i samochodów gdyż zainwestowałem w sprzęt to tego typu prac także jak ktoś będzie chętny pisać PW jak sie ociepli można wpadać

Opublikowano
bry:hi:

Koledzy nie długo zaczynam pranie dywanów,wykładziń i samochodów gdyż zainwestowałem w sprzęt to tego typu prac także jak ktoś będzie chętny pisać PW jak sie ociepli można wpadać

Podjadę napewno :wink: