hornet Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Szczuraz Twoja żonka na Legnickiej pracuje, nawet cześć nie powiedziała. :polew::polew: Trzeba wychować skoro mąż nie potrafi ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- :hi:bry na L4 do kiedy ? Prawdziwe czy.... no wiesz... Ja dopiero w piątek albo po niedzieli dostanę graty bo nigdzie nie było.
goldi Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Prawdziwe gardełko mi zawaliło zwolnienie do poniedziałku a w niedziele teraz mnie nie ma mam komunie na następny tydzień mozna będzie jakis griil z organizować
hornet Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Prawdziwe gardełko mi zawaliło zwolnienie do poniedziałku a w niedziele teraz mnie nie ma mam komunie na następny tydzień mozna będzie jakis griil z organizować Ustawimy się na przyszły tydzień.
Duds Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Pany, kto poleruje felgi we Wro w dobrej kasie? Namierzyłem fajne felgi, ale są w słabym stanie, a w polerce zrobią mega robotę :slina:
chopin Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Prawdziwe gardełko mi zawaliło zwolnienie do poniedziałku a w niedziele teraz mnie nie ma mam komunie na następny tydzień mozna będzie jakis griil z organizować to ja tym razem chyba bez auta wpadne jak ma być tak fajnie jak ostatnio czy wujek Hornet zabierze mnie ze sobą ? :decayed:
hornet Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Prawdziwe gardełko mi zawaliło zwolnienie do poniedziałku a w niedziele teraz mnie nie ma mam komunie na następny tydzień mozna będzie jakis griil z organizować to ja tym razem chyba bez auta wpadne jak ma być tak fajnie jak ostatnio czy wujek Hornet zabierze mnie ze sobą ? :decayed: a wujek to kaktus ?? tez chciałby się napić
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 mam nadzieję że nie polutowałeś tej połamanej Na szczęscie aż tak mocno w głowę się nie uderzyłem Mam ładnego ori renthala (akcesoryjny od Bandita)
Birkhof Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Chłopaki jakby ktoś był zainteresowany to sprzedam komplet zimówek okazyjnie w cenie 199 zł kompet (zalegają u oponiarza). TANIO 4 Bridgestone Blizzak LM25 225/50 R17 98V XL (3254167373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
szczuraz Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Opublikowano 16 Maja 2013 Szczuraz Twoja żonka na Legnickiej pracuje, nawet cześć nie powiedziała. nie powiedziala czy nie odpowiedziała ? ---------- Post dopisany at 17:23 ---------- Poprzedni post napisany at 17:22 ---------- Szczuraz Twoja żonka na Legnickiej pracuje, nawet cześć nie powiedziała. :polew::polew: Trzeba wychować skoro mąż nie potrafi czep sie swojej rodziny ---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ---------- Pany, kto poleruje felgi we Wro w dobrej kasie? Namierzyłem fajne felgi, ale są w słabym stanie, a w polerce zrobią mega robotę :slina: Polerowanie, polerka felg - prostowanie, spawanie i lakierowanie pokaz te fele to może ja bym Ci je wypolerował
roae Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Pany, kto poleruje felgi we Wro w dobrej kasie? Namierzyłem fajne felgi, ale są w słabym stanie, a w polerce zrobią mega robotę :slina: pilchcars.pl 15km od wrocławia to mój szwagier na priv podam Ci hasło będzie taniej:wink:
chopin Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Prawdziwe gardełko mi zawaliło zwolnienie do poniedziałku a w niedziele teraz mnie nie ma mam komunie na następny tydzień mozna będzie jakis griil z organizować to ja tym razem chyba bez auta wpadne jak ma być tak fajnie jak ostatnio czy wujek Hornet zabierze mnie ze sobą ? :decayed: a wujek to kaktus ?? tez chciałby się napić haha dobre :grin: no w sumie prawda to trzeba poprosić wujka emaya bo on w sumie i tak musi maleństwo kompać
hornet Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Prawdziwe gardełko mi zawaliło zwolnienie do poniedziałku a w niedziele teraz mnie nie ma mam komunie na następny tydzień mozna będzie jakis griil z organizować to ja tym razem chyba bez auta wpadne jak ma być tak fajnie jak ostatnio czy wujek Hornet zabierze mnie ze sobą ? :decayed: a wujek to kaktus ?? tez chciałby się napić haha dobre :grin: no w sumie prawda to trzeba poprosić wujka emaya bo on w sumie i tak musi maleństwo kompać Jak to ma być robione w większym gronie (rodzinnym) to moja może kierować Przecież nie ja
chopin Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Prawdziwe gardełko mi zawaliło zwolnienie do poniedziałku a w niedziele teraz mnie nie ma mam komunie na następny tydzień mozna będzie jakis griil z organizować to ja tym razem chyba bez auta wpadne jak ma być tak fajnie jak ostatnio czy wujek Hornet zabierze mnie ze sobą ? :decayed: a wujek to kaktus ?? tez chciałby się napić haha dobre :grin: no w sumie prawda to trzeba poprosić wujka emaya bo on w sumie i tak musi maleństwo kompać Jak to ma być robione w większym gronie (rodzinnym) to moja może kierować Przecież nie ja no to ładnie poprosimy a co z a3 będzie żyło?
hornet Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Prawdziwe gardełko mi zawaliło zwolnienie do poniedziałku a w niedziele teraz mnie nie ma mam komunie na następny tydzień mozna będzie jakis griil z organizować to ja tym razem chyba bez auta wpadne jak ma być tak fajnie jak ostatnio czy wujek Hornet zabierze mnie ze sobą ? :decayed: a wujek to kaktus ?? tez chciałby się napić haha dobre :grin: no w sumie prawda to trzeba poprosić wujka emaya bo on w sumie i tak musi maleństwo kompać Jak to ma być robione w większym gronie (rodzinnym) to moja może kierować Przecież nie ja no to ładnie poprosimy a co z a3 będzie żyło? Springi może przyjdą w piątek albo po niedzieli ale turbo dead moja noga nie ustąpi
Duds Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Hornet, 700 i Ci sprzedam moje, bo ja na razie wsadzam arl i fmic na +/- 195/400 i dopiero na zimę porzeźbię sobie gtb
e9matic Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Hornet, gdzie kupowałeś końcówki do wtrysków ?
hornet Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Hornet, gdzie kupowałeś końcówki do wtrysków ? Od znajomego. Moje zostawiłem w boschu ---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- Hornet, 700 i Ci sprzedam moje, bo ja na razie wsadzam arl i fmic na +/- 195/400 i dopiero na zimę porzeźbię sobie gtb 650 ale jak padnie to zjesz ją
Duds Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Chciałem 800, więc i tak zszedłem Za tyle mi pójdzie szybko na allegro Ale zanim sprzedam to muszę dorwać arl. Póki co strasznie się z cenią. Zamiast w dół to poszły w górę
hornet Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Chciałem 800, więc i tak zszedłem Za tyle mi pójdzie szybko na allegro Ale zanim sprzedam to muszę dorwać arl. Póki co strasznie się z cenią. Zamiast w dół to poszły w górę Bo wiosna przyszła i ludzie moce robią.. poczekaj do jesieni i spadną z cen.
Rekomendowane odpowiedzi