Duds Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ja 59 przód, a tył nie wiem, ale podobnie Palca nie wsadzę
Nelson Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ja 59 przód, a tył nie wiem, ale podobnie Palca nie wsadzę Pannie wsadź, a nie w błotnik
szczuraz Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Bry Panowie. Ja bym u siebie spadł tak ze -30 ale brak funduszy Spartan powiedz mi , jak bym założył same sprężyny na ori amory zmieni to coś? wrzucaj same springi tylko trzymaj się z dala od jamexów. Aha i jako ze masz v6 springi na przód musisz mieć od v6 te od R4 siądą ci niżej i bedą dobijały na dziurach Tylko, że u szczura na chwilę obecną jest + a nie - od ori To mój przyjacielu jest seria. Sprawdzałem już sprężyny po kropkach. Nadal mam taką przypadłość że jak jade po wertepach to zaciskam zęby bądąc gotowym na przyjebanie sankami/podłoga w grunt a tu nic... tak czy inaczej gwint nadejdzie niebawem
goldi Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Powiem wam szczerze ja wyrosłem z takich rzeczy jak gleba ostatnio miałem przyjemnośc śmigać też b5 zglebioną i żadna frajda i przyjemnośc z jazdy te plastyki trzeszczą mało mu miski nie urwałęm jednym słowem masakra nie mówie że mi sie nie podoba ale raczej bym go jeszcze podniósł
kaju Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nie mam żony, nie mam dzieci...więc takie niepraktyczne auto mogę mieć Ja mam i żonę i dzieci i jeździłem na gwincie sami widzieliście na jakim setupie - fakt, na progi trzeba było uważać i na wjazdy do sklepów typu pasaż na parking podziemny - tam to tylko pod kątem i z lekkim szurnięciem - a trąbili na mnie Ci z tyłuuu po mieście trzeba było uważać, na trasie normalnie ganiałem do 180 bez żadnych problemów i mam dokładnie to samo teraz co Arek, jak się przesiadłem do B6 z 1BE - buja niesamowicie.
hornet Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dost Złomek łap póki jeszcze stoi...
emay Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dostZłomek łap póki jeszcze stoi... Fajna, jako drugie auto w samo raz
Spartan_Wroc. Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Pany oficjalnie oświadczam... w sierpniu wyperdalam z kraju... także mam 2miechy żeby w końcu jakąś flachę spotową ogarnąć z wami
kaju Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Pany oficjalnie oświadczam... w sierpniu wyperdalam z kraju... także mam 2miechy żeby w końcu jakąś flachę spotową ogarnąć z wami Kierunek?
rogerwro Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Panowie, ktos chetny na podmiane sprezyn 1BV chyba....niebieski bialy zielony zielony, tyl niestety nie wiem jakie kolory, na cos bardzoej komfortowego?
Nelson Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dostZłomek łap póki jeszcze stoi... Fajna, jako drugie auto w samo raz Jaj nie urywa, w rodowodzie to zawsze będzie A4, nie RS4:wink:
Spartan_Wroc. Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Pany oficjalnie oświadczam... w sierpniu wyperdalam z kraju... także mam 2miechy żeby w końcu jakąś flachę spotową ogarnąć z wami Kierunek? Szkocja
kaju Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Pany oficjalnie oświadczam... w sierpniu wyperdalam z kraju... także mam 2miechy żeby w końcu jakąś flachę spotową ogarnąć z wami Kierunek? Szkocja Są tam piniundze? Jesteś kolejny, który się tam wybiera, skrobnij no pewu co Ty tam masz
hornet Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dostZłomek łap póki jeszcze stoi... Fajna, jako drugie auto w samo raz Jaj nie urywa, w rodowodzie to zawsze będzie A4, nie RS4:wink: serce od rs4 jest i to najważniejsze
kaju Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dostZłomek łap póki jeszcze stoi... Fajna, jako drugie auto w samo raz Jaj nie urywa, w rodowodzie to zawsze będzie A4, nie RS4:wink: serce od rs4 jest i to najważniejsze U cipciaka ten numer nie przejdzie. Chociaż w sumie to paradoks u niego, bo jak wali bułgarkę, która się nazwie "Sasha Grey" to jakoś mu to nie wadzi, że nadal jest TYLKO bułgarką, a nie Sashą...
hornet Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dostZłomek łap póki jeszcze stoi... Fajna, jako drugie auto w samo raz Jaj nie urywa, w rodowodzie to zawsze będzie A4, nie RS4:wink: serce od rs4 jest i to najważniejsze U cipciaka ten numer nie przejdzie. Chociaż w sumie to paradoks u niego, bo jak wali bułgarkę, która się nazwie "Sasha Grey" to jakoś mu to nie wadzi, że nadal jest TYLKO bułgarką, a nie Sashą... Najczęściej to on wali ale ręką
Nelson Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dostZłomek łap póki jeszcze stoi... Fajna, jako drugie auto w samo raz Jaj nie urywa, w rodowodzie to zawsze będzie A4, nie RS4:wink: serce od rs4 jest i to najważniejsze Jebnij sobie serce od murzyna i będziesz Michael Jordan:grin:
hornet Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dostZłomek łap póki jeszcze stoi... Fajna, jako drugie auto w samo raz Jaj nie urywa, w rodowodzie to zawsze będzie A4, nie RS4:wink: serce od rs4 jest i to najważniejsze Jebnij sobie serce od murzyna i będziesz Michael Jordan:grin: To porównanie to strzał kulą w płot.... zakładaj coś na głowę jak stoisz na słońcu
Hardjack Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 tada ! http://s23.postimg.org/z8lw1w5k7/2013_06_26_206.jpg już przerejestrowane na jedyne słuszne numery i odmalowane http://s22.postimg.org/pz9lxajy5/2013_06_26_207.jpg Widziałem wczoraj pod Auto Perfect`em Nie wiem czy zdjęcia takie, czy co ale mam zamiar też oddać do nich swoją furę ale z tego co widzę to mówiąc delikatnie - nie jest dobrze albo mi się tylko wydaję. Jak możesz to zapodaj jakieś zdjęcie w dobrej jakości.
Rekomendowane odpowiedzi