Duds Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 A Szczuru wie o pewnej ciekawej miejscówce, prawda? Zapraszam Mów że Panie, gdzie? Pusty parking podziemny
Nelson Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Jo tyż chcę sesyję:-P Wysłane z monopola 24/7
Duds Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 To możemy zrobić coś większego tylko muszę obczajkę zrobić ile już aut stoi, bo przybywa powoli, a nie byłem w garażu ze 2 tygodnie, bo nie jeżdżę teraz autem Z tym, że ja wracam w poniedziałek do Wrocka no i raczej to byłby ostatni tydzień na letnim setupie To dajcie znać czy będziemy coś działać to obadam teren, ewentualnie inna miejscówka jak chcecie. Tylko zdeklarujcie się wcześniej, bo nie wiem czy zimę zakładać
chopin Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Szczuru, cykamy jakieś foty w weekend na dwie fury? Tylko miejscówkę trzeba znaleźć ciekawą Może jeszcze ktoś by się dołączył... to ja też chce wejde w środek pomiędzy dwie b5
szczuraz Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 Szczuru, cykamy jakieś foty w weekend na dwie fury? Tylko miejscówkę trzeba znaleźć ciekawą Może jeszcze ktoś by się dołączył... A Szczuru wie o pewnej ciekawej miejscówce, prawda? Zapraszam Wiem znam polecam i zajade :-) Nadane z nory szczura
Nelson Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Szczuru, cykamy jakieś foty w weekend na dwie fury? Tylko miejscówkę trzeba znaleźć ciekawą Może jeszcze ktoś by się dołączył... to ja też chce wejde w środek pomiędzy dwie b5 Krawatów nie wpuszczamy pomiędzy nasze B5:wink:
oca69 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Szczuru, cykamy jakieś foty w weekend na dwie fury? Tylko miejscówkę trzeba znaleźć ciekawą Może jeszcze ktoś by się dołączył... to ja też chce wejde w środek pomiędzy dwie b5 Krawatów nie wpuszczamy pomiędzy nasze B5:wink: +1
Gość cwiara Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 A mialem pisac ze ja tez chce Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Nelson Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Ćwiara doczekam się tego schematu od tempomatu od Ciebie?
szczuraz Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 Dzisiaj z rana na wyjezdzie z osiedla sasiad zabral szlifiere z drogi. Zostala tylko kupa plastikow. Nadane z nory szczura
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 No to trzeba coś pocykać... tylko, że Ja jestem jedynie w weekend dostępny przez ten kurs albo uj, zrobię sobie wolne ---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ---------- Szczuru, cykamy jakieś foty w weekend na dwie fury? Tylko miejscówkę trzeba znaleźć ciekawą Może jeszcze ktoś by się dołączył... to ja też chce wejde w środek pomiędzy dwie b5 Krawatów nie wpuszczamy pomiędzy nasze B5:wink: +1 ---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- Dzisiaj z rana na wyjezdzie z osiedla sasiad zabral szlifiere z drogi. Zostala tylko kupa plastikow. Nadane z nory szczura
szczuraz Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 Moto bylo identyczne jak twojego zioma ze spotu. Znaczy z tyłu bo z przodu byl calkowicie niepodobny :-) Nadane z nory szczura
Gość cwiara Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Ćwiara doczekam się tego schematu od tempomatu od Ciebie? Osz fpisdu. Zapomnialem Dzis podesle Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Moto bylo identyczne jak twojego zioma ze spotu. Znaczy z tyłu bo z przodu byl calkowicie niepodobny :-) Nadane z nory szczura Fazer 600... wychodziły z różnymi czaszami, i owiewkami lub bez niczego tylko z okrągłą lampą jak ta ziomkowa
szczuraz Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 Takie pogiete nie wychodziły :-) Nadane z nory szczura
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Aaaa to wszystko jasne :grin: ...wiesz co z kierownikiem maszyny?
szczuraz Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 Na necie W gazecie wroclaeskiej pisali ze zakonczylo sie mandatem wiec chyba nic powaznego Nadane z nory szczura
hornet Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Pany pilna sprawa. Ma ktoś jakieś kontakty u dostawców maszyn rolniczych na dolnym śląsku ? Jeżeli ktoś posiada namiary na takie firmy to bardzo proszę o pw dzisiaj do północy. Sprawa roboty mi się waży ..... muszę na jutro do 15:00 zrobić prezentację do leasingu gdzie mógłbym podbić do takich dostawców. Nie znam rynku od strony dostawców ale za to znam mechanizmy obsługi i finansowania. PILNE dajcie znać
arre Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Tu masz duza firme z Jawora wiem bo przejezdzam tamtedy czesto i tam ciagle ruch... O firmie Agroma Jawor | Agroma Jawor | Ciągniki | Maszyny rolnicze | Serwis jest tez jakas firma kolo boleslawca... kolo wrocka tez napewno jest duzo... w Sadach dolnych kolo Bolkowa maja 3000h+ tam bym zadzwonil sie zapytac skad biora i gdzie serwisuja... Tyle moge pomoc - w temacie w sumie nie siedze... ---------- Post dopisany at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ---------- Takie zabawki maja https://www.facebook.com/pages/Gospodarstwo-Rolne-Sady-Dolne/186819304818670?ref=stream mysle ze jak z sekretarka dobrze zagadasz to CI powie skad maszyny itp ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:56 ---------- Z Legnicy duza firma http://www.agrohandel.com.pl/
clinque Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Panowie gdzie jechać na zbieżność we Wroclawiu bo opony na zew szybko znikaja
Rekomendowane odpowiedzi