Gość cwiara Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Abramie Michale. Ty wiesz kto sie lepiej Twoja bestia zaopiekuje wiec tego. Na nastepny spot jak w zeszlym tyg. Sent from my iPhone5 using Tapatalk No no starczy dla wszystkich, w ta niedziele nie wiem czy dam radę, jak bede miał wolne to jestem i ja teraz sie "integruje" wpisowe juz poszło na konto Cwiary Sent from kiełbasa ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ---------- Flaszka czeka cierpliwie Sent from kiełbasa nie zapomnij zjawić się z kierowcą - termin się ustali, bo opłatek prawdopodobnie i tak będzie u mnie na wsi taaaaa i przeciągnie się do sylwestra ide do tego! Michał, mam nadzieję, że przed kliknięciem dzwoniłeś i upewniłeś się, że to są 4 sztuki? Bo ludzie miewają różne pomysły Biorę za pobraniem, jutro zadzwonie i sie upewnie, cena atrakcyjna, nie chciałem zeby mi ktoś zawinął. BTW moje borbety16 z gumami do zabrania do obejrzenia w moim wątku. Sent from kiełbasa Sory qtwa ale nie tylko ja przelewal. Wszystkie elementy wroclawskiego a4klub morde moczyly Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Arbam Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 I tak miało być Sent from kiełbasa ---------- Post dopisany at 00:15 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ---------- Czy ktoś mi moze powiedzieć czemu nie zmienia mi sie ilośc pisanych postów w profilu bo chce w końcu mieć możliwość wystawiania w dziale sprzedam... Sent from kiełbasa
Gość cwiara Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 I tak miało być Sent from kiełbasa ---------- Post dopisany at 00:15 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ---------- Czy ktoś mi moze powiedzieć czemu nie zmienia mi sie ilośc pisanych postów w profilu bo chce w końcu mieć możliwość wystawiania w dziale sprzedam... Sent from kiełbasa cza na spoty pojezdzic, wódkie postawiac, sie poudzielac na forum i bedzie sie działo
Arbam Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Znaczy nie wszędzie sie liczy, rozumiem i w sumie logiczne bo ze spotów każdy miałby po 100000000000 postów Sent from kiełbasa
Gość cwiara Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Znaczy nie wszędzie sie liczy, rozumiem i w sumie logiczne bo ze spotów każdy miałby po 100000000000 postów Sent from kiełbasa W technicznych sie liczy posty. A ze spotów to chyba by sie promile prędzej naliczały niż posty :polew:
Arbam Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Znaczy nie wszędzie sie liczy, rozumiem i w sumie logiczne bo ze spotów każdy miałby po 100000000000 postów Sent from kiełbasa W technicznych sie liczy posty. A ze spotów to chyba by sie promile prędzej naliczały niż posty :polew: Ło qr** to nowy licznik trzeba Sent from kiełbasa
hornet Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Coś mi się wydaje, że nawet te 100 postów będzie obcięte... bo nabić 100 postów nie sztuka. Zerknij na kaja.. jaki spamer... nic ciekawego nie pisze a nabija jak dzik w krzakach.
Duds Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Coś mi się wydaje, że nawet te 100 postów będzie obcięte... bo nabić 100 postów nie sztuka. Zerknij na kaja.. jaki spamer... nic ciekawego nie pisze a nabija jak dzik w krzakach. :polew:
Arbam Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Nara Pany spac trzeba. Sent from kiełbasa
kaju Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Coś mi się wydaje, że nawet te 100 postów będzie obcięte... bo nabić 100 postów nie sztuka. Zerknij na kaja.. jaki spamer... nic ciekawego nie pisze a nabija jak dzik w krzakach. o ty kurwiksie nie moja wina, że tu i tam nabija - cóż mi na to radzić
Gość cwiara Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Tak więc spac ludki i jutro znów alkoholizacja <lol2>. O kutwa to nie tu
saint89 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
oca69 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Panowie rozmawiałem z kuzynem młodej ( policjantem ) jest nowa ustawa od 15.11.2013 o tego dnia trzeba mieć zimowe ogumienie bo będą sypać mandaty kutasy na wszystkim szukają pieniędzy :kwasny:
Nelson Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Ale tu się spamerownia zrobiła odkąd mordy umoczyliście:grin:
Rekomendowane odpowiedzi