chopin Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 No raczej tak a Wy gdzie wczoraj rządziliście? u Qrczaka/Horneta wstęp , a później to już stała miejscówka czyli dobra pizza - koło astry a później znowu u Qrczaka/Horneta pod blokiem na ławeczce kurturarnie dobrze pamiętam Ryje ?
Kubica86 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Szczura będziesz na sporcie? Jak tak to może sprzęt wezmę zobaczysz w jakim stanie itd. Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka
nitroo Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Chłopaki, można w którąś niedzielę wpaść na spot?
Nelson Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Ja nie wiem czy czasem parking na Magnolii nie jest zamknięty... Spotkajmy się pod MM o 18 i zadecydujemy co dalej:wink: ---------- Post dopisany at 16:31 ---------- Poprzedni post napisany at 16:30 ---------- Chłopaki, można w którąś niedzielę wpaść na spot? Wpadaj, alkohol team z miłą chęcią Cię powita
szczuraz Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Opublikowano 17 Listopada 2013 Szczura będziesz na sporcie? Jak tak to może sprzęt wezmę zobaczysz w jakim stanie itd.Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka Dojade jakoś. To na 17:30 pod mostem będę. Nadane z nory szczura
nitroo Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Chłopaki, można w którąś niedzielę wpaść na spot? Wpadaj, alkohol team z miłą chęcią Cię powita Pytam, bo widzę, że jest już jakaś ekipa, a ja się dopiero przeprowadziłem do Wrocka
nitroo Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Hehe ok, następnym razem wezmę, chociaż Ty się podobno oferowałeś To o 18 na Orbicie?
kaju Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Chłopaki, można w którąś niedzielę wpaść na spot? Wpadaj, alkohol team z miłą chęcią Cię powita Pytam, bo widzę, że jest już jakaś ekipa, a ja się dopiero przeprowadziłem do Wrocka za to słowo przyklejcie mu ode mnie plaskacza to jest zacna ekipa, a nie jakaś tam
nitroo Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 jakaś w sensie już zgrana, a tu ja na przyklejkę pewnie mam za słabą głowę dla Was
Gość cwiara Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Jak po kogos podjechac to mowic Sent from my iPhone5 using Tapatalk
kaju Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 jakaś w sensie już zgrana, a tu ja na przyklejkę pewnie mam za słabą głowę dla Was weź kierowce, okaże sie czekam na sprawozdanie jutro, bo dzisiaj to rejczel mało który będzie w stanie
nitroo Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Po mnie nie musisz Jadę autem, bo później po żonę muszę podjechać
Damiandix Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 to jest zacna ekipa, a nie jakaś tam Wrocław Shore
hornet Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Jak po kogos podjechac to mowic Sent from my iPhone5 using Tapatalk Ryju dawaj to ja sobie browarka walnę .... coś mnie dzisiaj tak ciągnie do niego
Damiandix Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Gorzała za mną chodzi od rana - Kiepscy - YouTube
Rekomendowane odpowiedzi