szczuraz Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Opublikowano 17 Listopada 2013 http://imageshack.us/a/img703/6530/f0ur.jpgMaciek, kojarzysz coś? Kierwa toc to moja nora garazem rodzicow zwana. W szufladzie niewiele sie zmienilo tylko oczojebny spray wyleciał. Nadane z nory szczura ---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:02 ---------- Hehe ok, następnym razem wezmę, chociaż Ty się podobno oferowałeś To o 18 na Orbicie? Ja bede od 17:30 zaraz sie zbieram Nadane z nory szczura
Spartan_Wroc. Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 k**wa...mam dziurę w stopie po gwoździu co to za masochistyczne zabawy wczoraj odchodziły ? Spacery po krzokach
qrczak91 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Weź kierowce weź dwóch! na moją odpowiedzialność!!
saint89 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Pytanie na szybko ktoś poleca jakąś regeneracje lamp ? Konkretnie odbłyśników wysłane zanim telefon zardzewieje
emay Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Pytanie na szybko ktoś poleca jakąś regeneracje lamp ? Konkretnie odbłyśników wysłane zanim telefon zardzewieje Tak. Robił mi koleś w superb I i byłem mega zadowolony. Tel. 691052501
saint89 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Pytanie na szybko ktoś poleca jakąś regeneracje lamp ? Konkretnie odbłyśników wysłane zanim telefon zardzewieje Tak. Robił mi koleś w superb I i byłem mega zadowolony. Tel. 691052501 Powiedz mi jak to czasowo wygląda i czy same soczewki chce czy można dac mu lampy i sobie wyjmie i jak to cenowo wysłane zanim telefon zardzewieje
Gość cwiara Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Dzięki panowie za spota Aby do soboty:banan:
emay Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Pytanie na szybko ktoś poleca jakąś regeneracje lamp ? Konkretnie odbłyśników wysłane zanim telefon zardzewieje Tak. Robił mi koleś w superb I i byłem mega zadowolony. Tel. 691052501 Powiedz mi jak to czasowo wygląda i czy same soczewki chce czy można dac mu lampy i sobie wyjmie i jak to cenowo wysłane zanim telefon zardzewieje Zadzwoń i się dowiedz. Ja robiłem tak, że zostawiłem mu auto na dzień. Proponował mi opcję, że przyjadę i dam mu lampy, ale ja dwie lewe ręce do samochodu. Wyczyścił mi soczewki, dał nowe odbłyśniki ( regenerowane ). Tyle...
saint89 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Oki dzięki wysłane zanim telefon zardzewieje
nitroo Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Dzięki za spotkanie i miłe powitanie w ekipie:-)
Kubica86 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Czterech gości od zamieszania w sobotę... ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Reszta ekypy... ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting a to takie małe co nieco ... + 4 braci ( po 5L ...) ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
Gość cwiara Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Czterech gości od zamieszania w sobotę...ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Reszta ekypy... ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting a to takie małe co nieco ... + 4 braci ( po 5L ...) ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting :slina::shock3: ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ---------- Lepiej to pochowaj bo jak sie z hornetem dopadniemy to nic nie zostanie:grin:
Kubica86 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Własna produkcja + palony cuks xD
kaju Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Czterech gości od zamieszania w sobotę...ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Reszta ekypy... ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting a to takie małe co nieco ... + 4 braci ( po 5L ...) ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting SZTOO BLAAAAAAAAĆ!! :shock3: pier**le to - opłatek robimy nie u mnie tylko u Tomka
Arbam Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Bimbrownica? czy ze sprajta robione? już ślinka leci
chopin Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 bibu swojak no ja już adres wziąłem Tomek tylko powiedz jakie jest wpisowe na impreze ?
kaju Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 bibu swojak no ja już adres wziąłem Tomek tylko powiedz jakie jest wpisowe na impreze ? musisz wziać dwie... na moją odpowiedzialność
chopin Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 bibu swojak no ja już adres wziąłem Tomek tylko powiedz jakie jest wpisowe na impreze ? musisz wziać dwie... na moją odpowiedzialność :polew: no problem wezmę dwie
Rekomendowane odpowiedzi