wroclav Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Siema Panowie ,mam temat do ogarnięcia. Potrzebuję gdzieś podlecieć dziś lub jutro do południa ,żeby skasować błędy w mojej B6 Zapłacę pieniędzmi lub wódką, jak kto woli Z góry dzięki za info Pozdro Ty lepiej d*pę na spota przytargaj a nie ... kiedyś byłeś a teraz to wiesz ile masz nieobecności ? Widzę, że jak potrzeba błędy kasować to drogę znasz..... znasz zasadę... Hornet, Ty to tak od razu z grubej rury walisz.. Nie chcę skasować błędów za darmo. Zapłacę ale wolę komuś, kto nie skasuje mnie 100 pln za 3 minuty roboty i to z wielką łaską. Jeżeli chodzi o spoty, to postaram się podlecieć ale ostatnio rzadko zdarza mi się wolny weekend a jeśli już to wykorzystywałem to na obławianie Odry
szczuraz Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 Rybka lubi pływać... a na spotach plywaja bez rybki
Gość cwiara Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Siema Panowie ,mam temat do ogarnięcia. Potrzebuję gdzieś podlecieć dziś lub jutro do południa ,żeby skasować błędy w mojej B6 Zapłacę pieniędzmi lub wódką, jak kto woli Z góry dzięki za info Pozdro Jak cos to dzwon po 17 to ogarniemy temat. Super Dzwoniłem do Ciebie chwilę wcześniej. Będę zatem dzwonił po 17.00 W jakim rejonie możemy się umówić jak coś ? Pozdro Nie zawsze moge rozmawiac jak w pracy jestem wiec najlepiej to po 17.
hornet Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Siema Panowie ,mam temat do ogarnięcia. Potrzebuję gdzieś podlecieć dziś lub jutro do południa ,żeby skasować błędy w mojej B6 Zapłacę pieniędzmi lub wódką, jak kto woli Z góry dzięki za info Pozdro Ty lepiej d*pę na spota przytargaj a nie ... kiedyś byłeś a teraz to wiesz ile masz nieobecności ? Widzę, że jak potrzeba błędy kasować to drogę znasz..... znasz zasadę... Hornet, Ty to tak od razu z grubej rury walisz.. Nie chcę skasować błędów za darmo. Zapłacę ale wolę komuś, kto nie skasuje mnie 100 pln za 3 minuty roboty i to z wielką łaską. Jeżeli chodzi o spoty, to postaram się podlecieć ale ostatnio rzadko zdarza mi się wolny weekend a jeśli już to wykorzystywałem to na obławianie Odry Tu nie chodzi o kasę Z grubej rury zawsze było Tylko nie rób jak żółtodziób... Nawet jakbyś zadzwonił w nocy to wiesz, że zawsze ktoś pojedzie... pomóc.
wroclav Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Siema Panowie ,mam temat do ogarnięcia. Potrzebuję gdzieś podlecieć dziś lub jutro do południa ,żeby skasować błędy w mojej B6 Zapłacę pieniędzmi lub wódką, jak kto woli Z góry dzięki za info Pozdro Ty lepiej d*pę na spota przytargaj a nie ... kiedyś byłeś a teraz to wiesz ile masz nieobecności ? Widzę, że jak potrzeba błędy kasować to drogę znasz..... znasz zasadę... Hornet, Ty to tak od razu z grubej rury walisz.. Nie chcę skasować błędów za darmo. Zapłacę ale wolę komuś, kto nie skasuje mnie 100 pln za 3 minuty roboty i to z wielką łaską. Jeżeli chodzi o spoty, to postaram się podlecieć ale ostatnio rzadko zdarza mi się wolny weekend a jeśli już to wykorzystywałem to na obławianie Odry Tu nie chodzi o kasę Z grubej rury zawsze było Tylko nie rób jak żółtodziób... Nawet jakbyś zadzwonił w nocy to wiesz, że zawsze ktoś pojedzie... pomóc. Powiem tak Jeździłem pare razy na spota i nie było Cię. Myślę ,że to dlatego przestałem się pojawiać
hornet Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Siema Panowie ,mam temat do ogarnięcia. Potrzebuję gdzieś podlecieć dziś lub jutro do południa ,żeby skasować błędy w mojej B6 Zapłacę pieniędzmi lub wódką, jak kto woli Z góry dzięki za info Pozdro Ty lepiej d*pę na spota przytargaj a nie ... kiedyś byłeś a teraz to wiesz ile masz nieobecności ? Widzę, że jak potrzeba błędy kasować to drogę znasz..... znasz zasadę... Hornet, Ty to tak od razu z grubej rury walisz.. Nie chcę skasować błędów za darmo. Zapłacę ale wolę komuś, kto nie skasuje mnie 100 pln za 3 minuty roboty i to z wielką łaską. Jeżeli chodzi o spoty, to postaram się podlecieć ale ostatnio rzadko zdarza mi się wolny weekend a jeśli już to wykorzystywałem to na obławianie Odry Tu nie chodzi o kasę Z grubej rury zawsze było Tylko nie rób jak żółtodziób... Nawet jakbyś zadzwonił w nocy to wiesz, że zawsze ktoś pojedzie... pomóc. Powiem tak Jeździłem pare razy na spota i nie było Cię. Myślę ,że to dlatego przestałem się pojawiać bzdura .... widzieliśmy się na spotach Za pomówienia wypijesz 5 karnych kolejek !
wroclav Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Żeby tylko takie kary mnie w życiu spotykały :) Jakoś to ogarnę ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ----------
Gość cwiara Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 cwiara, ogarniemy mój temat na weekend, czy wolisz po 17 w tygodniu? Jak cos to weekend. Nie bardzo chce mi sie po ciemku w kablach grzebac. W sob jade do kat po auto wiec jak cos to w niedziele?
nitroo Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 cwiara, ogarniemy mój temat na weekend, czy wolisz po 17 w tygodniu? Jak cos to weekend. Nie bardzo chce mi sie po ciemku w kablach grzebac. W sob jade do kat po auto wiec jak cos to w niedziele? Pasuje. Dogramy godzinę tylko.
szczuraz Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 Żeby tylko takie kary mnie w życiu spotykały :)Jakoś to ogarnę ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- http://s12.postimg.org/z5yh8j8e1/P1020787.jpg Stary walenie sa pod ochroną :-)
wroclav Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 EE tam Nie ma to jak dobre walenie ,no nie
chopin Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 WROCLAV z chęcią połowie z Tobą bo też lubię wędkowac ale nie kosztem spota Zagrane na Fortepianie
kaju Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Żeby tylko takie kary mnie w życiu spotykały :)Jakoś to ogarnę ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- http://s12.postimg.org/z5yh8j8e1/P1020787.jpg dopier**lił
Gniady Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Żeby tylko takie kary mnie w życiu spotykały :)Jakoś to ogarnę ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- http://s12.postimg.org/z5yh8j8e1/P1020787.jpg dopier**lił No co fotomontaż- nie widzisz że swoją głowę tam wkleił .
kaju Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Żeby tylko takie kary mnie w życiu spotykały :)Jakoś to ogarnę ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- http://s12.postimg.org/z5yh8j8e1/P1020787.jpg dopier**lił No co fotomontaż- nie widzisz że swoją głowę tam wkleił .
szczuraz Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 Żeby tylko takie kary mnie w życiu spotykały :)Jakoś to ogarnę ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- http://s12.postimg.org/z5yh8j8e1/P1020787.jpg dopier**lił No co fotomontaż- nie widzisz że swoją głowę tam wkleił . Mam twoja miche. Musimy sie spiknać jakoś.
Nelson Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Dobry, dobry:hi: Ale mnie wszystko napierdala po tym wypadku...
kaju Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Dobry, dobry:hi:Ale mnie wszystko napierdala po tym wypadku... mówiłem Ci tyle razy wypierdol te dziaduwy bułgarki z roboty i weź ode mnie kilka litwinek... przynajmniej by Cie 25h/dobe cyckami obkładały, żeby Cie wyleczyć... także tego, juzd ajfołn waj topatok
Rekomendowane odpowiedzi