Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadnij do batalionu na oemowe części tam masz fajne ramiona albo całe wycieraczki z numerami katalogowymi. Ale najpierw porządnie odtlusc szybę i zobacz czy pomogło :)

Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

opierdol szybe kujawskim, przy 80km/h to nawet nic nie siądzie na szybe

kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk

Opublikowano

wydaje mi się, że wina nie leży w szybie, ostatnio ktoś uprzejmy zmusił mnie do wymiany na nową. Tak samo działo się na starej i dzieje się na nowej

Opublikowano

to wepchnij to f kszoki i spol fpiz*u :grin:

Opublikowano

kaju jak dorwę nowe to pewnie tak taż zrobię:grin:

Opublikowano

służę pomocą :lol1: spróbuj z innej fury założyć, złomek ostatnio swojego polifta rozpiździł - może mu to zostało

Opublikowano

Al@n z bolesławca pisał mi, że ma takie z polifta i che za parę 60zł z przesyłką

Opublikowano

zanim kupisz to przymierz czyjeś - ile to roboty?

Opublikowano

Lolek znalazlem ten pierdolnik do kluczyka. Nawet dwa :D

ata7y6ad.jpg

Opublikowano

roboty nie wiele, ale wstrzel się teraz w odpowiednią pogodę, haha to nielada wyzwanie:whistling:

o super, wydaje mi się, że w niedzielę po prostu zostawię na jakiś czas rodzinkę samą i urwę się na spota. Teraz to już nie mam wyjścia

Opublikowano

roboty nie wiele, ale wstrzel się teraz w odpowiednią pogodę, haha to nielada wyzwanie:whistling:

o super, wydaje mi się, że w niedzielę po prostu zostawię na jakiś czas rodzinkę samą i urwę się na spota. Teraz to już nie mam wyjścia

Tylko kierowce weź, bo pierwszy spot to musi być odcinka :polew::polew::polew:

Opublikowano

hehe z tym to może być problem, w sylwestra było odcięcie, mega beton i moja wątroba przechodzi regeneracje:facepalm:

Opublikowano

hehe z tym to może być problem, w sylwestra było odcięcie, mega beton i moja wątroba przechodzi regeneracje:facepalm:

Mamy taki balsam doustny, po którym wszelkie bóle odchodzą w niepamięć:decayed:

Opublikowano
wydaje mi się, że wina nie leży w szybie, ostatnio ktoś uprzejmy zmusił mnie do wymiany na nową. Tak samo działo się na starej i dzieje się na nowej

Nie baw się w żadne banany, bo one nie są przystosowane do naszych ramion i tyle. Moim zdaniem masz już za bardzo wyciągnięte sprężyny w ramionach i nie dociskają odpowiednio wycieraczek do szyby. Na początek, radziłbym Ci kupić rainX w Selgrosie, koszt niewielki(20zł), a pożytek naprawdę duży. Nałożyć na szybę dwie warstwy i przy 80 nie używasz wycieraczek wcale:wink:

Opublikowano

Pany, nie obiła się komuś o uszy albo oczy firma supercar.pl ze strzegomskiej 55 z Wro??

Znalazłem ogłoszenie ale zakup wiąże się z licytacją i wpłatą wadium co mnie niepokoi.

BMW 328 39360.00 PLN. - otoMoto.pl

Dostałem zdjęcia i specyfikację zrobioną przez rzeczoznawcę i jest względnie git. Auto jest we Wro i jadę je dzisiaj oblukać.

Będę wdzięczny za jakieś info.

PS Nie wiele o nich w necie jak na 12 lat na rynku :(

Opublikowano

U mnie z wycieraczkami to samo zaczęło się dziać...lewa nie zbiera jak powinna, a pióra nowe... Jak wrócę do roboty to zrobię nowe może troszkę mocniejsze sprężyny do ramion, zobaczymy czy pomoże :wink:

Opublikowano
U mnie z wycieraczkami to samo zaczęło się dziać...lewa nie zbiera jak powinna, a pióra nowe... Jak wrócę do roboty to zrobię nowe może troszkę mocniejsze sprężyny do ramion, zobaczymy czy pomoże :wink:

W takim razie zrobisz 2 komplety, dziadkowi do Paszczaka też przydadzą się nowe sprężyny:wink: Wczoraj na autostradzie myślałem, że dostanę kurwicy tak zbierały deszcz:kwasny:

Opublikowano
Pany, nie obiła się komuś o uszy albo oczy firma supercar.pl ze strzegomskiej 55 z Wro??

Znalazłem ogłoszenie ale zakup wiąże się z licytacją i wpłatą wadium co mnie niepokoi.

BMW 328 39360.00 PLN. - otoMoto.pl

Dostałem zdjęcia i specyfikację zrobioną przez rzeczoznawcę i jest względnie git. Auto jest we Wro i jadę je dzisiaj oblukać.

Będę wdzięczny za jakieś info.

PS Nie wiele o nich w necie jak na 12 lat na rynku :(

Koleżanka z warszawy kiedyś chciała od nich kupić KIA SORENTO obdzwoniła zdjęcia wysłali była zdecydowana do ceny się dogadała i dzien przed przyjazdem po auto dostała wiadomość że auto sprzedane. Poprosiła mnie o podjechanie i sprawdzenie co jest grane bo auto na stronie dalej wisi że do sprzedania . Podjechałem spytałem o auto obejrzałem byli gotowi je sprzedać twierdząc że nie ma chętnych prócz mnie. Tylko takie mam doświadczenie z tą firmą . Nie wiem o co chodziło.