Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A Ty musisz nam tu spamować ? Na warszawskich Ci nie wystarczy ? :decayed::kox: :gwizdanie:

poszerzam horyzonty :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

A Ty musisz nam tu spamować ? Na warszawskich Ci nie wystarczy ? :decayed::kox: :gwizdanie:

poszerzam horyzonty :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Poszerzaj na północ :tongue4::polew:

Opublikowano

Goldi chyba raczej pare osób z klubu audi 80 pojawi się pod MM 23 maja w celu ostatecznych ustaleń co do wyjazdu do Kronach :naughty:

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH!!!

Opublikowano

Nie wiem czy się pojawią bo spot został odwołany ze względu na małą ilość chętnych i szykujemy się do wyjazdu do Nysy 5-6 Czerwca także z naszego klubu audi 80 powinno nas w Nysie być spora ilość mam taką nadzieję

Opublikowano

Kto ma być to wie że ma być i się pojawi :cool1:

Orka wczoraj nas namawiał na Nysę- zobaczymy może i my się Plusiem zjawimy :wink4:

Opublikowano

:hi: Witam, jak tam sytuacja we Wrocławiu? Podobno wał w którymś miejscu puścił??

Jutro chcę jechać na tor na Rakietową. Jadę z Radomia i mam dwie opcje - albo normalną drogą i później przewalać się przez cały Wroc na Rakietową, albo jechać od Katowic autobaną. Druga opcja sporo dłuższa, ale może będzie szybciej, jak wam się wydaje? Czy przez te sytuacje z powodziami Wroc bardzo się korkuje??

Z góry dziękuję za odp. :)

Opublikowano

:hi: Witam, jak tam sytuacja we Wrocławiu? Podobno wał w którymś miejscu puścił??

Jutro chcę jechać na tor na Rakietową. Jadę z Radomia i mam dwie opcje - albo normalną drogą i później przewalać się przez cały Wroc na Rakietową, albo jechać od Katowic autobaną. Druga opcja sporo dłuższa, ale może będzie szybciej, jak wam się wydaje? Czy przez te sytuacje z powodziami Wroc bardzo się korkuje??

Z góry dziękuję za odp. :)

Jedź normalnie ja już sprawdzałem trasę przez Katowice i powiem Ci że może szybciej ( sensie prędkości) jedziesz ale czasowo wychodzi tak samo.

Opublikowano

Jedź normalnie ja już sprawdzałem trasę przez Katowice i powiem Ci że może szybciej ( sensie prędkości) jedziesz ale czasowo wychodzi tak samo.

Jadąc normalną trasą to ul. Rakietową mam na drugim końcu Wrocławia i to mnie najbardziej przeraża, tym bardziej, że mogą być korasy przez te powodzie. No ale ok, pojadę normalnie. Dzięki. :th:

Opublikowano

jak tam sytuacja na wejherowskiej .. ?

pływa czy sucho .. ..

bedzie jakis spot .. ??

Opublikowano

koledzy sorry że tu ale nie mam wystarczającej ilości komentarzy żeby to uczynić w dziale sprzedaży :wallbash:

http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1051198263

Opublikowano
  • Autor

żyjecie coś ? :hi:[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 15:37_________________________________________________Panowie ... Z racji otwarcia w najbliższym czasie przez mojego dobrego kolegę kolejnego klima - serwisu mogę wam zaproponować grupowe odgrzybianie i nabijanie .

Cena za odgrzybienie + nabicie przy grupowym będzie kosztowała ok 80 pln

Ogłoszenie wrzucę też na Audi Klub Polska bo im nas więcej tym lepiej i taniej . :D

Zainteresowanych proszę info na pw będę robił listę .

Opublikowano

żyjecie coś ? :hi:[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 15:37_________________________________________________Panowie ... Z racji otwarcia w najbliższym czasie przez mojego dobrego kolegę kolejnego klima - serwisu mogę wam zaproponować grupowe odgrzybianie i nabijanie .

Cena za odgrzybienie + nabicie przy grupowym będzie kosztowała ok 80 pln

Ogłoszenie wrzucę też na Audi Klub Polska bo im nas więcej tym lepiej i taniej . :D

Zainteresowanych proszę info na pw będę robił listę .

Jak z zapisami???

Opublikowano
  • Autor

czekamy na pełne otwarcie warsztatu . Ja i ojcowy saab pójdą na pierwszy ogień . Jeżeli bedę w 100% zadowolony z usługi jedziemy grupowo. Chodzi o to żeby wszyscy byli zadowoleni .

Opublikowano

GALERIA SPOTÓW ORAZ ZLOTÓW :

http://audi.eurowroc.com

dlaczego zdjęcia kończą się na 2008r? skonfiskowali wam aparaty? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie miejsce na serwerze sie skończyło . :wallbash: oraz chęci do wrzucania tam przez pana Pi-jay`a fotorelacji .

Opublikowano

Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html :hi: