Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To są uszczelnienia śrub dociskajacych. Powinny być w zestawie elringa lub goetze. Ja stosuję uszczelki tylko tych firm. Jak nie masz, to ciapnij tam silikonem do wysokich temperatur.

Wysłane z monopola 24/7

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To są uszczelnienia śrub dociskajacych. Powinny być w zestawie elringa lub goetze. Ja stosuję uszczelki tylko tych firm. Jak nie masz, to ciapnij tam silikonem do wysokich temperatur.

Wysłane z monopola 24/7

Spoko luz Nelson, ja kupiłem kmpl zestaw i wszystko założyłem, chodziło mi tylko o to co zastałem po mechaniku :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wrypalem się na śnieżke pizga tu niemiłosiernie i jeszcze kolejki nie działają bo wiatr masakryczny

Opublikowano
Wrypalem się na śnieżke pizga tu niemiłosiernie i jeszcze kolejki nie działają bo wiatr masakryczny

szczuraz no przecie w góry się jedzie po to żeby chodzić-spacerować a nie kolejką jeździć :grin:

Opublikowano

szczuraz no przecie w góry się jedzie po to żeby chodzić-spacerować a nie kolejką jeździć :grin:

To samo miałem napisać, lesery j**ane... :-D Przyszedł tip, będzie rezańsko :kox

Wysłane z monopola 24/7

Opublikowano

To samo miałem napisać, lesery j**ane... :-D Przyszedł tip, będzie rezańsko :kox

Wysłane z monopola 24/7

:thumbup1:

Opublikowano

ha ha ha ha a cos Ty myslal? :decayed:

Opublikowano
Chwilę temu 50/2pkt wsioki przed granicą dorobily. Jakby pouczyć nie mogli...

Co tam się staneło ?

Opublikowano

Co tam się staneło ?

jak to co... lubie za***rdalać :bag:

Opublikowano

nie wiem czy już to widzieli ale jest dobre

:slina:

Opublikowano

MAMY KOLEJNE ZŁOTO - ŁYŻWIARSTWO SZYBKIE 1500m ! :banan::banan::banan:

---------- Post dopisany at 17:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:57 ----------

paczajta na tych pojebańcuuffff :facepalm::grin::grin:

Opublikowano
  • Autor

Co tam się staneło ?

70/50 partyzanty jedne. Piratów by lapali a nie pijana wycieczkę do czech :)

---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ----------

Wysłane z monopola 24/7

Nową kolejkę pepiki odpalily to chciałem Sie przejechać

Opublikowano

Co tam się staneło ?

70/50 partyzanty jedne. Piratów by lapali a nie pijana wycieczkę do czech :)

---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ----------

Wysłane z monopola 24/7

Nową kolejkę pepiki odpalily to chciałem Sie przejechać

dobra dobra każdy tak mówi :D

Opublikowano

---------- Post dopisany at 17:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:57 ----------

Szopena my też oglądamy telewizor Soczi u nas odbiera

Opublikowano

Szopena my też oglądamy telewizor Soczi u nas odbiera

ale ja dla Nelsona informacje wrzucam :D

Opublikowano

Jest zima to musi być zimno

---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ----------

:hi:a u mnie same problemy tęściowa ma guzy na obu płucach chyba już nie uleczalnie w poniedziałek szpital :facepalm:

A po co szpital chemia i do domu, brata teściowa ma guzy wielkości mandarynki czemu nie boli bo płuca są mało unerwione lekarz ja poklepal po ramieniu i spytał czy chce wiedzieć ile jej zostało

Opublikowano
  • Autor

Robił ktoś regeneracje pętli immo? Nie chcę się udupic u siebie w garażu.

Opublikowano

Na oldtimer ktoś leci? :eusathink:

Opublikowano

Już się bałem jak zobaczyłem miejsce, że może na mnie trafić :-) codziennie tędy do roboty jadę. Potem myślałem że może banan :-P ale blachy nie jego

ufff, ale mi się ciepło zrobiło! moje okolice, jeżdżę tamtędy codziennie, mam czarne audi... ale nie B8 i nie DW :) to B8 jest? dobrze widzę?

Opublikowano

Już się bałem jak zobaczyłem miejsce, że może na mnie trafić :-) codziennie tędy do roboty jadę. Potem myślałem że może banan :-P ale blachy nie jego

ufff, ale mi się ciepło zrobiło! moje okolice, jeżdżę tamtędy codziennie, mam czarne audi... ale nie B8 i nie DW :) to B8 jest? dobrze widzę?

o proszę temu ciepło w gaciach co mnie wrzucił :D