Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Ten filmik będzie leciał na szkoleniach dla panów z UDT którzy walą zielone wlepy na windach. :decayed:

Opublikowano
wrzuć tak fotę żeby dało się powiększyć bo tej czarnej plamy nikt nie pozna :decayed:

Dopsz.

IMG_0884.jpg

Opublikowano

taka sytuacja :)

1392075134_8gcovh_600.jpg

Opublikowano

:hi:w sumie to nic nie mam do powiedzenia :whistling:

Opublikowano
:hi: a ja chcę już dostać swoje odszkodowanie za wypadek !!!!!!!!!!!!!!:facepalm:
Opublikowano

Takze tego

Opublikowano
  • Autor

i tak to jest

Opublikowano

w danych cyrkumstancjach skłonny jestem twierdzić iż się zgadzam z moimi przedmówcami :D

Opublikowano

taka sytuacja mistyfikacja

Opublikowano

Tak właśnie :decayed:

Opublikowano

Witam, panowie korzystając z okazji że jestem w okolicy Wrocławia przez jakiś tydz może ktoś miał by umiejętności i czas by podmienić mi kiere w a4 b6 na b7....? oczywiście nie za darmo Pozdrawiam

Opublikowano
Witam, panowie korzystając z okazji że jestem w okolicy Wrocławia przez jakiś tydz może ktoś miał by umiejętności i czas by podmienić mi kiere w a4 b6 na b7....? oczywiście nie za darmo Pozdrawiam

cwiara pan do Ciebie

Opublikowano

Akurat dzisiaj ktoś musi czytać nasze dyrdymały :grin:

Opublikowano

+1 :polew:

Opublikowano
:hi:Koledzy opony pirelli P1 czy P7 205/55/16 mam okazje dostać nowe użytkował ktoś któreś z tych modeli opinie na oponeo już poczytałem w grę wchodzą również nokian line.Obecnie mam nokiany model H i jestem bardzo zadowolony w porównaniu z barum brawius 2 :facepalm: także jak ktoś miał do czynienia to napiszcie

Żadnych Pirelli już nigdy nie kupię po tym jak ostatnio kolega pokazywał mi co się stało z dwuletnia P7....:facepalm:

Opublikowano

gniady nic się nie martw, toż to nasz szyfr a nie żadne dyrdymaly :grin:

Opublikowano

:hi:koleżanka chciała w robocie dzisiaj żeby jej zobaczyć w Leonie czemu nie hasa pilot od centralnego-. Uśmiałem się setnie jak otworzyłem drzwi a fotel kierowcy wyjeb... dwie dziury do samych drutó jak by go myszy na głodzie dopadły, kiera zajechana jak trampki bolka i lolka a na blacie 90 tys. Pytam jej że coś ma chyba nie teges z tym przebiegiem a ona do mnie, że też tak cały czas podejrzewała ale po znajomości kupowany. Książki żadnej serwisowej nie ma ale znajomy zapewniał że rzeczoznawca sprawdzał a siedzenia powycierane bo wcześniej jakiś grubas jeździł :shock3:

Opublikowano
:hi:koleżanka chciała w robocie dzisiaj żeby jej zobaczyć w Leonie czemu nie hasa pilot od centralnego-. Uśmiałem się setnie jak otworzyłem drzwi a fotel kierowcy wyjeb... dwie dziury do samych drutó jak by go myszy na głodzie dopadły, kiera zajechana jak trampki bolka i lolka a na blacie 90 tys. Pytam jej że coś ma chyba nie teges z tym przebiegiem a ona do mnie, że też tak cały czas podejrzewała ale po znajomości kupowany. Książki żadnej serwisowej nie ma ale znajomy zapewniał że rzeczoznawca sprawdzał a siedzenia powycierane bo wcześniej jakiś grubas jeździł :shock3:

:facepalm: