Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc antene mam dużą hehe lepszy zasig mam nadzieje :grin: radio midlana(tu znów pieniążki sie uśmiechnęły) Michal ale teraz tam sa 2 pasy więc sie nie wpychałem nigdzie :tongue:. A co do krakowa szczerze jestem za :grin: bardzo mi sie podoba ten pomysł ale to jak wszyscy pojedziemy hihi

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Brynka zbieraj ekipe radomska i wpadajcie do Kraka! Calkiem duzy spocik sie juz szykuje

Opublikowano

W sumie to bardzo chetnie bym pojechal, ale wyglada na to, ze nie wszyscy mogą, wiec lepiej bedzie jak jeszcze troche pointegrujemy sie w Radomiu. :wink:

Opublikowano

mokom69,tylko czy az taki zasięg bedziesz wykorzystywał?

A co do skrzyzowania, nie pisałem o tym nowo przebudowanym na Wierzbickiej tylko o tym na ks.Łukasika, przy zbiegu z 1905r :tongue:

Opublikowano
radio midlana(tu znów pieniążki sie uśmiechnęły)

Zapewne Midland 100+, tak? :grin: Midlandy to jest dobry kompromis pomiedzy ceną, a jakością. Ja mam antene metrową i spokojnie wystarcza mi na 8km, dalej zaczynają sie szumy. Mokom, Ty mowisz, ze masz "dużą" to pewnie półtora metra. :grin:

Opublikowano

No gdzies taka, o ile sie nie myle to ma Sirio ML-145 :wink:, ja mam teraz Georgie Prezydenta dł 30cm i na ok 6 km mam zasieg co w trasie mi zupełnie wystarcza.

Opublikowano

Szkoda, że nie dacie rady pojechać do Krakowa :embarrassed: Mam nadzieję, że się nie obrazicie jak mnie nie będzie :cry: musiałbym specjalnie jechać do Radomia :sad: pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

Brynia, moze jednak bys dała rade, co? :smiley:

A jak nie to se kiełbache napalimy w Radomiu. :grin:

Opublikowano

Powiem tak: Mnie z podobnych powodów tez srednio pasuje wyjazd do Krakowa, ale jeśli wszyscy by jechali to i ja bym pojechal. Natomiast jesli Brynia mowi, ze chyba by nie pojechała to proponuje zostac jednak w Radomiu i tu sie spocic przy grilu.

Tak czy siak to ja postaram sie do wszystkiego dopasowac. :smiley:

Opublikowano

Sluchajcie z tym Krakowem to i mi by pasowalo bo nawet z zona w ta niedziela planowalismy wyjazd wlasnie do Krakowa. Wiec moze polecimy na kilka furek do ziomkow z krakowa co wy na to.

Opublikowano

G.ARY, chetnie, no ale Brynia...

EDIT: A może zaprosimy Kraków do nas. :grin: Jesli my nie możemy (my jako grupa) to może oni chetnie zrobią sobie przejażdżke. Ide im powiedziec... :grin:

Opublikowano

Szkoda Brynia, że nie dasz rady :cry: a jak reszta ekipy? :afro:

Opublikowano

Sluchajcie zaproponowalem im zeby sie razem spotkac w CHECINACH na zamku co wy na to :afro:[br]Dopisany: 16 Maj 2007, 17:12 _________________________________________________to prawie w polowie drogi nie

Opublikowano

Brynia, a co z CHECINAMI? Moze bedzie wieksza szansa na to, ze sie pojawisz? :smiley:

Opublikowano

dziekujemy za zaproszenie, ale w tym tygodniu to nie wypali... mamy wspolny spot z klubem A3 - ponad 40 autek, wiec sami rozumiecie...

Opublikowano

No to jak w koncu KRAKOW czy RADOM i ustalajmy wreszcie konkrety prosze. :afro:

Opublikowano

A więc już wiem o którym skrzyżowaniu była mowa hehe wiesz jak jest :grin:śpieszyło mi się :tongue: a co do radia to Midlan 121 a antenka ML 145[br]Dopisany: 16 Maj 2007, 18:12 _________________________________________________Jeśli mowa o Krakowie to ja też moge jechać :grin: natomiast jeśli sie większością nie zbierzemy to chyba nie ma sensu sie tam pchać a do tego bez naszej Bryni WIęC proponujsze szybko o decyzje ja jestem po środku bo oba miejsca mi pasują :grin:

Opublikowano

Ja będe w Krakowie :evil:

Opublikowano

Jesli chodzi o mnie to też niby moge byc tu i tu, ale jednak wolalbym zostac w Radomiu, tym bardziej, ze Brynia nie moze jechac, no to co to za robota.. :grin:

Opublikowano

Bryniu, czy dobrze mi sie wydaje, ze nawet na grila w Radomiu wolalabys tym razem nie przyjezdzac?