Kali S4 Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 za skrętem do szpitala to numery 160- , ale fakt,jest tam tapicer ,jutro będę jechał do pracy to zerknę jaki tam numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Przypomniało mi się, że jest też tapicer na Warszawskiej 70 - wjazd od Akademickiej (Pracownia Tapicerska Zbigniew Dryja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kesu Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Ok Podziękował koledzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 google maps bardzo dobry tapicer ,jest w głębi podwórka faktycznie 170 juz leca za aleksandrowicza , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 dokładnie to Warszawska 172:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albi281 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Siemka,zna ktoś firmę: TRANS-MAR ?sprzedają opony ul. Józefowska 46 Radom ,dzwoniłem do nich ceny ok tylko za przekładkę 100 zeta. kupował ktoś może u nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 100 zł za przekładkę kompletu? chyba taniej się nie znajdzie:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dzisiaj widziałem drzwi 2 x robione w a 6 przez tego magika z "darcaru" kapitalna sprawa ale ma długie terminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albi281 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 100 zł za przekładkę kompletu? chyba taniej się nie znajdzie:eusathink: no to jak będziesz przerzucał na zimowe to się odezwij,w moich stronach za połowę tego robią,a masz do mnie 20 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 OK:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Chłopy, dzisiaj przejeżdżałem przez Wernera i... co ja pacze... budują nam drugą Fregatę. Chyba trzeba będzie znów rozkręcić spoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Tomaszu to nie "Fregata " tylko turek "Anadolu" ten co miał tam na Wernera tylko pochapał sie ze wspólasem i będzie kebab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Tomaszu to nie "Fregata " tylko turek "Anadolu" ten co miał tam na Wernera tylko pochapał sie ze wspólasem i będzie kebab Jak będzie miał piwo to tak jak Fregata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 a to on miał wspólnika?? nigdy o wspólniku nie słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 byłem wczoraj w tym starym miejscu i same nowe twarze i kebab słaby a tam po fregacie lada dzień otworzy pewnie koncesje sobie załatwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 jak bedzie piwko i jedzenie to wszystko jedno jak bedzie sie nazywał lokal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Rozumiem, że stare bloki ociepla się styropianem, ale czy trzeba im robić taki kamuflaż? Czy ktoś da się nabrać na to, że to nie jest modernistyczny blok tylko jakieś kamienice?? albo to Chyba jednak należymy do grupy krajów trzeciego świata, bo nadal mamy kiczowate pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albi281 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Tomek nie jest tak źle patrząc na blok po lewej:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Tomek nie jest tak źle patrząc na blok po lewej:facepalm: Masz rację, co nie zmienia faktu, że to malowanie (przynajmniej wg mnie) jest kiczowate. Dużo lepiej wyglądają np. te bloki: Zakładam, że nie każdemu może się podobać monochromatyczne malowanie, więc dobrym przykładem rewitalizacji na koloro mogą być te bloki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Koledzy prośba... miejcie na uwadze: Seat Cordoba / FV/ /1.4 / Climatronic/1 właściciel (2510693037) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może trafi się chętny, szczerze polecam to autko W przypadku pomocy przy sprzedaży przewidziana ,,prowizja " :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi