Kwinto69 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 operator kamery też dobrze komentuje
mcm Opublikowano 14 Października 2014 Autor Opublikowano 14 Października 2014 Nie daliśmy rady Szkotom ale widać już drużynę a nie indywidualności jak kiedyś brawo
moskal Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 zobaczymy i jak ??? :naughty: Przyjechała zdrowa ekipa i sie szmaciarze spocili
Kali S4 Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 no co jak? nie pier**l że h*jowo grali
moskal Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 no tak za***iście grali , ze u siebie zremisowali
Kali S4 Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 spójrz wstecz i porównaj ich grę, widać progres
BORIQUA Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 po tym co było wcześniej to teraz można juz tylko grać progres , w najgorszym przypadku taką samą padake
tomaszu Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Muszę obejrzeć powtórkę, bo na stadionie nie było komentatora.
Yuri22 Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Witam. Mam pytanko. Czy jest ktoś w stanie zrobić mi w aucie logi dynamiczne? Pytam, bo może ktoś z Radomia ma taką możliwość i nie będę musiał szukać gdzieś dalej. Może być oczywiście odpłatnie.
Kwinto69 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Witam. Mam pytanko. Czy jest ktoś w stanie zrobić mi w aucie logi dynamiczne? Pytam, bo może ktoś z Radomia ma taką możliwość i nie będę musiał szukać gdzieś dalej. Może być oczywiście odpłatnie. Zapytaj Qudłatego a jeśli chodzi o Radom to w "VAGRadom" też może ci ktoś coś podpowie
kudalty66 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Witam. Mam pytanko. Czy jest ktoś w stanie zrobić mi w aucie logi dynamiczne? Pytam, bo może ktoś z Radomia ma taką możliwość i nie będę musiał szukać gdzieś dalej. Może być oczywiście odpłatnie. ja ci zrobie jak chcesz,. a tak nawaisem to siema Pany
kudalty66 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 wczoraj dostał wiadro jedzenia, wiadro też ruszył, wiesz imie zobowiązuje,.
Kwinto69 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 http://tvn24bis.pl/informacje,187/audi-bez-kierowcy-mknelo-240-km-h-za-10-lat-to-bedzie-norma,480399.html to i po melanżu da rade powrócić własnym autem, to teraz wyobrazicie sobie powroty ze spotów
BORIQUA Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 ciekawe jak dobrze będzie pozabezpieczany...żeby z taką prędkością nam z pod chałupy sam w nocy nie odjechał jak złodziejaszki go rozkminią
Yuri22 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Witam. Mam pytanko. Czy jest ktoś w stanie zrobić mi w aucie logi dynamiczne? Pytam, bo może ktoś z Radomia ma taką możliwość i nie będę musiał szukać gdzieś dalej. Może być oczywiście odpłatnie. ja ci zrobie jak chcesz,. a tak nawaisem to siema Pany Hej. Sorry, że dopiero teraz, ale nie wchodziłem na forum do dzisiaj. Dzięki za informację. Temat już chyba ogarnięty, ale na przyszłość będę pamiętał.
BORIQUA Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Gdzie w Radomiu lub okolicach kupujecie części używane?? Niektóre szroty mają tylko nowsze auta rozbierane a u niektórych drożej niz w ASO
moskal Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Gdzie w Radomiu lub okolicach kupujecie części używane?? Niektóre szroty mają tylko nowsze auta rozbierane a u niektórych drożej niz w ASO allegro
Rekomendowane odpowiedzi