Kwinto69 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 myślę że od WR lepsze fabryki maja FSD Powiem Ci ,że jestem pełen podziwu dla tych co te auta wyszukują ...same cukiereczki znajdować to cza mieć farta za granicą rodziny opiekują się pierwszymi właścicielami
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 .... Tak mi się wydawało ,że wdzięczność sięga pokoleń [emoji14]olew: siemanko
Kwinto69 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 ale typa wczoraj widziałem miał GT na grilu w b 5 w miejscu na logo quattro myślę że mogło być GTI od pastucha ale odparło I
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 bo Radom to nie miasto to stan umysłu Nie ma to jak powielać durne stereotypy zaczytane gdzieś w sieci. Oczywiście poza Radomiem, wszystkie sprzedawane samochody mają prawdziwy przebieg.
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 oczywiście ,że nie ......ale jak szukasz dużej benzyny to na 99% znajdziesz w Radomiu ....taka ot ciekawostka żeby nie było ...dziś z kolegą byliśmy zobaczyć/objechać c5'tkę w Radomsku ......cukiereczek w ogłoszeniu był...na miejscu ciut inaczej wyglądał.....kumpel trochu zawiedziony ale szukamy dalej
Dev Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Kolega kupił w tym tygodniu BMW E92 325i 2006r w bardzo ładnym stanie, stoi u mnie na warsztacie na filtry oleje i inne duperele jutro wrzuce foty
Dev Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 a skąd ....ujnia straszna a do tego nie ma szpery niby 218kM a jedzie jak 150-cio konne audi dzisiaj troche nim pojezdziłem, twarde w ...uj, koła 19" ale co trzeba przyznac to przy 140km/h na kompie pokazuje 6.2 litra na 100km wkreca sie jak szlifiera, zadne obroty jej nie straszne, 250 leciałem
Armi Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 bo Radom to nie miasto to stan umysłu Nie ma to jak powielać durne stereotypy zaczytane gdzieś w sieci. Oczywiście poza Radomiem, wszystkie sprzedawane samochody mają prawdziwy przebieg. Nie ma jak zaklinanie rzeczywistości. Radom to teraz szwajcarska dolina. Zaznacz w wyszukiwarce allegro mocną benzynę (rarytasy typu 4.2 V8, 2.7BiT, czy 1.8T BEX), dobre wyposażenie i zostanie tylko szwajcar z Radomia. Przypadek? Kiedyś tak było w Garwolinie, teraz jest w Radomiu.
Kali S4 Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Czytaliście, jak to na dzisiejszej sesji radni wymyślili sobie przerwę żeby przewieźć d*py bronkobusem? ja pier**le, istna komuna, krawężniki powinni jeszcze na biało pomalować na trasie przejazdu.
tomaszu Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 bo Radom to nie miasto to stan umysłu Nie ma to jak powielać durne stereotypy zaczytane gdzieś w sieci. Oczywiście poza Radomiem, wszystkie sprzedawane samochody mają prawdziwy przebieg. Nie ma jak zaklinanie rzeczywistości. Radom to teraz szwajcarska dolina. Zaznacz w wyszukiwarce allegro mocną benzynę (rarytasy typu 4.2 V8, 2.7BiT, czy 1.8T BEX), dobre wyposażenie i zostanie tylko szwajcar z Radomia. Przypadek? Kiedyś tak było w Garwolinie, teraz jest w Radomiu. Armi, nie chodzi mi o komisy tylko o konkretny tekst mcm'a.
Kwinto69 Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 dobry wiosna idzie trzeba powoli szykować baloniki letnie skrzypienie wahaczy ogarnięte dostały smarowanie w postaci oliwki ze strzykawki Skrzypiał któryś jak w Żuku
moskal Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 jak skrzypiały to i tak pod koniec roku szrot
mcm Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 bo Radom to nie miasto to stan umysłu Nie ma to jak powielać durne stereotypy zaczytane gdzieś w sieci. Oczywiście poza Radomiem, wszystkie sprzedawane samochody mają prawdziwy przebieg. Nie ma jak zaklinanie rzeczywistości. Radom to teraz szwajcarska dolina. Zaznacz w wyszukiwarce allegro mocną benzynę (rarytasy typu 4.2 V8, 2.7BiT, czy 1.8T BEX), dobre wyposażenie i zostanie tylko szwajcar z Radomia. Przypadek? Kiedyś tak było w Garwolinie, teraz jest w Radomiu. Armi, nie chodzi mi o komisy tylko o konkretny tekst mcm'a. cytat nie tekst
Kwinto69 Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 bananik po prawej już w zeszłym roku dawał znaki
Rekomendowane odpowiedzi