moskal Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ojebałeś kurczaka? Jednak sie nie zdecydowałem , jak sobie przypomniałem co tam sie dzieje o 15:00 to odpuściłem. miałem jeszcze jeden temat w miedzyczasie do ogarniecia i tam byłbym 15:30-16:00
tomaszu Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja mam za przednią szybą taką magiczna kartkę A4 z takim magicznym napisem "POJAZD BUDOWY" i mogę sobie w Radomiu wjeżdżać tam gdzie Wy żeby wjechać, potrzebowalibyście właśnie Paszportu Polsatu. Jeszcze jakies pytania ?? :grin: :grin: :grin: SZACH MAT !! Dobrze wiedzieć. Też sobie wydrukuję taką kartkę. Dla większej wiarygodności postawię też koguta na dachu.
moskal Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja mam za przednią szybą taką magiczna kartkę A4 z takim magicznym napisem "POJAZD BUDOWY" i mogę sobie w Radomiu wjeżdżać tam gdzie Wy żeby wjechać, potrzebowalibyście właśnie Paszportu Polsatu. Jeszcze jakies pytania ?? :grin: :grin: :grin: SZACH MAT !! Dobrze wiedzieć. Też sobie wydrukuję taką kartkę. Dla większej wiarygodności postawię też koguta na dachu. Jeszcze na tej kartce musisz mieć pieczatke kierownika budowy ale ty zdolniacha jestes to sobie ogarniesz
mcm Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja mam za przednią szybą taką magiczna kartkę A4 z takim magicznym napisem "POJAZD BUDOWY" i mogę sobie w Radomiu wjeżdżać tam gdzie Wy żeby wjechać, potrzebowalibyście właśnie Paszportu Polsatu. Jeszcze jakies pytania ?? :grin: :grin: :grin: SZACH MAT !! Dobrze wiedzieć. Też sobie wydrukuję taką kartkę. Dla większej wiarygodności postawię też koguta na dachu. Jeszcze na tej kartce musisz mieć pieczatke kierownika budowy ale ty zdolniacha jestes to sobie ogarniesz Tomaszu przecież sam jest kierownikiem budowy
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 audi ma byle kto już akurat ...ale esy dalej nie ma byle kto
moskal Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 audi ma byle kto już akurat ...ale esy dalej nie ma byle kto :naughty:
tomaszu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 A ja nie mam Audi, a tym bardziej eSy. Chyba nie mogę być kierownikiem.
Kali S4 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 no i co z tego że ma ese jak wozi się jakimś trupem
Kwinto69 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 no i co z tego że ma ese jak wozi się jakimś trupem pisząc to miałem na myśli nie przekręcone
Arturoo Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 no i co z tego że ma ese jak wozi się jakimś trupem ale pod zakaz wjedzie
Kwinto69 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 wjedzie wjedzie to i pewnie obok mojego bloku tez sabotaż mi zrobił bo widzę że za chodnik sie wzięli to i ulice tez Troche spamu jak ktoś jeszcze nie był moja strona parku do którego mam rzut beretem https://www.facebook.com/pages/Radomski-Park-Le%C5%9Bnicz%C3%B3wka/237563863080716?ref=hl
Kali S4 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 na zakazy są inne patenty to w tym parku jest skate park?
BORIQUA Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 na zakazy są inne patenty to w tym parku jest skate park? Jest i to całkiem przyzwoity. kilka osób prezentuje tam niezły poziom z tego co widziałem
tomaszu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Troche spamu jak ktoś jeszcze nie był moja strona parku do którego mam rzut beretem https://www.facebook...63080716?ref=hl Znaczy się prowadzisz tę stronkę? Chyba czas zainwestować w lustrzankę.
moskal Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 no i co z tego że ma ese jak wozi się jakimś trupem NAwierzchnia ulic Radomia nie pozwala mi na jazde czym innym niz TRUP wjedzie wjedzie to i pewnie obok mojego bloku tez sabotaż mi zrobił bo widzę że za chodnik sie wzięli to i ulice tez Gdzie mieszkasz ?
mcm Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2015 A ja nie mam Audi, a tym bardziej eSy. Chyba nie mogę być kierownikiem. a co się stało z B6 ??
tomaszu Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 a co się stało z B6 ?? B6 sprzedałem po 2 miesiącach od zakupu. Miałem zadowalającą marżę. NAwierzchnia ulic Radomia nie pozwala mi na jazde czym innym niz TRUP To znaczy, że ten Twój samochód nadaje się tylko do stania w garażu, ewentualnie do jazdy w wyobraźni.
moskal Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Kto jeździ granatowym kondonem B5 na WR z fioletowymi felgami ?
tomaszu Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Kto jeździ granatowym kondonem B5 na WR z fioletowymi felgami ? Granatowy z fioletem?
Rekomendowane odpowiedzi